Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Saha Araştırmacısı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Muğla
  • 14.06.2013
  • 0 - 20

İş Tanımı

OPR Araştırma Hizmetleri A.Ş. katma değerli pazar araştırmaları konusunda yüksek deneyimli, her biri kendi alanında uzman bir ekip tarafından Ocak 2013’de, tarafsız, bilimsel, esnek, hizmet odaklı bir kurum olarak kurulmuştur.

OPR Araştırma Hizmetleri A.Ş. elektronik ve teknoloji ürünleri, yapı malzemeleri ve otomotiv yan ürünleri alanlarında faaliyet gösteren perakende sektörünün pazar eğilimlerinin saptanmasında ve buna uygun pazarlama stratejilerinin oluşturulmasında vazgeçilmez bir önemi olan dönemsel panel araştırmalarında uzmanlaşmış bir katma değerli pazar araştırma hizmetleri şirketidir.

OPR Araştırma Hizmetleri A.Ş panel araştırmalarını, teknoloji ürünleri alanındaki yüksek deneyim, araştırma sektöründeki uzmanlığı ve gelişmiş teknolojisi ile, Türkiye pazarına özgün, daha katma değerli ürünler geliştirerek, daha hızlı ve gelişime açık bir anlayışla müşterileri ile paylaşmayı hedefliyor.

Mottosunu “Küresel teknoloji – Yerel akıl” olarak belirleyen OPR Araştırma Hizmetleri A.Ş küresel standartlarda ancak yerel pazar gerçeklerine uygun bir çalışma prensibini benimsiyor.

Panel Pazar Araştırma Hizmetleri alanında faaliyet gösteren şirketimiz bünyesinde görevlendirilecek 'Kadrolu Saha Araştırmacıları' arıyoruz.

İş tanımı her ay düzenli olarak perakende satış noktalarını ziyaret ederek, sahadan veri toplamak, örnekleme yeni parekende satış noktaları sağlamak ve topladığı verileri düzenli olarak merkez ofise aktarmak.

Aranan Nitelikler

En az Lise mezunu
İletişimi güçlü
Motivasyonu yüksek
Diksiyonu düzgün,
Girişken,dışa dönük
Prezentabl

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Tüsa Tekstil
K.Maraş
Bugün
BAŞVUR
CTRL ELEKTRONİK VE BİLİŞİM HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BARCELO HOTEL GROUP TÜRKİYE
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Dün
İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ
Türkiye
Son 1 Hafta
Comnet Bilgi İletişim Teknolojileri A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Dün
Görsel Reklam Sanayi Ticaret A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
Muğla
Bugün
BAŞVUR
ZNV SİGORTA ARACILIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ
Mersin(İçel), Adana, Gaziantep, Hatay, Diyarbakır
Bugün
BAŞVUR
ULTRA ULUSLARARASI TİC. VE TEKS.SAN.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

OPR ARAŞTIRMA HİZMETLERİ A.Ş.

Katma değerli pazar araştırma hizmetleri vermek amacı ile kurulan OPR Araştırma Hizmetleri şirketi çalışmalarına Ocak 2013 itibariyle başladı. Teknoloji alanındaki perakende sektörünün pazardaki eğilimlerin saptanmasında ve pazarlama stratejilerinin oluşturulmasında vazgeçilmez bir önemi olan periyodik panel araştırmalar alanında,n OPR Araştırma Hizmetleri AŞ müşterilerine hizmet vermektedir.

Panel Araştırmaları nedir? OPR’nin çalışmaları neyi kapsıyor?
Panel araştırmaları perakende satış noktalarında satılan ürünlerin ülke çapındaki satış hacmini periyodik olarak ölçümleyen, düzenli olarak raporlayan bir pazarlama araştırması alanıdır. Dolayısıyla, üretici firmalar hem kendi ürünleri, hem de rakip ürünler hakkında pazar payı, satış fiyatları, penetrasyon, toplam satışlar, promosyon gibi pazarlama ve satış için çok kritik bilgilere ulaşır ve aksiyonlarını bu bilgi ışığında alır.
Panel araştırmaları söz konusu sektördeki dinamiklere bağlı olarak haftalık, aylık, iki aylık veya üç aylık düzenli periyotlarla perakende satış noktalarından veri toplanması ve bunun istatistiki bir yöntemle toplam ülke satışlarına çoğaltılması esasına dayanmaktadır.
OPR bünyesindeki perakende panel araştırmalarında, öncelikle beyaz eşya, kahverengi eşya, küçük ev aletleri, bilgisayarlar, cep telefonları, elektrikli ofis ekipmanları gibi teknoloji ürünleri temel alınacak, gelecekte teknoloji dışı alanlarla da genişlemeyi hedeflemektedir. Bu çerçevede yapı malzemeleri, otomotiv yan ürünleri gibi spesifik segmentler de araştırmalara dahil olmaktadır.

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları