Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Stajyer Acente Öğrencisi-Temsilcisi

İzmir
  • 13.03.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

A- Grubu Turizm Seyahat Acentemize Rezervasyon-Otel Satış,Grup ve Kongre Organizasyonları Departmanlarında STAJYER öğrenciler alınacaktır, staj dönemi başarılı olan veya okulu biten arkadaşlar kadroya girme durumları vardır.

Aranan Nitelikler

* Tatil-Otel Rezervasyonu,uçak biletleri satışında tecrübeli,ofis proğramlarını çok iyi şekilde kullanabilen,aynı zamanda yetiştirilmek üzere ,esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen,diksiyonu düzgün,prezantabl satış-ikna kabiliyeti yüksek,kendine güvenen BAY-BAYAN STAJYERLER alınacaktır...

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
RDL dental makina sanayi ticaret limited şirketi
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Konya - Selçuklu
5.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DORİS TURİZM SEYAHAT DIŞ TİC.VE PAZ.AŞ.

Hizmet tecrübeleri 1990 yılında başlayan firmamız, turizm sektöründe farklılığını ortaya koymak ve bu alanda marka olmak amacıyla, 17 Ekim 2007 yılında DORİS TURİZM SEYEHAT AŞ.www.tatildunyamiz.com olarak faaliyete başlamıştır.

Turizm, günümüzde profesyonel deneyim gerektiren bir alan haline gelmiştir. Ülkelerin tanıtımındaki en büyük etkenlerden biri olan turizm sektöründe, iç ve dış pazarda yerimizi alarak hem ülke tanıtımına katkıda bulunmak hem de ticari hayatımızı idame ettirmek için ilkelerimiz doğrultusunda yolumuza devam etmekteyiz.

DORİS TURİZM SEYAHAT A.Ş. www.tatildunyamiz.com; devlet kurumlarının, özel şirketlerin yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirmeyi düşündüğü meeting toplantı ve seminer, Mice-İncentive organizasyonlar, banket ve kongrelerde çözüm ortağınız olmak üzere sizlerle buluşmayı beklemektedir. Değişen şartlar ve sektörel trendleri günü gününe takip eden firmamız, geniş otel portföyü ile misafirlerimizin memnun kalacağı otelleri belirleyip her bölgede, her kesime uygun değişik alternatifler sunmaktır.

Hizmet içi eğitim ve görevde yükselme eğitimlerinde 1500'e yakın sayıda yurtiçi oteli ile sizlere en kaliteli ve uygun hizmet sunan firmamızın hedefi, müşterilerinin en üst seviyede memnuniyetidir. Organizasyonlar sırasında güler yüzlü hizmeti ve profesyonellik anlayışı ile sürekli gelişimi kendine ilke edinmiş yönetimiyle firmamız, A Belgeli 5732 seyahat acenteleri arasında en iyi olmak, misafir gelişinden gidişine kadar her aşamada siz değerli misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak ve güzel izler bırakmaktan mutluluk duyacaktır.

Saygılarımızla…

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları