Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Eryaman Küçük Şeyler Anaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni

  • 21.07.2022
  • 500 - 1000

İş Tanımı

Eryaman Küçük Şeyler Anaokulu'nda 2021-2022 eğitim-öğretim yılında Yarı Zamanlı görevlendirmek üzere Beden Eğitimi Öğretmeni alınacaktır.

Aranan Nitelikler

- Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun,

- Formasyon belgesine sahip,

- Alanında en az 2 yıl çalışmış,

- MS Office programlarını kullanabilen,

- Eğitim teknolojisi kullanım becerisi kuvvetli,

- Mesleğinde gelişim ve kariyeri hedefleyen,

- Başarı odaklı, takım çalışmasına yatkın, 

- İletişim gücü yüksek, üretken,

- Tempolu ve yoğun ilişki gerektiren ortama uyum sağlayabilecek,

- Diksiyonu düzgün,

- Güler yüzlü,

- Tercihen ulaşım problemi olmayan,

Yarı Zamanlı Beden Eğitimi Öğretmeni alınacaktır. 

İstihdam edilecek kişi 'Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Akademisi' tarafından seçilecek ve eğitime tabi tutulacaktır.

ÖNEMLİ NOTLAR: 
- Kuruma bizzat gelerek, telefonla, maille vs. yapılan başvurular değerlendirmeye tabii değildir. Başvurular sadece www.yenibiris.com platrfomundan alınmaktadır.

- Fotoğraflı başvuru esastır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

KAVRAM EĞİTİM VAKFI
Ankara - Sincan
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim Eğitim ve Danışmanlık Akademisi

Üstün Dökmen Yaşam Boyu Gelişim ve Eğitim Akademisi, 11 Mayıs 2005'te ailelere, çocuklara, gençlere, yetişkinlere ve şirketlere çeşitli hizmetler üretmek üzere Prof. Dr. Üstün Dökmen ve Uzm. Klinik Psk. Süleyman Hecebil tarafından İstanbul'da kuruldu.

Akademinin psikolojik danışma ve psikoterapi hizmetlerinin etkililik ve verimliliğini artırmak amacıyla Eylül 2009 tarihinden itibaren bu hizmetler Psikoloji Dünyası markasıyla verilmeye başlandı.

Küçük Şeyler Anaokulu markası ise, 2006 yılında yine kurucularımız tarafından çocuklar için yola çıkarılmış bir proje olarak hayata geçti. 24 ilde hizmet veren 43
okulumuzla Anaokul eğitimindeki alışkanlıkları, standartları değiştirmeye,  çocuklara ve ailelere söz vermiş olmanın bilinci ve sorumluluğu ile hizmet vermeye devam ediyoruz.

19 Eylül 2011 tarihinden itibaren İstanbul Anadolu yakası Ataşehir’de hizmete giren, anaokullarımızın devamı olan, ilkokul ve ortaokul eğitimi veren kolejimizle hizmet alanımızı genişlettik. İstanbul Anadolu yakasında açılan ilk Yönder Okulları'nı, sırasıyla İzmir, Bursa, Didim, İstanbul Maltepe, İskenderun Arsuz ve Sakarya kampüsleri takip etti. Kampüslerimiz, çok özel bir okul modeliyle faaliyet göstermeye ve büyümeye devam ediyor.

Ülkemizin aydınlık geleceğine birlikte katkı yapabilmek dileği ile...

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları