Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Genel Başvuru

İzmir
  • 23.07.2015
  • 1000+

İş Tanımı

 

KEPİ GROUP iştiraklerinden, By Kepi Hotel bünyesinde bulunan LUXURY konsept ve EXECUTIVE hizmet anlayışıyla donatılmış, Türkiye’nin İncisi İZMİR’ de  konumlanmış, BY KEPİ HOTEL  olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacağız. Otelimiz de yüksek kaliteli ve özel servis anlayışı mevcuttur.  Ayrıca tesisimizde BB (Oda kahvaltı), HB (Yarım Pansiyon) ve Uzun Dönem konaklamalarda yapılmaktadır.

By Kepi Hotel, Gaziemir'in Sarnıç bölgesinde hayata geçiriliyor. Yüksek kalite hizmet anlayışıyla yola çıkan otel, müşterilerinin karşısına ayrıcalıklı ve lüks bir konsept ile çıkmayı planlıyor. 2015 yazına kadar tamamlanması hedeflenen 4 yıldızlı Luxury Boutique Hotel, 12000 m2 alana sahip.  Toplamda 91 oda 187 Yatak Kapasiteli şehir oteli,  76 adet Standart Room, 4 Adet Family Room, 5 adet Executive De Luxe Suite, 4 adet Resistance Suite, 2 adet Kral dairesinden oluşuyor. Yeşile bolca yer veren bir yapı ile inşa edilerek, ara katlarda yaratılan teras alanları, doğanın yeşil rengini binanın içine taşımış bulunacak.

Otelimiz kullanılan suyu arındırıp, %100 genel alanlarda tekrar değerlendirilebilecek sistemler ile donatılmış Çevre ve Ekolojik Dengeleri önemseyen bir oteldir. Otelimiz birbirinden farklı tasarım ve konseptleriyle; Yoğun iş yaşantınızda beklediğiniz rahat ve ayrıcalıklı yaşam tarzı ile Residence, Kısa dönem konaklamalarınızda tercih edeceğiniz Hotel,  Konaklamalarınıza ayrıcalıklar dünyasıyla tanışacağınız Elegance, olmak üzere 3 ana bloktan oluşmuştur. 

 

Kepi Group’un sahibi ve Yönetim kurulu Başkanı Mustafa KEPİ, otel dekorasyonunda By Kepi mobilyalarını kullanacaklarını açıklayarak, mobilya sektöründeki başarılarını turizm sektöründe de göstereceklerini belirtiyor.  Modern bir mimari ile inşa edilen otel, aynı zamanda By Kepi mobilyaları için devasa bir showroom olma özelliği taşıyacak. Odalardaki mobilyalar intercom alt yapısı ile döşenerek, kullanılan barkodlu ürünler müşteriler tarafından satın alınabilecek. Böylelikle By Kepi Hotel müşterileri, By Kepi mobilyalarının potansiyel müşterilerine dönüştürülecek.

 

Otel; konaklama, dinlenme ve keyifli vakit geçirme konularında olduğu kadar, ekonomik alanda da büyük bir etki yaratmayı planlıyor. Turizm sektörünün yanı sıra, özellikle otelin altında bulunan 8 adet mağaza sayesinde ortaya çıkacak iş alanlarıyla birçok sektöre etkide bulunulacak. 

Aranan Nitelikler

İşletmemizin organizasyon yapısı içerisinde istihdam etmek ve farklı birimlerde ihtiyaçlar doğrultusunda değerlendirmek üzere yeni takım arkadaşları arıyoruz. 

Bu bir genel başvuru ilanı olup belli bir pozisyona yönelik olarak yayınlanmamıştır. Çalışmak istediğiniz bölümü veya alanı belirten bir ön yazı ile ilanımıza başvurabilirsiniz. Niteliklerinize uygun bir pozisyon oluştuğu takdirde sizinle temasa geçeceğimizi bildirir, By Kepi Hotel'e gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Turkcell Superonline İletişim Ofis
İzmir - Karşıyaka
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli
Son 1 Ay
BAŞVUR
İSTANBUL BİL EĞİTİM KURUMLARI TİC. A.Ş.
Türkiye
13.02.2024
BAŞVUR
PİRAMİT DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ / Mystery shopping worldwide
Türkiye
2.02.2024
BAŞVUR
KİMTEM ENDÜSTRİYEL TEMİZLİK LOJİSTİK İNŞ TİC LTD ŞTİ
İzmir
31.05.2023
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

BY KEPİ

 2001 yılından bu yana, kişiye özel mobilya ve dekorasyon hizmeti veren By Kepi, kaliteyi, konforu, rahatı ve özel olmayı hissedenlerin tercihi…
Heyecanını ilk günki gibi taze tutan, mükemmellik ilkesinden asla ödün vermeyen By Kepi, özgün tasarımlarını, yaşanası mekânlar yaratmak üzerine kurgular. Kişiye özel bütünsel tasarım, üretim ve hizmet anlayışıyla dokunduğu mekânları farklı kılar. Kendine özgü mekânlar oluşturmak isteyenler için, yaşam alanları oluşturmakla kalmaz, yeni bir yaşam tarzı sunar…
By Kepi , özel koleksiyonların yanı sıra, mekanları, ürünleri kendi bünyesinde, işine gönül vermiş, hayatın güzelliklerinden ilham alan ekibi ile, müşteriye özel tasarlar ve üretir.
Yaşanılan mekânları bir konsept olarak tasarlayan By Kepi; konut, otel, residence, restaurant – bar dekorasyonlarında, tasarım ekibi ile hizmet verir.
Bütünsel tasarım çözümleri üretmek için mekânlar incelenir, projelendirme aşamasında kişilerin tarzı, yaşam biçimleri, zevkleri, beklentiler ile mekânların fonksiyonel özellikleri ve kullanım amaçları belirlenerek tasarlanır. Tasarımlar projelendirilir, sunulur ve uygulama aşamasına geçilir.
Dekorasyonu bir bütün olarak algılayan ByKepi, aydınlatma, halı, aksesuar, proje uygulama ve duvar kağıdına kadar sunduğu çözümlerle, bir bütün olarak yaşam alanları yaratır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları