Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Satış Sonrası Hizmetler Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 14.11.2006
  • 20 - 50

İş Tanımı

•Uzun Dönem Otomobil Kiralama hizmeti veren, uluslararası şirketimizin, değişik marka ve modeldeki araç filosunun satış sonrası teknik hizmetler sürecinde görev yapacak,
•Araçların periyodik bakım işlemlerini ve onarımlarını takip edip koordine etmek,
•Garanti kapsamındaki onarım işlemlerini servis yetkileri ile birlikte takip edip, gerekli durumlarda üretici/distribütör firmaların satış sonrası birimleri ile temasa geçerek görüşmeleri yürütmek,
•Anlaşmalı servis ağı ile ilişkileri yürütmek,
•Araçlara yönelik arızaları takip ederek, ürün geliştirmesine yönelik çalışmalar yapmak,
•Araç kullanıcılarını teknik konularda bilgilendirmek,

Aranan Nitelikler

•Üniversitelerin makine, endüstri mühendisliği, ekonomi, işletme ve otomotiv ile ilgili bölümlerinden mezun,
•İyi derecede İngilizce bilen,
•Otomotiv sektöründe teknik bilgiye ve minimum 5 yıl iş deneyimine sahip,
•Benzinli ve dizel motorların yapısını, özelliklerini, çalışma prensiplerini, bakım/onarım periyotlarını, garanti prosedürlerini, araç satış sonrası hizmetleri konusunda donanımlı,
•MS Office programlarını etkin kullanabilen,
•Planlama yeteneğine ve analitik düşünce yapısına sahip,
•Müşteri odaklı düşünebilen, takım çalışmasına yatkın,
•Yoğun çalışma temposuna uyum sağlayabilecek,
•Askerlik görevini tamamlamış,
•Sürücü ehliyetine sahip(aktif araç kullanımı)
•Anadolu Yakasında ikamet eden,
•Eğitime ve gelişime açık, kariyer hedefinde bizimle aynı yolda yürüyecek takım arkadaşı arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

IDEA MAKİNA İMALAT SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası - Tuzla
Bugün
BAŞVUR
TOLKİM DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, Ankara - Çankaya
Bugün
ENEZCAM ALÜMİNYUM İNŞ. SAN VE TİC. LTD. ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Balıkesir, Manisa, Aydın - Nazilli, Aydın, Bursa, Kocaeli
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TURKCELL SUPERONLİNE GATİO DAĞITIM MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli, İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Son 1 Hafta
BAŞVUR
TEOS İLETİŞİM DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. TURKCELL SUPERONLINE
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye, İstanbul Anadolu Yakası - Ümraniye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ald Automotıve Turizm Tic. A.Ş.


Alfa Oto Filo Kiralama: Şirketlere En Karlı Filo Temininde Uzman Kuruluş Şirketler araç gereksinimlerini karşılamada başlıca üç yola başvurabilirler:

1. Satın Alma
2. Finansal Kiralama (Finansal Leasing)
3. Alfa Sistemi ile Kurumsal Kiralama (Operational Leasing)
Alfa, firmaların araç ihtiyacını en ekonomik fiyatlarla ve en uygun koşullarda karşılar. Alfa tarafından otomobil üretici firmalarından alınan filo indirimleri aynen kira ücretine yansıtılarak filo kiralayan şirketlere baştan avantaj sağlanır.

Araçların Tüm Sorumluluğu ve Tüm İşlemlerini Alfa Üstlenir.
Alfa araçların tüm bakım, onarım, yedek parça ve servis hizmetlerini de üstlenir. Alfa'dan araç kiralayan firmalar araç alımı, araç satımı, sigorta, vergi gibi zaman kaybettiren prosedürlerle uğraşmazlar.

UZUN SÜRELİ OPERATIONAL OTO KİRALAMA

ALFA OTO FİLO KİRALAMA şirketi, kurumsal altyapısı ile günümüz iş dünyasına UZUN SÜRELİ OPERATIONAL OTO KİRALAMA hizmeti sunan İLK ve TEK organizasyondur.Bugün artık pek çok şirket bünyesinde fazla sayıda otomobil bulundurmakta ve başlı başına bir uzmanlık konusu olan 'OTO FİLO YÖNETİMİ'Nİ sağlıklı bir şekilde yürütmekte zorlanmaktadır. İşte ALFA OTO FİLO KİRALAMA şirketi otomobil ihtiyacının ekonomik ve nitelikli olarak giderilmesini hedefleyen çağdaş yönetim anlayışı ve konuya tam uygun teknik altyapısıyla kurumların otomobil gereksinimlerini karşılamaktadır.

Amerika ve Avrupa'da gelişmiş bir sektör olan oto kiralama zaman içinde ihtisas kollarına ayrılmıştır. DAILY RENT A CAR adı altında faaliyet gösteren, günlük ve bireysel oto kiralama üzerine örgütlenen şirketler, çok sayıda şube ve irtibat bürosu şeklinde satış noktalarına ihtiyaç duymaktadırlar. Ayrıca yüksek stok maliyetlerine katlanarak stok havuzlarında çok sayıda ve devamlı otomobil bulundurmak zorundadırlar. Maliyet artırıcı bu organizasyon bireysel oto kiralama faaliyeti için hayati önem taşımaktadır. Ülkemizde SHORT TERM RENT A CAR olarak faaliyet gösteren Europcar, Avis, Hertz, Budget gibi firmalar bu organizasyon şekline uygun yapılanmışlardır.Bu yüksek maliyetli aktivite sadece günlük ve bireysel kiralama yapan müşterileri ilgilendirmekte, LONG TERM CAR RENTAL müşterisinin ihtiyacına cevap vermemektedir.

Ülkemizde bugüne dek UZUN SÜRELİ OTO KİRALAMA taleplerini karşılayacak yeterli organizasyonlar olmadığı için uzmanlık alanlarına girmemesine rağmen DAILY RENT A CAR şirketleri bu pazardaki açığı doldurmaya çalışmışlardır. Ancak altyapılarının uygun olmayışı ve talepleri karşılamada aceleci yaklaşımlarla işe girişilmiş olması nedeniyle kurumların uzun süreli otomobil kiralama taleplerini karşılamada başarısız olunmuştur.

LONG TERM CAR RENTAL hizmeti vermek isteyen bir kuruluşun öncelikle 3 ana konuda yapılanmış olması gerekmektedir:

1-Şirket finansman olanaktan son derece sağlam ve finansman şirketlerinin kesin desteğini alabilecek, kredibilitesi yüksek, güven veren bir kurum kimliği taşımalıdır.
2- Otomobil kiralama sonrasında bakım- onarım hizmeti verebilmek için çok geniş bir servis ağına ve 'Teknik Takip Birimi'ne sahip olmalıdır.
3- Muhtemel arıza ve kaza durumunda assistance hizmeti verebilmek için destek departmanı kurmuş olmalıdır.

İşte ALFA FİLO OTO KİRALAMA şirketi yukarıda sözü edilen bu 3 vazgeçilemez ana şartı bünyesinde bulunduran, konusunda uzman ve sadece kurumlara uzun süreli 'FİLO KİRALAMA' hizmeti vermek üzere organize olmuş bir şirkettir. ALFA OTO FİLO KİRALAMA şirketi ÖZHAMURKAR gurubunun bir üyesi olmanın onurunu taşımaktadır. Asıl işi 'OTOMOBİLCİLİK' olan ÖZHAMURKAR A.Ş. ile yarattığı sinerjinin avantajını kullanmaktadır. ALFA'nın genç, dinamik ve profesyonel ekibi, kurumların ihtiyaçlarına uygun otomobilleri, uygun fiyatlarla kiralamakta ve uzun süreli oto kiralama hizmetinin bütün gereklerini eksiksiz yerine getirmektedirler. Şirket pek çok otomobil markasının yüzü aşkın yetkili servisi ile 'SERVİS HİZMET' anlaşması yapmış bulunmaktadır.

Kurumlar ALFA'dan uzun süreli otomobil kiralayarak birçok avantaj elde etmektedir. Şöyleki;
• İşinin gereği otomobil kullanmak zorunda olan firmalar 'Long Term Car Rental veya Operational Leasing' yaparak kaynak israfını önlemiş olmaktadırlar. Çünkü otomobil kiralayan kurum aracın bedelini değil, yıpranma payını uzun zaman dilimine bölünmüş olarak ödemektedir. Böylece öz sermaye zorlaması olmayan bir finans modeli yaratılmış olmaktadır.Firma kaynaklarını üretimi artırmak, yeni iş alanları yaratmak üzere kullanabilme imkanı sağlamış olmaktadır.
• ALFA'nın düzenlediği kira faturalan aynan masrafa yazılabilmekte, KDV'si ödenecek KDV den mahsup edilerek bir vergi avantajı sağlanmaktadır.
• ALFA fazla sayıda otomobil satın alan bir kurum olduğu için satın alma fiyatları her zaman ucuz olmakta ve bu avantajı müşterisine yansıtmaktadır.
• Firmalar ALFA'dan otomobil kiraladıklarında araçlarla ilgili bakım ve tamir organizasyonunun bütün idari ve mali sorumluluğunu ALFA üstlenmektedir. Kurumun ayrıca sigorta, vergi, bakım, onarım, kaza prosedürü gibi olayları takip için bir departman oluşturmasına gerek kalmamaktadır. Firmalar bu tür sorunlar giderilirken uğrayabilecekleri kötü niyetli davranışlara karşı da kendilerini emniyete almış olmaktadırlar.
• Kiralanan aracın kaza yapması veya arızalanması durumunda ALFA müşterisine yeni bir araç tahsis ederek, firmanın işgücü kaybını önlemektedir.
• Kurumlar otomobil kiralayarak asıl faaliyet alanlarına daha fazla zaman , sermaye ve emek harcamakta, böylelikle de otomobili kurum için bir sorun olmaktan çıkarmaktadırlar.
• Otomobil kiralayan firmalar otomotiv sektöründe her yıl değişen ve yenilenen teknolojiyi daha yakından izleme ve günün değişen koşullarına uygun olarak araçlarını yenileme esneklik ve özgürlüğüne satın almaya göre daha yakın olmaktadırlar.

Minimum kiralama süresi: 1 yıl

Şirketlere yurtiçinde bir yıldan başlamak üzere 2 yada 3 yıllık projeksiyonlarla filo kiralama (Operational Leasing) seçenekleri sunar. Alfa Oto Filo Kiralama firmalarla yaptığı özel anlaşmalarla 'araç kiralamayı' satın almaktan daha avantajlı ve esnek hale getirir.

Her Marka, Her Model, Her Zaman

Alfa Oto Kiralama'da (Operational Leasing) firmalara, her marka ve model aracı kiralama, kira süresi sonunda yeni marka ve modellerle değiştirme hizmeti sunar. Kira süresi bitmeden de araçlarda model ve tip değişikliği yapabilme esnekliği sağlanır.

Daha Etkin Sermaye Kullanımı

Firmalar gereksiz işlem ve faaliyetlerden kurtularak emek ve sermayelerini asıl faaliyet alanlarına yönlendirirler. Ayrıca kiraladıkları araçlar için ödeyecekleri aylık kira faturalarını ve bu araçlar için harcadıkları benzin maliyetini gider olarak gösterebilir ve muhasebe açısından herhangi bir maliyet yükü altına girmezler.

Kaza ya da Uzun Süreli Bakım Durumunda da Müşterisinin Yanında

Sürücü hatası olmayan kaza veya uzun sürecek bakım durumlarında sigorta ile ilgili belgelerin tam olması şartı ile Alfa hasarlı aracın yerine Türkiye'nin neresinde olursa olsun geçici araç tahsis eder ve bu hizmet için ek bir ücret almaz. Firmalar işlerinin aksamadan devam edebilmesini Alfa'nın sağladığı bu güvence ile garanti altına alırlar.

Türkiye'nin En Yaygın Yetkili Servis Ağına Sahip İlk ve Tek Kuruluş

Alfa, kiralama hizmeti sonrasında da müşterisinin hep yanındadır. Türkiye'nin dört bir yanına yayılmış yetkili servis istasyonları ile tüm acil durumlar için kesintisiz hizmet güvencesi Alfa'nın şirketlere sunduğu en önemli ayrıcalıklardan biridir.

1894'e Uzanan Özhamurkar Güvencesiyle

Alfa Oto Kiralama (Operational Leasing) gücünü ve güvenilirliğini bağlı olduğu Özhamurkar adından alır. 1894 yılında manifaturacılık ile faaliyete başlayan Özhamurkar 1986 yılında Renault otomobillerinin yetkili satış acenteliği ve 1987 yılında da AXA OYAK Sigorta'nın yetkili satış acenteliğini almıştır. Özhamurkar Şirketler Grubu aynı zamanda gayrimenkul işletmeciliği de yapmaktadır.

Gönül Rahatlığı İçinde

Alfa Oto Kiralama (Operational Leasing) , kiralama yapan firmaların araç kullanıcıları için kasko sigortasının yanı sıra ferdi kaza sigortasını da yapar. Firmalar böylece hem ek bir sigorta maliyeti külfetinden kurutulur, hem de personellerine yurdun he bölgesinde güvenli seyahet etme ayrıcalığı kazandırmış olur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları