Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Türkçe Öğretmeni

İstanbul Avrupa Yakası
  • 31.03.2017
  • 500 - 1000

İş Tanımı

Beşiktaş ilçesindeki köklü bir eğitim kurumu olan Erkan Ulu Özel Ortaokulu 'nda görevlendirilmek üzere 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı için Türkçe öğretmeni alınacaktır.

Aranan Nitelikler

Tüm adayların:

·      Pedagojik Formasyon ve alanlarında Lisans Eğitimlerini tamamlamış,

·      Resmi ya da Özel Okullarda en az 3 yıllık deneyime sahip,

·      Bilişim ve eğitim teknolojilerine hakim,

·      İletişim becerisi yüksek,

·      Ekip çalışmasına uygun,

·      Gelişim ve inovasyona açık olmaları gerekmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
SUPERPROF TÜRKIYE
Türkiye
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Sultangazi
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mecidiyeköy Karacan Vip Kurs
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
KAVRAM KURS MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TARABYA AEC EĞİTİM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Erkan ULU OKULLARI

-Erkan Ulu Okulları’nın kurucusu kimya yüksek mühendisi Erkan ULU, kişisel olarak 1982 yılından itibaren Anadolu liseleri ve kolejlere bizzat öğrenci yetiştiren sadece sınavlara değil, hayata hazırlamayı öncelik edinmiş biri olarak eğitim dünyasında haklı bir yer edindi. 

-1982-1997 yılları arasındaki ilkokul 4 ve 5. sınıflarla yapılan çalışmalar OKS’nin devreye girmesi ve ilköğretimin 8 yıla çıkması ile birlikte 1997 yılından itibaren 7 ve 8. sınıf öğrencileri ile çalışmaya başladı. 

-2000-2008 yılları arasında Nişantaşı’nda yapılan çalışmalar, 2008 yılından itibaren Fulya’da Otim Binası’na geçerek Erkan Ulu Eğitim Merkezi’nin açılması ile farklı bir kulvara kaydı. Yaklaşık 12 yıldır akıllı tahta ve 9 yıldır da iPad ile eğitim yapan Erkan Ulu Eğitim Merkezi, hem iPad ile eğitim yapan ilk kurum, hem de kendi uygulamasını kullanan ilk kurum olma özelliğini taşımaktadır. 

-2015 yılında dershanelerin dönüşüm süreci ile birlikte açılan Erkan Ulu Özel Ortaokulu ile de uzun yıllardan beri gerçekleştirilmek istenen okul projesi hayata geçirilmiştir. 2019-2020 yılında okul olarak 5. eğitim-öğretim yılına başlayan Erkan Ulu Okulları, Ortaköy’deki kampüsünde ilkokul ve ortaokul olarak hizmet vermektedir. 

-Yıllar boyunca öğrencilerinin %70’i liselere giriş sınavlarında en yüksek puana sahip “ilk 5 okula yerleşen” Erkan Ulu eko sistemi, bu alandaki tecrübesini konularına hâkim, yüksek performansta öğretmen kadrosu ile 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren artık ana sınıfından itibaren öğrencilerine aktarmayı hedeflemektedir.

Vizyonumuz:
  • Yüksek kalitede eğitim ile sorgulayan, karşılaştırma yapabilen, analiz yetisi gelişmiş, farkındalığı yüksek nesiller yetişmesine katkıda bulunmak.
Misyonumuz:
  • Ucu açık eğitim modelimizle; yeteneklerini kullanabilen, hedeflerini belirleyebilen, analiz edebilen, sorgulayan ve hayat boyu öğrenme motivasyonuna sahip bireyler yetiştirmek.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları