Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Temizlik Personeli Kızılay Şubesi

Ankara
  • 24.08.2017
  • 50 - 100

İş Tanımı

Eğitim kurumumuzda çalışacak temizlik işlerinde görevlendirilmek üzere (tercihen bay) tam zamanlı çalışma saatlerine uyabilecek takım arkadaşı arıyoruz.

Aranan Nitelikler

 Ofislerin ve sınıfların düzen ve temizliğini sağlamak.
 Titiz ve disiplinli olmak
 Takım çalışmasına yatkın

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ankara
Son 1 Ay
Ankara
Dün
İngiliz Kültür Anaokulu
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları /Bahçeşehir Üniversitesi
Ankara - Etimesgut
Son 1 Ay
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
Ankara - Keçiören, Ankara - Çankaya, Ankara - Altındağ, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Etimesgut, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara
29.08.2023
BAŞVUR
MİS BAŞAK
Ankara - Yenimahalle
12.02.2024
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya
24.10.2022
BAŞVUR
Ankara
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

Nazik Şirketler Grubu

-1987 yılında kurulan şirketimiz; yabancı dil öğretiminde bilinen saygın bir kuruluştur. İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça, Arapça, Çince ve yabancılara Türkçe dillerinde çeşitli kategori ve düzeyde öğretim yapmaktadır. 35 yılı aşan bir sürede birçok öğrenci yetiştiren kurumumuzda bu dillerde bölümler bulunmaktadır. Eğitim ve öğretimin bir bütün olduğuna inanan işletmemizde yerli ve yabancı 120 öğretmen, 14 teknik personel ve 16 yönetici 110 derslikte görev yapmaktadır.

-Öğretim sistemimiz ve prensiplerimizle daima kendimizi yenileyerek en gerçekçi sonuçlara ulaştığımızı düşünüyoruz, işte bu sebeple aynı işi yaptığımız birçok kuruluştan çok daha kalıcı sonuçlara ulaştık.

-Bilinen ve tercih edilen bir kurumumuz var. Modern öğretim sistemimizle, etkinliklerimiz ve sosyal faaliyetlerimizle öğrencilerimizin her zaman kalbini kazandık. Öğretmenlerimizin bu anlamda çabaları ve enerjileri her zaman taktir edilmiştir.

Misyonumuz;
  • Hizmet verdiği sektörlerin her birinde; çözümleri ile, insan hayatına ve yaşam kalitesine fayda sağlamaktır. Güvenilir altyapısı ile, bilgi ve bilimden maksimum yarar sağlayarak evrensel çözümlerle en yeterli hizmeti vermektir.
Vizyonumuz;
  • İçinde bulunduğu sektörlerin tamamında geçerli tüm ürün ve hizmetlerin üretiminde, lansmanmda ve satışında bilinen, ilk tercih edilen, en yaygın ve öncü platform olmaktır. Otuz yılı yakın tecrübesi, uzmanlaşmış, bilgili kadrosu ile ürün ve hizmet kalitesinde, alanında bilinen ve tercih edilen tek marka olmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları