Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Mühendisi

Türkiye, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, Bursa, Bursa Gemlik, Kocaeli Gebze, Bursa İnegöl
  • 23.09.2013
  • 200 - 500

İş Tanımı

PULSAR Şirketler Grubu, 1983 yılından beri Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir illerindeki bölge müdürlükleri ve deneyimli kadrosu ile endüstrinin farklı dallarındaki seçkin müşterilerine çözüm üretir.

PULSAR Kimya, dünyanın tanınmış endüstriyel kimyasallar, yapıştırıcılar, proses - bakım onarım kimyasalları ve sızdırmazlık ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü ve servisini yürüterek, müşterilerine çözüm ortaklığı yapar.

İş Tanımı

Çeşitli endüstriyel branşlara yönelik, yenilikçi endüstriyel kimyasallar portföyümüzün yeni, mevcut ve potansiyel müşterilere tanıtım ve satışını yapacak takım arkadaşları arıyoruz.

Göreviniz, Satış Mühendisi olarak müşteri ilişkileri ve sonuç odaklı faaliyetleri kapsamaktadır.

Düzenli olarak mevcut ve yeni müşteri, bayi ziyareti yaparak, müşteri taleplerinin karşılanması, problemlere uygun ve yenilikçi çözümler bulunması ve sonuç odaklı projeler geliştirilmesinden sorumlu olacaksınız.

Aranan Nitelikler

  • Bu tip bir çözüm sürecinde rol alabilmeniz için mühendislik formasyonuna sahip olmanız, teknik olarak tüm tarafların işlerini kolaylaştıracak etken olacaktır.
  • Yapıştırıcılar, bakım-onarım / proses kimyasalları, kimyasal sızdırmazlık elamanları konularında biri ya da birkaçı hakkında deneyiminiz olması tercih edilmenizde yardımcı olacaktır.
  • Yukarıda bahsedilen ürün gruplarından biri hakkında ispat edilebilir bir satış/pazarlama başarınız varsa ilk maddeye rağmen bu iş ilanına başvurabilirsiniz.
  • TDS ve MSDS belgeleri kullanımı ve değerlendirilmesi hakkında bilgi ve deneyim sahibi olmanız tercih sebebi olacaktır.
  • Sadece ehliyetinizin olması değil, aktif olarak B sınıfı araç kullanabiliyor olmanız ve seyehat engeliniz olmaması gerekmektedir.
  • İkna kabiliyetiniz ve kendinize güveniniz yüksek olmalıdır.
  • Erkek adayların askerliklerini tamamlamış olması gerekmektedir.

Çalışma Ortamımız

Teknik Müdür tarafından verilecek detaylı teknik eğitimden sonra hızlı bir şekilde satış becerileri edineceksiniz. Sahip olduğunuz ikna kabiliyeti, özgüven ve iletişim beceriniz müşterilerde sınırsız bir şekilde uygulandığında artık Pulsar ailesinin bir ferdisiniz demektir. Tekliflerimizi ve ürünlerimizi Türkiye pazarına sürekli olarak entegre etmekten keyif alırsanız, hayatınızın bu bandında elinize mükemmel şanslar geçecektir.

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
Golf Dondurma
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Anadolu Yakası Organize Sanayi Bölgesi
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Pulsar Robotik Sanayi A.Ş.

Pulsar Robotik A.Ş., 2004 yılında Ankara merkezli olarak kurulmuş olup hali hazırda Ankara Merkez,  İstanbul Bölge Müdürlüğü, Bursa Bölge Müdürlüğü ve İzmir Bölge Müdürlüğü ile tüm ülke çapında endüstrinin farklı dallarındaki müşterilerine ürün tedariği yapar ve çözüm üretir.

Pulsar Robotik, PANASONIC, IAI, Universal Robot, Promess, Techcon, Sensopart gibi, konusunda dünyanın bir çok öncü markasının Türkiye distribütörlüğünü yürütmektedir.

Tüm satış kadrosu ve teknik ekibi yetkin mühendislerden oluşmaktadır.

Otomotiv, Beyaz Eşya, Elektronik, Paketleme, Gıda, Medikal ve Savunma Sanayi gibi sektörlere hizmet vermekteyiz.Çalışma alanlarımız; Robot kontrollü hareket sistemleri, Görüntü İşleme Sistemleri ve Kimyasal Dozajlama Sistemleridir.

Önceliğimiz, mühendislik çözümleri yaratmaktır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları