Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Vakıf Yöneticisi

  • 8.01.2020
  • 100 - 200
GEDİK HOLDİNG AŞ. Vakıf Yöneticisi İş İlanı

İş Tanımı

  • Sosyal sorumluluk projeleri geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi
  • Gedik kuruluşları ile işbirliği içinde Vakfa Eğitim, Sanat ve Kültür ile ilgili kazanç sağlayacak etkinlikler düzenlenmesi
  • Vakfın mali yapısının sürdürülebilirliğini sağlamak için projeler geliştirmek ve uygulamak
  • Kamu ve özel kuruluşlar ile işbirliği yaparak, birlikte sosyal ve kültürel amaçlı projeler geliştirilmesi ve uygulanması
  • Proje mali destekleri veren kuruluşlar ile iletişim ve destek kapsamında projeler üretilmesi, başvuruların yapılması ve gerçekleştirilmesinin sağlanması

Gedik Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfı (GEV), ülke eğitimine ve Türkiye’de kaynak teknolojisinin gelişimine katkıda bulunmak amacı ile 07.09.1994 tarihinde Gedik Holding tarafından kurulmuştur.
GEV, bu alanlarda her türlü etkinliği ve girişimi üzerine düşen toplumsal bir görev olarak kabul etmiştir. Bu çerçevede Milli Eğitim Bakanlığı, yüksek öğretim kurumları ve özel sektör kuruluşları ile Vakıf arasında kurulduğu günden bu yana çok boyutlu çalışmalar yapılmıştır.
GEV, okul, yurt, mesleki eğitim merkezi, engellilere yönelik hizmet veren eğitim kurumları gibi pek çok projeyi başarıyla hayata geçirmiştir.
Vakıf, amaçları doğrultusunda yaptığı çeşitli yardımlarla ilgili olarak çeşitli kurum ve kuruluşlardan Teşekkür, Takdir Belgeleri almıştır. Bunlar arasında T.C. Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Takdir Belgeleri ile 23.12.1999 tarihinde Cumhurbaşkanlığınca verilen Şükran Plaketi ve Belgesi de bulunmaktadır.
GEV, 15-17 Mayıs 1996 tarihinde İstanbul’da “Uluslararası Kaynak Teknolojisi ’96” Sempozyumu’nu düzenlemiştir.
Daha önceden Vakıf kurucularına ait şirketler tarafından verilen “Kaynakçı Geliştirme Seminerleri” GEV’in katkılarıyla 1995 yılından bu yana periyodik olarak düzenlenmektedir.
Özel sektör kuruluş çalışanlarına teorik ve pratik kaynak teknolojileri konusunda eğitimler veren Vakıf, 1994-2009 yılları arasında 32,500 kişiye ücretsiz eğitim sağlamıştır.
Vakıf, 2008 yılından bu yana merkezi Paris’te bulunan IIW (Uluslar arası Kaynak Enstitüsü) Türkiye sorumlu üyesidir. GEV bünyesinde Mart 2009’dan bu yana IIW’a bağlı, tüm dünyada geçerliliği olan Uluslararası diploma ve sertifika programları da düzenlenmektedir.

Aranan Nitelikler

 

  • Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun
  • Vakıf yönetimi konusunda tercihen en az 10 yıl deneyimli
  • Çok iyi seviyede İngilizce bilen
  • Tercihen İstanbul Anadolu Yakası’ n da ikamet eden.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Görsel Reklam Sanayi Ticaret A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Dün
İBN HALDUN ÜNİVERSİTESİ
Türkiye
Dün
Tüsa Tekstil
K.Maraş
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Buem Hotel Koşuyolu
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
İMECAR ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ.
Antalya - Döşemealtı
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HÜRSULTAN PASLANMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BARCELO HOTEL GROUP TÜRKİYE
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
SEVEN FOR LIFE THERMAL HOTEL
Aydın - Kuşadası
Son 1 Hafta
ŞECE DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

GEDİK HOLDİNG AŞ.

Gedik Holding, Halil Kaya Gedik’in, temelini 1963 yılında kaynak sarf malzemesi üreticisi olarak kurulan Gedik Kaynak ile atmıştır. Gedik Kaynak ticari hayatını yıllar içinde başarıyla devam ettirmiş ve sektöründe lider konuma gelmiştir. Gedik Holding faaliyet alanlarına döküm, vana, sermaye piyasaları, eğitim gibi pek çok sektörü ekleyerek bu alanlarda Türkiye’nin en köklü ve saygın kurumları arasında yerini almıştır.

-Bünyesinde 1500’ü aşkın kişi çalışan Gedik Holding, inovasyona ve yatırıma verdiği önemle büyüyen, her ekonomik şarta ve değişime ayak uydurabilen bir topluluk haline gelmiştir.

-Tüm dünyada talep gören Gedik Kaynak ve Gedik İleri Döküm Teknolojileri ürünlerini çeşitlendirmek ve kapasitesini artırmak amacıyla Sakarya Hendek bölgesinde 262.000 m² ‘lik bir alan üzerinde yepyeni ve modern bir tesis kurmuştur.

  • Vizyonumuz;
Gedik vizyonunu taşıyacak insan kaynakları profiline ve yönetim sistemine sahip olmak.
  • Misyonumuz;
Rekabette farkı yaratanın insan kaynakları olduğu bilinciyle; kendini ve içinde bulunduğu organizasyonu sürekli geliştirecek, yaratıcı, lider ruhlu, değişime yön veren, sorumluluklarının bilincinde ve rekabet ortamında fark yaratacak çalışanlara sahip olmak, onların sürekli motivasyonunu sağlayarak, herkesin çalışmak istediği ve gurur duyduğu bir şirket olmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları