Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

PROJE TAKIM LİDERLERİ(MİMAR)

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 5.11.2010
  • 0 - 20

Aranan Nitelikler

İnşaat sektörünün lideri olan firmamızın merkez ofisinde, görevlendirilmek üzere;


Üniversitelerin Mimarlık fakültelerinden mezun,
İnşaat sektöründe en az 10 yıl deneyimli,
İş planlama ve organizasyonu tecrübesi olan,
Yurtdışı ve yurtiçi nitelikli projelerde minimum 5 yıl görev almış,
Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek,
İletişim yeteneği güçlü,
Ekip çalışmasına uyumlu,
İleri derecede İngilizce bilgisine sahip,
İleri derece Ms project, Revit Architecture-Autocad bilgisine sahip
Askerlik hizmetini tamamlamış (erkek adaylar için),
Proje Takım Liderleri arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
CONSERA YAPI
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
VLM4 YAPI SİSTEMLERİ YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Son 1 Ay
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
24.03.2024
SİMYA MİMARLIK MÜHENDİSLİK
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
14.03.2024
BAŞVUR
ATABEY EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası - Kartal
Dün
DÖNMEZ YAPI MALZEMELERI ISI SOĞUTMA VE TICARET LTD. ŞTI.
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
REİSOĞLU MERMER / EFESUS STONE
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş

Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş., ENKA Grubunun ana şirketidir. Toplam 41 şirket, İnşaat ve Taahhüt (17 şirket), Emlak ve Ofis Geliştirme (6 şirket), Perakende Ticaret (1 şirket), Enerji (7 şirket), Ticaret ve Sanayi (10 şirket) olmak üzere beş sektörel gruba ayrılmıştır.
Kısa Tarihçe:
ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.,1957 yılında iki genç inşaat mühendisi tarafından ortaklık olarak kurulmuştur. 1960'lı yıllarda ENKA, Türkiye'nin sanayi yatırımlar hamlesinde, yirmi fabrika, çeşitli tersane tesisleri ve altyapı işleri inşaatlarını başarı ile tamamlayarak önemli bir rol oynamıştır. 1970'li yıllarda, ENKA, ilerki yıllarda onun en önemli karakteristiklerinden birini teşkil edecek olan gerek iş kapsamında, gerekse coğrafi çalışma alanında geniş bir çeşitliliğe yönelmiştir. Şirket yeniden yapılanmış ve ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin uzmanlaşmış bölümleri, ENKA'nın sahibi olduğu yeni yan şirketler kurmak için kendisinden ayrılmıştır. 1980'li yılların başında ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş., grup şirketlerinin desteği ile patlama yapmıştır. Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da muazzam projeler üstlenerek yurtdışı sözleşmelerinin hacmini büyük ölçüde genişletmiştir. 1988'den beri Rusya Federasyonu ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda (Beyaz Rusya, Kazakistan, Kırgızistan, Ukrayna, Azerbaycan), 1993'den beri Almanya, 1997'den beri Etiyopya, 1998'den beri Hırvatistan, 2002'den beri Cezayir ve Hollanda, 2003'den beri Batı Afrika ve son olarak ta 2004'den beri Romanya'da çalışmaktadır.
ENKA İnşaat, Temmuz 2002 tarihinde ENKA Holding A.Ş. ile aktif ve pasifi ile birlikte tüm mal varlıklarını, bütün hakları ve yükümlülükleriyle, tasfiyesiz olarak devralarak birleşmiş ve İMKB'de işlem gören halka açık şirket haline gelmiştir.
Günümüzde ENKA:
Son 25 yıldır, ENKA, ENR-Engineering News-Record dergisi tarafından belirlenen ilk 225 uluslararası müteahhitler sıralamasında devamlı yer almakta ve 2004 yılında 53. sırada bulunmaktadır. Faaliyetler, ENKA Organizasyon Şemasında bahsedilen Yönetim Kurulu üyelerine rapor veren proje yönetim ekipleri tarafından beş bölgesel alanda- Türkiye; Orta Doğu, Afrika; Batı ve Doğu Avrupa; Rusya Federasyonu ve Bağımsız Devletler Topluluğu'nda- yürütülmektedir.
ENKA halen Moskova'da, 160,000 m2'lik net kiralanabilir ofis alanına sahip olup bunları işletmekte ve çeşitli dünya firmalarına yerel iş merkezleri ve tesisleri sağlamaktadır.
Perakende ticarette, 2004 yılı sonu itibarıyle Moskova ve dışında, 7'si hipermarket ve 27'si Ramstore alışveriş merkezi ve süpermarketleri olmak üzere toplam 34 merkezle günde 85.000 müşteriye hizmet vermektedir.
ENKA'nın % 74'üne sahip olduğu toplam 3854 MW kapasiteli Gebze, Adapazarı ve İzmir Doğal Gaz Kombine Yatırım Santralları bugüne kadar yap-işlet modeliyle gerçekleştirilmiş en büyük özel yatırım projeleridir
Ana Faaliyet Alanları:
Otoyollar, Tüneller, Köprüler, Viadükler, Metrolar, Barajlar, Tersaneler, Limanlar, Dalgakıranlar, Mendirekler, Deniz İşleri, Su Temini Sistemleri, Su Arıtma Tesisleri, Su Depoları, Pompa İstasyonları, Kanalizasyon Sistemleri, Pissu Arıtma Tesisleri, Deniz Suyu Arıtma Tesisleri, Kuvvet Santralları, Kuvvet Dağıtım ve Trafo Merkezi Sistemleri, İhracat-İthalat, Isıtma ve Havalandırma, Elektrik İletim Hatları, Boru Hatları ve Depolama Tesisleri, Tank Çiftlikleri, Rafineriler, Petrokimya Kompleksleri, Gübre Kompleksleri, Hafif ve Ağır Sanayi Tesisleri, Çimento Fabrikaları, Konut Kompleksleri, Restorasyon İşleri, Ticari ve Alışveriş Binaları, Oteller, Camiler, Hastaneler, Eğitim Tesisleri, Spor Tesisleri, Havaalanı Kompleksleri, Uçak Sığınakları, Telekomünikasyon Sistemleri, Prefabrike Beton Elemanları.
İşgücü:
Halen, ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de 1.496' ı teknik personel, 1.195'i idari personel, 17.084'ü işçi, 129'ı yabancı personel ve 282'ı taşeron elemanı olmak üzere toplam 20.186 kişi çalışmaktadır.
İş Hacmi ve Ciro:
ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin toplam iş hacmi yaklaşık 3,2 milyar ABD doları olup 2003 yılı sonu itibariyle toplam aktifleri 1.86 milyar ABD doları, özsermayesi 1,11 milyar ABD doları ve toplam cirosu da 1,75 milyar ABD dolarıdır.
Şubeler:

Ankara, Wiesbaden, Rotterdam, Moskova, Almaty, Saraybosna, Ogulin, Tripoli, Cezayir, Yuzny Sakhalin, Cluj-Napoca.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları