Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

Balıkesir
  • 13.03.2008
  • 50 - 100

İş Tanımı

Bu bir Genel Başvuru ilanıdır. Bu ilana yapılan başvurular, ileride oluşabilecek tüm pozisyonlar için değerlendirmeye alınacaktır.
Çalışmak istediğiniz alanı/bölümü belirten bir kapak yazısı ile birlikte bu ilana başvurabilirsiniz. Şirketimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.

Aranan Nitelikler

-Üniversite mezunu
- İyi derecede İngilizce bilen
- İletişim kurma ve ve analitik düşünme yeteneğine sahip
- Kalite ve müşteri odaklı
- Takım çalışmasına yatkın

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

YEMTAR MAKİNA SAN. TİC. A.Ş.

1980 yılında YEMTAR MAKİNE SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ. adıyla Bandırma’da faaliyete başlanmış, 1998 yılında tüzel kişiliğini değiştirerek YEMTAR MAKİNE SANAYİ ve TİC.A.Ş. adını almıştır. Başlıca ürünlerimiz anahtar teslimi yem fabrikaları, öğütme sistemleri, pelet presi, değirmen, gübre karıştırıcı, torbalama kantarı, zincirli konveyör, elevatör, galvanizli silo, rendering kazanı, yükleme bandı, dikiş bandı, sandık helezon, boru helezon, pnomatik kapak, yuvarlak ve köşeli saç silo, vibro ve tambur elek, kule yürüme yolu, granpul, soğutucu, klape, lift, jet filtre ve besleyiciden oluşmaktadır. Yemtar, ilk yıllarında iç pazara faaliyet gösterirken, zaman içerisinde dış pazara yönelmiş ve özellikle Kuzey Afrika Ülkeleri, Ortadoğu Ülkeleri, Asya ve Balkan Ülkelerinde ihracat faaliyetlerini yoğunlaştırmıştır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları