Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Translator

Ankara
  • 25.02.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

Translating technical documents from English to Turkish and Turkish to English.

Providing consecutive translation when necessary.

Aranan Nitelikler

Minimum Bachelor Degree in English Translation and Interpreting or equivalent. Excellent command of both written and spoken English.

Proficiency in MS Office applications.

Good communication, reporting and follow-up skills.

Capable of cooperating with various departments.

No travel restrictions.

No military obligation for male candidates.

Residing in Ankara.

 

Minimum 2 years of professional experience as translator/interpreter.

Previous experience in consecutive/simultaneous translation will be an asset.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

British Town Dil Okulları
Ankara
12.04.2023
BENZER TÜM İLANLAR

Eptisa Mühendislik

-Teknik bilgiyi toplumun refahına dönüştürmek için yeniliyoruz.Eptisa, uluslararası mühendislik, mimarlık ve bilgi teknoloji şirketidir, açıkça müşteriye hizmet odaklıdır, Ulaştırma, Su ve Çevre, Bina, Enerji ve Sanayii alanlarında en karmaşık projeleri yürütür; toplumun sürüdürülebilir gelişimini sağlama, insanların refahı yararına teknolojik bilgiyi, yaratıcılığı, yeniliği ve en son teknolojileri uygular.

-Eptisa'nın, müşteri için entegre hizmete doğru yönlenmesi, onu global bir şirket yapan temel değerdir. Müşteri memnuniyeti ve işte mükemellik için araştırma, bütün hizmetlerin kalite prosedürlerindeki temel amaçlardır.

-Eptisa açısından, onun işi, sadece teknik alanda üstün olarak ve topluma aktif olarak katılarak hizmet ettiği toplumun sürüdürülebilir gelişiminde temel bir elemandır. Bu onu, sektörünün geleceği için ve çalıştığı ülkelerin altyapılarının gelişiminde karar verici konumuna getirir.

-Eptisa'nın sağladığı hizmetler, profesyonellerinin teknolojik bilgilerine, yeniliklerine dayanır. Yeni teknolojilerde, AR-GE, yaratıcılık yönetiminde ve gelişme planlarındaki yatırımlar, müşterilere daha iyi hizmet verilmesine yol açar.

-Bütün kişisel, teknik ve yönetim becerilerinde sürekli gelişim yoluyla bütün çalışanlarının gelişimi, şirketin çalışma misyonunda bir önceliktir. Çalışma alanı ve profesyonel fırsatlarda halkın refahı, insan kaynak yönetim planlarının dayandığı kurallardır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları