Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Front Office Agent

ABD
  • 11.10.2016
  • 50 - 100

İş Tanımı

Hilton Rockville DC oteline J1 vizesi ile 12 Aylık sözleşme ile işbaşı yapmak üzere Front Office departmanı için 3 kişi alınacaktır.

Katılım şartları nelerdir ?

2 yada 4 senelik turizm otelcilik bölümünden mezun olmuş olanlar

En fazla 35 yaşında olanlar

En az B2 seviyesinde İngilizcenizin de olması gerekmektedir

 

Programlarımıza uygunluğunuzu ilk önce biz tespit ediyor ondan sonra da sizi Skype mülakatı ile partnerimizin yetkilisi ile görüştürüyoruz.

Saatlik çalışma ücreti 14-15 USD şeklinde olacaktır.Haftalık ortalama 32-40 saat arasında çalışılacaktır.

Başvuru yapıp uygun olduğunu düşündüğümüz kişilere detaylı bilgiler yollanacaktır

1-Başvuru Formumuz

2-İngilizce CV Örneğimiz 

Programa kabul edilişiniz otel mülakatını yaptıktan sonra belli olacak ve o aşamadan sonra kalan program ücretini ödeyeceksiniz.Bu miktar da 4250 USD’dir.Bu ücrete DS formlarının hazırlanması,acil sağlık ve kaza sigortası ve SEVIS fee de dahildir.

Başvuru ne zaman başlayacak ?

Cvnizin bize ulaşmasından itibaren sizi ilk önce Skype mülakatı için partnerimize sunacağız..

Bu süreçler minimum 3 ay sürmektedir.Mülakatların organize edilmesi sizin ingilizce seviyenize,beklentilerinize,otelin sizi beğenip beğenmemesine göre değişmektedir.

İş yerleştirmesi sonunda ödenmesi gereken Program Ücretlerinin dışında, yaklaşık 1000-1200 USD tek gidiş ucak bileti, 160 USD Vize Başvuru Ücreti masrafları da işe kabul eden aday tarafından ödenmektedir.

BU PROGRAM ÜCRETİNE DAHiL OLAN HİZMETLER NELERDİR ?

1 -) 12 Aylık İş Yerleştirme Ücreti

2-) J1 vizesi başvurusu için gerekli olan DS2019 Formunun Ücreti

3-) 12 Aylık Acil Saglık Kaza ve Seyahat Sigortası Ücreti

4-) Amerikan Güvenlik Sistemine SEVIS Kayıt Ücreti

5-) ABD Konsolosluğu J1 Vize Danışmanlığının Ücreti

PROGRAM ÜCRETİNE DAHİL OLMAYAN DİĞER MASRAFLAR

1-) Uçak Bilet Bedeli

2-) 160 USD ABD Konsolosluğu Vize Başvuru Ücreti(Kredi kartınız ile bu ödemeyi yapabilme şansınız vardır )

3-) Minimum 2000 USD Cep Harçlığı (İlk giderken çalışmaya başlayana kadar size lazım olacak ihtiyaçlarınız için yanınıza mümkün olan en fazla parayı bulundurmalısınız.Konaklama depozitosu ve kira ücretlerinin 1 aylık kısmı peşin alındığı için maksimum ne kadar yanınıza alırsanzı o kadar rahat edeceksinizdir.Bazı şehirlerde kiralama yaparken ilk ay son ay ve 1 aylık kira depozito olarak alınmaktadır.İlk gidişte yanınıza alacağınız cep harçlığını gideceğiniz şehirdeki yaşam koşullarına göre daha da yüksek bir miktarı yanınıza almanızı gerektirebilir.

Günde ortalama 8 saat haftada 32-40 saat çalışarak aylık ortalama 1600 - 2000 USD arasında kazanacaklardır.Bazı departmanlarda tip kazanıldığı için saatlik ücretler ona göre daha düşük olacak ve alınan tip oteldeki sistemlere göre dağıtılacaktır.Bu her otel için değişkenlik gösterebilir.

Konaklama için ise otele yakın paylaşımlı ev kiralanacak ve program katılımcıları aylık kişi başı  400-600 USD arasında değişen konaklama masrafı ödeyeceklerdir.Bu miktar gittiğiniz bölgeye göre ve tuttuğunuz evin durumuna göre değişmektedir.Konaklama bulunması konusunda otel ve partnerimiz ile biz size destek olacağız.Konaklama bulunması konusunda gittiğiniz otelden de yardım alacaksınız.

Otel mülakatına sunulma aşamasında aşağıdaki belgelerinizi bize yollamanız gerekmektedir.

1-Basvuru tarihinden itibaren en az 2 yil geçerli pasaportunuzun kopyasi

2-En son Turizm ve Otel İşletmeciliği alanindaki Önlisans veya Lisans Diplomanızın veya Geçici Mezuniyet Belgenizin ingilizce Tercümesi. Eğer Üniversite Mezunu değilseniz Lise Diplomanızın İngilizce Tercümesi

3-Daha önce çalistiğiniz ve / veya staj yaptiginiz ve şimdiki çalistiğınız otel işverenlerinden otelin antetli kağıdına yazilmış en az 1 yıllık iş veya staj tecrübelerinizi kanıtlayan ingilizce işveren Referans Mektubu veya Çalışma Belgesinin kopyası

4-CV ye uygun takim elbiseli olarak çekilmiş,gülümseyin ifadeli vesikalik fotoğrafınızın JPG Fotoğraf olarak taranmış hali

5- DS sponsorunun doldurulması gereken zorunlu evrakları size otel mülakatınızzı geçince ayrıca mail olarak yollanacaktır.

Bu ilana başvuru yapan kişiler arasından J1 vize programı için koşulları uygun olan kişilere ulaşılacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR