Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Filo Yöneticisi/Genel Müdür

İstanbul Avrupa Yakası
  • 20.09.2017
  • 100 - 200
Ante Holding  Filo Yöneticisi/Genel Müdür İş İlanı

İş Tanımı

Ante Holding ulaşım alanındaki faaliyetlerini yurt dışında gerçekleştirmektedir. Yaklaşık 5 yıldır Rusya’nın başkenti Moskova’da taksi taşımacılığı ile hizmet vermektedir.


Ana faaliyet alanı taksi taşımacılığı olan şirket 2011 yılında Moskova ‘da kurulmuştur.

Mottosu; Emniyet, Kalite, Doğruluk olarak belirlenmiştir.

Gece ve gündüz olmak üzere müşterilerine 24 saat hizmet veren Taxi-Co, sadece ulaştırma hizmetlerinin sağlanması ile sınırlı olmayan, teknik muayene ile özel servis istasyonu, Call Center hizmeti de veren bir yapıdan oluşmaktadır. Tüm arabalarında, uydu bağlantılı yol navigasyonu sistemi, araç ilk yardım seti  standart olarak bulunan Taxi-Co’nun yolcuları da sigortalı olarak güvenceli şekilde yolculuklarını yapmaktadırlar.

Interaktif bir harita üzerinden araçların bulunduğu yerin anında ve kesintisiz olarak belirlendiği, en yakın adrese özel bir program sayesinde rotanın belirlendiği, seyahatlerin kontrol edildiği ve trafik durumuna göre araçların kalkış ve varış saatlerini dikkate alınarak yolcu memnuniyetinin en üst düzeyde kurgulandığı Taxi-Co. müşterilerine iyi niyetli ve güvenilir bir ortak olduğunu hissettirir. Yıllık sözleşmelerle birçok kuruluş Taxi-Co’nun sürekli müşterisi olmuştur.

Tüm bu kurguyu profesyonel sürücüler, kalifiye call center operatörleri de başarılı bir operasyonla desteklemekle ve etkin bir müşteri geri bildirim sağlamaktadır.


  • Rusya’da bulunan araç taksi filomuzu yönetecek,
  • Şirket bünyesindeki servis istasyonunu yönetecek,
  • Tüm araç bakım-onarım, vergi, ceza, araç takip, şoför ve araç denetimlerini yapılmasını sağlayabilecek,
  • Projelerin planlanması, maliyetlendirilmesi, bütçe ve karlılık çalışmalarının yapılması ve takibi,
  • Şirketin hedefleri ile doğru orantılı yeni projeler üretilmesi ve yönetime sunulması,
  • Operasyonel sürecin tamamının yürütülmesi, yönetilmesi ve gerekli raporların oluşturulması
  • Kendisine bağlı ekibin koordinasyonunu sağlanması,
  • Bakım onarım masraflarının analiz edilerek uygun çözümlerin geliştirilmesi,

Aranan Nitelikler

  • Tercihen Lisans Mezunu,
  • Rusya’da ikamet edebilecek,
  • İyi seviyede Rusça dil bilgisine sahip,
  • Filo Operasyon yönetimi konusunda en az 5 yıl deneyimli,
  • Çok iyi derecede Ms Office programlarını kullanabilen,
  • Seyahat engeli bulunmayan aktif araç kullanan,
  • Yazılı ve sözlü iletişim yeteneği, organizasyon, planlama, takip ve raporlama yönü kuvvetli, dinamik ortamda hızlı ve sonuç odaklı çözümler üretebilen, disiplinli, dikkatli temsil yeteneği olan,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Dün
İstanbul Mall of İstanbul AVM
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya
27.03.2024
BAŞVUR
TRN Otel İşletmeciliği ve Yatırımları A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Dün
TTAF ELEKTRONİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları (British Culture)
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Dün
PARKINN BY RADISSON HOTEL İSTANBUL ATATÜRK AİRPORT
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece, İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Ante Holding

ANTE HOLDİNG

 KİLOMETRETAŞLARI

1970 – Kuruluş

Geçmişinde elli yıllık birikim taşıyan Ante Holding‘in temelleri 20 Nisan 1970 tarihinde İpekyolu Kuyumculuk olarak Gaziantep’te atıldı.

Kaygısız Group’un kurucusu ve bugün Onursal Başkanı olan İbrahim Kaygısız, bu sanata küçük yaşta ilgi duymuş ve henüz 16 yaşında iken kendi özel atölyesini kurarak önemli girişimcilik hamlesinin ilk adımını atmıştır.

Türkiye’nin kültür, sanayi ve lezzet şehri olarak sadece ülke sathında değil tüm dünyada bir marka olarak tanınmaya başlayan Gaziantep bugüne kadar pek çok sektöre de öncülük etmesiyle bilinir. Bunların başında gelen kuyumculuğun bölgede kökleri yüzyıllara uzanır. Kuyumculuk sanatı Gaziantep’te yaygın ve gelişmiş olarak hala icra edilmektedir.

Başlangıçta İpekyolu Kuyumculuk markası ile bu sektörde büyük başarılar kazanan İbrahim Kaygısız, hedeflerini büyütmüş ve İstanbul’a açılma kararı vermiştir. İbrahim Kaygısız’ın benimsediği vizyonu ise “zaman hep değerlidir”.

1995 – İstanbul Merkezin Kurulumu

Türk insanına hep daha iyisini sunma adına başlayan yolculuk İpekyolu’nu 1995 yılında İstanbul’a getirir.

2000 – İstanbul Merkez Showroom – Seibu, Sette ve Doliche Markalarının Kurulumu

Tarihi Beyazıt Meydanı’ndaki Çadırcı Han’a taşınmış ve İPEKYOLU KUYUMCULUK markası 3200 m2’lik görkemli bir showroom’a kavuşmuştur.

Bugün, 8 ülkede üretim yapan ve 96 ülkede ticari faaliyet gösteren, her ay 500 ün üzerinde yeni ürün geliştiren ve stoklarında 1.5 milyondan fazla farklı model bulunduran İPEKYOLU, Grubun bugünkü hedef ve ilkeleri içinde bulunan gelişim, değişim ve hayal etme vizyonunu o günden belirlemiştir.

2000 yılında kendi bünyesinden yarattığı Sette, Doliche ve Seibu markaları bu vizyonun sonucudur.

2011 – Sura Design Otel ile Turizm Sektörüne Giriş

Dünyanın pek çok noktasından gelen misafirlerini ve iş arkadaşlarını konaklatmak, Türkiye’nin kültürel, ekonomik ve sosyal zenginliğini sergilemek amacıyla Turizm sektörüne de adım atmaya karar veren Kaygısız Group adı altında 2011 yılında İstanbul’un tarihi yarımadasında, Sultanahmet’te SURA Hotels Desing & Suites’i hizmete açmıştır.

2014 – Sura Hagia Sophia Otel’in Açılışı

İstanbul ve sektörün ihtiyaçları, Kaygısız Group’un heyecanını ve atılımlarını harekete geçirmiş, arkasından 2014 yılında, 5 yıldızlı SURA Hagia Sophia Hotel’in faaliyeti ile turizm atılımı daha ileri bir boyut kazanmıştır.

2015 – Tarihi Cumhuriyet Gazetesi Binası ve Sura Museum Otel

ANTE Holding tarihe şahitlik etmiş Cumhuriyet Gazetesi binasının satın alınıp restore edilmesiyle otel turizmine renk ve vizyon getirecek bir projeye imza atmayı hedeflemektedir. Proje şu anda tasarım aşamasındadır. 2019 yılı başlarında Sura Museum Otel’in faaliyete geçirilmesi planlanmaktadır.

2015 – Taxi-CO

İş alanlarını önemli ölçüde genişletme kararı alan ANTE Holding, 2015 yılında Rusya’da başkent Moskova’da ulaşım sektöründe de faaliyete başlamıştır. 2016 sonu itibari ile yaklaşık 170 araçlık Taksi filosu, çağrı ve operasyon merkezi ayrıca tam teşekküllü bir servis istasyonu ile Taxi-CO Moskova’da dikkat çekmektedir.

Sadece 2017 sonunda Taksi sayısını 300’e çıkarmayı planlayan Taxi-CO portföyüne VIP taşımacılık araçlarını da katmayı planlamaktadır.

2015 – KygWatch

Takı sektöründeki mücevher tecrübesini saat sektöründe fark yaratacağı inancı ile ANTE Holding KygWatch markasına hayat vermiştir. Başta Doliche Markası ile tasarımdan rafa kadar tüm aşamalarını organize eden KygWatch şu anda Türkiye’de 150’nin üzerinde satış noktasında ürünlerini tüketiciler ile buluşturmaktadır. Ayrıca Rusya, Fas, Cezayir, Dubai, Romanya ve Bulgaristan başta olmak üzere yakın coğrafyada da ülke distribütörlükleri ile KygWatch yurtdışında da hızlı bir şekilde büyümektedir.

2016 – QSTAR

Çorlulu Ali Paşa Medresesi’ne komşu, PeykHan’ın 80 odalı, teknolojik altyapısı ve işletim sistemi ile Türkiye’de örneği olmayan bir Modern yaşam merkezine dönüştürülmesi çalışmalarına ağırlık veren ANTE Holding projeyi 2018 yılı içerisinde QSTAR adı altında faaliyete geçirmeyi planlanmaktadır.

2016 – Kaygısız Group’tan ANTE Holding’e Dönüşüm

2015 yılı sonuna kadar faaliyetlerine devam eden Kaygısız Group aldığı karar ile ANTE Holding adı altında ticari yaşamına devam etme kararı almıştır.

 anteholding.com

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları