Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Mali Müşavir Stajyeri

İstanbul Anadolu Yakası
  • 9.11.2019
  • 0 - 50

İş Tanımı

Yalnızca Zorunlu stajyer olanlar basvuru yapabilir.

Aranan Nitelikler


Sigortası okul tarafından yaptırılabilecek,

Üniversitelerin üçüncü veya tercihen son sınıf bölümümünde okuyan & akademik başarıya sahip,

İletişimi kuvvetli ve enerjisi yüksek,

Kendini profesyonel anlamda geliştirmek isteyen,

Takım çalışmasına uyumlu,

MS Office programlarını kullanabilen,

Tercihen Anadolu yakasında ikamet eden.

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Cevahir Hotel Asia
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ASPERA HOTEL
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
Dün
Trablus Tercüme
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
Design tasarım
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
5.02.2024
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Konya - Selçuklu
5.02.2024
BAŞVUR
DIDENNIS
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Üsküdar
21.01.2024
BAŞVUR
Ermus Turizm AŞ
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
16.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

VIP GRUP ASANSÖR SAN.TİC. LTD. ŞTİ.

VIP ASANSÖR şirketi olarak en yüksek kalitede ürün ve hizmetleri sunmak için sistem geliştirme, kurulum, ayarlama bakım ve servislerine kadar bütün yönlerini kapsayan bir çerçeve inşaa ettik. 130 yıldan daha uzun süredir geliştirilen kapsamlı teknoloji ve yenilikleri kullanarak sektörün kalitesini daha da arttırmayı hedefliyoruz. VIP ASANSÖR kuruluşundan bu yana en teknolojik sistem ve yöntemleri kullanarak yaptığı işlerle asansör sektörüne değer katmaya devam etmektedir. Güvenli ve keyifli asansörler için müşterilerin beklenti ve gereksinimlerine yanıt vermekte, sürekli olarak daha fazla yenilik geliştirmeyi sürdürmektedir. Kurumsal faaliyetlerimizin amacı müşterilerimizin ürünlerimizde ki memnuniyetiniarttırmak ve VIP ASANSÖR' lerine güvenini kazanmaktır. 

VIP ASANSÖR küresel alanda toplum gelişimine de katkıda bulunarak, iyi bir kurumsal firma olmayı kendine misyon edinmiştir. Güvenlik ve uyumluluğa en yüksek önceliği verme temel politikamıza dayanarak kurumsal sosyal sorumluluklarını yürütüyor doğal çevreye tam önem veriyor gelişen toplumun ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Kaynak ve enerjiden tasarruf etmek için elimizdengeleni yapıyoruz.

-VIP ASANSÖR, 2004 yılından itibaren misyon edindiği kalite ve güven standardı ile projelendirme üretim montaj ve satış sonrası hizmet kalitesiyle büyük başarılara imza atmaya devam edecektir. AGK GROUP A.Ş., 1998 yılında Rize’de kuruldu. Turizm ve İnşaat konularında faaliyet gösteren kuruluş, tamamladığı projelerle, sektöründe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.2004 yılında AGK GROUP bünyesinde kurulan VIP ASANSÖR, ait olduğu grubun gücünden kazandığı ivme ile, asansör sektöründe kısa sürede büyük başarılar elde etti. Yönetim kurulu başkanlığını Atilla Güney KURTKAYA’nın yaptığı kuruluş, büyüyerek yoluna devam etmektedir.

Misyonumuz;

  • Güvenli, yüksek kaliteli ve uygun maliyetli Asansör projeleri tasarlamak, montajı gerçekleştirmek ve tamamlamak; müşterilerimiz ile birlikte anlaştığımız iş programına uymak, tüm bunları gerçekleştirirken, VIP ASANSÖR Çalışanlarının kariyer gelişimine yardımcı olmak.

Vizyonumuz;

  • Farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamak. Hem Lider, Hem Öncü Olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları