Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İç Mimar Mutfak Satış Uzmanı

  • 10.05.2020
  • 200 - 500

İş Tanımı

Almanya nin en iyi noktasinda bulunan Mutfak showroom mumuzda calisacak, mutfak sektöründe tecrübeli tercihen almanca bilen ic mimarlar ariyoruz. Iyi bir mutfak saticisinin aylik geliri 5000,- Euro dan baslamaktadir.

Aranan Nitelikler

- Mutfak sektöründe minimum 5 yillik tecrübe
- Mutfak cizim programlarinda tecrübe 
- Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek,
- Müsteri iliskilerine önem veren 
- Insan ilişkilerinde ve iletişimde başarılı,
- Dinamik, güler yüzlü ve ikna kabiliyeti yüksek,
- Takım çalışmasına yatkın ve sorumluluk sahibi

Mutfak konusunda uzman takim arkadaslari ariyoruz.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Çorlu Vatan Hastanesi
Tekirdağ - Çorlu
Bugün
BAŞVUR
Istanbul Marriott Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Dün
GLOBAL CONNECT TRAVEL
İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Ortadoğulular Eğitim Kurumları
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Özel Balat Hastanesi
İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih, İstanbul Avrupa Yakası - Fatih
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

TFS GMBH

-En küçük detaylar bile hayatımızı etkiler. Bu nedenle sağlıklı ve mutlu bir yaşam için iyi tasarlanmış bir banyoya ihtiyacımız var. Kusursuz banyoya giden yolun her zaman kolay olmadığını bildiğimizden, kuruluşumuzdan bu yana yüksek kaliteli banyo planlaması yapmaya kararlıyız ve müşterilerimizin bireyselliğini her gün uygulamaya koymanın keyfini çıkarıyoruz.

-Engelsiz banyolar, çekici el lavaboları, zamansız dolap tasarımları, duvar ve yer karoları, duş ve küvet armatürleri, gerçek camdan yapılmış duş kabinleri, aynalar ve daha birçok banyo ve tuvalet ürününü özel tasarım konseptlerimizle tasarlıyoruz. Amacımız, banyonuzu her zaman istediğiniz bir refah alanı haline getirmektir.

-Bu nedenle ürünlerimizi çok çeşitli boyutlarda ve ölçeklerde tasarlıyoruz, böylece konseptimiz her banyoya uyarlanabilir. Böylece çok büyük veya küçük lokasyonlara rahatlıkla hizmet verebiliyoruz. Büyük banyolar genellikle daha dikkat çekicidir, küçük banyolar ise genellikle oldukça basittir. Çok çeşitli duş kabinleri, tuvaletler, makyaj üniteleri ile yüksek kaliteli vitrifiye seramikten yapılmış lavabolar, çeşitli ebat ve şekillerde küvetler, mini lavabolar ve kişisel zevkinize göre uyarlanabilen birçok farklı çözüm ve her büyüklükteki odalarımız ile keyifli bir banyo ortamı yaratıyoruz.

-Alpenberger şirketi olarak tüm ürünlerimizi hijyen, güvenlik, konfor ve estetiği göz önünde bulundurarak tasarlıyoruz. Ayrıca iyi düşünülmüş detaylar ve yaşam standardını artıran tasarımlarla kendi serimizi evinize getiriyoruz. Bu serileri her zevke hitap eden ve her insanın hayatına dokunan bir ruhla oluşturuyoruz.

-Amacımız, hem iş hem de özel müşteriler için her türlü desteği sağlayarak hayatınızın her alanına daha fazla konfor getirmektir.

-Çünkü bizim için hayatın her ayrıntısı gerçek bir özeni hak ediyor.


''DEUTCH''

-Schon kleinste Details wirken sich auf unser Leben aus. Deshalb brauchen wir ein gut gestaltetes Badezimmer für ein gesundes und glückliches Leben. Da wir wissen, dass der Weg zum perfekten Bad nicht immer einfach ist, setzen wir uns seit unserer Gründung für eine hochwertige Badplanung ein und wir genießen es die Individualität unserer Kunden jeden Tag in die Tat umzusetzen. 

-Wir gestalten barrierefreie Bäder, ansprechende Handwaschbecken, zeitlose Schrankdesigns, Wand- und Bodenfliesen, Dusch- und Badewannenarmaturen, Duschkabinen aus Echt-Glas, Spiegel und viele andere Bad- und WC Produkte mit unseren speziellen Gestaltungskonzepten. Unser Ziel ist es, Ihr Badezimmer für Sie zu dem Wohlfühlort zu machen, den Sie sich immer gewünscht haben.

-Wir entwerfen unsere Produkte daher in verschiedensten Größen und Maßstäben, sodass unser Konzept an jedes Badezimmer angepasst werden kann. So können wir problemlos sehr große oder kleine Orte bedienen. Die großen Badezimmer werden oft auffälliger, während die kleinen Badezimmer meist eher schlicht gehalten werden. Wir schaffen ein angenehmes Badezimmerambiente mit verschiedensten  Duschkabinen, Toiletten, Waschbecken aus hochwertiger Sanitärkeramik mit Waschtischunterschrank, Badewannen in verschiedenen Maßen und Formen, Miniwaschbecken, und vielen verschiedenen Lösungen, die sich an Ihren persönlichen Geschmack und Räume jeder Größe anpassen lassen.

-Wir als Firma Alpenberger gestalten alle unsere Produkte unter Berücksichtigung von Hygiene, Sicherheit, Komfort und Ästhetik. Darüber hinaus bringen wir mit durchdachten Details und Designs unsere eigene Serie in Ihr Zuhause ein, die den Lebensstandard erhöhen. Wir kreieren diese Serien mit einem Geist, der jeden Geschmack anspricht und das Leben jedes Menschen berührt.

-Unser Ziel ist es, in jeden Bereich Ihres Lebens mehr Komfort zu bringen, indem wir alle Arten von Unterstützung sowohl für Geschäfts- als auch Privatkunden anbieten.

-Denn für uns verdient jedes Detail des Lebens echte Sorgfalt.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları