Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Servis Elemanı

Ankara, İstanbul Avrupa Yakası, İzmir
  • 8.10.2015
  • 200 - 500

İş Tanımı

Yardımcılar Otomotiv, 1976 yılında kurulmuş oto servisleri ve araç muayene istasyonu ekipmanlarının satış ve satış sonrası hizmetleri konusunda uzmanlaşmış, iş kolunun lider firmasıdır.

Türkiye'de ve Türki Cumhuriyetlerdeki OTO SERVİSLERİ için gerekli tüm ekipmanların satışı, satış öncesi teknik ve mühendislik hizmetleri, projelendirme, ürün sistem montajları, kullanıcı eğitimleri, tamir-bakım ve ölçüm doğrulama işlemleri ile Distribütörü olduğumuz MAHA marka ürünlerin kullanıldığı Araç Muayene İstasyonları ekipmanlarının montajı ve tamiri, firmanın iş sahasındadır.

Firmanın İstanbul, Ankara ve İzmir ofislerinde, Satış Sonrası Hizmetler Birimi'nde görevlendirilmek üzere mekanik, elektrik ve elektronik alanlarında bilgili, bilgisayar kullanabilen Teknik servis elemanlarına ihtiyaç bulunmaktadır.

 

 

 

Aranan Nitelikler

Askerlik Görevini Tamamlamış,

En Az Meslek Lisesi Mezunu,

Sürücü Belgesi Sahibi,

Seyahat Engeli Bulunmayan, 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

GEZİ HOTEL BOSPHORUS
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Sonic Bilgi Tek. ve Güvenlik Sistemleri San ve Tic Ltd.Şti
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
MİKROSARAY MİKRO BİLGİSAYAR PAZ.VE TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
18.03.2024
BAŞVUR
LUHMANN BİLİŞİM SİST.SAN.VE TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler, İstanbul Avrupa Yakası
1.03.2024
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara - Yenimahalle
29.02.2024
BAŞVUR
Temkom Elektronik A.Ş
Ankara - Yenimahalle
29.02.2024
BENZER TÜM İLANLAR

Yardımcılar Otomotiv


      Yardımcılar Otomotiv, 1976 yılında kurulmuş oto servisleri ve araç muayene istasyonu ekipmanlarının  satış ve satış sonrası hizmetleri konusunda uzmanlaşmış, iş kolunun lider firmasıdır.

        Firmamız sektöründe OHSAS 18001:2007 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetimi, ISO 14001:2004 Çevre Yönetimi  ISO 9001:2008 kalite yönetimi belgelerinin tamamına sahip ilk firmadır.

Distribütörlüğünü veya temsilciliğini yaptığımız üreticiler, dünyada kendi konusunda yenilikçi yaklaşımını lider konumuyla geleceğe taşımaktadır.

        Hizmetlerimiz arasında, Türkiye'de ve Türki Cumhuriyetlerdeki OTO SERVİSLERİ için gerekli tüm ekipmanların satışı, satış öncesi teknik ve mühendislik hizmetleri, projelendirme, ürün sistem montajları, kullanıcı eğitimleri, tamir-bakım ve ölçüm doğrulama işlemleri ana iş kolumuzdur. Distribütörü olduğumuz MAHA marka ürünlerin kullanıldığı Araç Muayene İstasyonları ekipmanlarının montajı, tamiri, bakımı ve kalibrasyonu bulunmaktadır.

        Firmamız, satış sonrası hizmetler konusunda TSE Hizmet Yeri Yeterlilik ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri yeterlilik Belgelerine sahip olup, sattığı ürünlere Sanayi ve Ticaret Bakanlığı' ndan onaylı garanti belgesi verilebilmektedir.

        İstanbul merkezimizde kurduğumuz eğitim atölyesinde, yurt içi ve yurt dışı kullanıcılara değişik kapsam ve seviyelerde eğitim verilmektedir.

        Firmamız İstanbul merkez olmak üzere faaliyette bulunan Ankara şubesinin yanı sıra İzmir, Adana, Elazığ, Antalya ve Bakü şubelerini açarak servis ve hizmet ağlarını genişletmiştir. Sabit araç muayene istasyonları ekipmanlarının  arıza bakım ve kalibrasyonlarını  işlemlerden elde edilen   tüm yurt çapındaki satış sonrası hizmetler tecrübelerini; araç  servisleri ve lastik servislerine taşıyarak ürün gamını  genişletip tüm ülke sınırlarına taşımaktadır.

     

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları