Bu ilan yayından kaldırılmıştır.
İSTANBUL REİSİN OTELCİLİK ANONİM ŞİRKETİ Kurumsal Satış Yetkilisi İş İlanı

İş Tanımı

Beylikdüzü bölgesinde bulunan 4 yıldızlı otelimiz için turizm deneyimli kurumsal yetkilisi pozisyonu için çalışma arkadaşları aramaktayız.

Otelde grup konaklama ve toplantı vb organizasyonlar düzenlemek için talepte bulunan kurum / kuruluş veya şahıslarla irtibata geçip, 24 saat içinde gerekli teklifleri hazırlamak, göndermek ve takip etmek.

Pazar araştırması yaparak grup rezervasyonu ve toplantı organizasyonun düzenleme verme olasılığı olan müşteri potansiyelini saptamak ve haftalık pazarlama ziyaretleri yapmak, ziyaret sonuçlarını Satış Müdürüne raporlamak. Anlaşma sağlandığı takdirde sözleşmelerin imzalanmasını sağlamak, tüm detaylar hakkında organizasyon / toplantı sahipleriyle mutabakata varmak.
Firma organizasyonlarının içerikleri hakkında ilgili tüm otel departmanlarının bilgilenmesini sağlamak amacıyla gerekli iç iletişimi gerçekleştirmek.
Günlük değişikliklerde de revizyonların yapılmasından Satış Ekibi ile beraber sorumlu olmak.
Her ayın sonunda, bir sonraki ayın ve sonuçlanan tüm şirket ve kurum rezervasyonlarının, gecelemelerinin bilgisini Satış Müdürüne raporlamak.
Yapılan yazışmaların dosyalanmasını yapmak.
Haftalık satış faaliyet raporuna hafta arasında yapmış olduğu tüm işlemleri kaydeder, Satış Müdürü ile birlikte kontrol eder onaylanan rapor haftanın son çalışma günü mesai bitiminde Satış Müdürüne iletir.
Otelde, fuar ve grup konaklama ve toplantı v.b. organizasyonlar düzenlemek için talepte bulunan kurum / kuruluş veya şahıslarla irtibata geçip, 24 saat içinde gerekli teklifleri hazırlamak, göndermek ve takip etmek.
Fuar katılımcılarına ait dataları oluşturmak, yaklaşan fuarlara Kurumsal Satış Yetkilisi ile birlikte telemarketing gerçekleştirip, dataları güncellemek. Fuar datalarına yaklaşan fuarlara istinaden, Satış Yetkilisi ile birlikte 90, 60 ,30 günlük mailing çalışması gerçekleştirmek.
Gerektiğinde konusu ile alakalı yerli ve yabancı fuarlara katılmak.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin en az önlisans bölümlerinden mezun,

Turizm ve Otelcilik sektöründe aynı pozisyonda minimum 2 yıl tecrübeli,

Misafir memnuniyeti odaklı çalışmayı prensip edinen

İletişim becerileri kuvvetli

Şirket portföyü olan

İletişim konusunda pozitif iletişimi destekleyen

Beylikdüzü yakınlarında ikamet eden

En az bir yabacı dil bilgisine sahip

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
GÜLLE ENTEGRE TEKSTİL İŞLETMELERİ EMLAK DAN.SAN.TİC.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Avcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
Turkcell A Grup Telekom Kurumsal Çözüm Merkezi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenler
11.03.2024
BAŞVUR
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

İSTANBUL REİSİN OTELCİLİK ANONİM ŞİRKETİ

-Avrupa Yakası’nda, iş dünyasının kalbinin attığı merkezlere yakınlığı ile World Point Reis Inn Hotel İstanbul; ayrıcalıklı yapısı, konforu ve kaliteli hizmetiyle iş ve özel seyahatlerinizde yeni konaklama adresiniz olacak.WORLD POINT Reis Inn Hotel İstanbul 'a ulaşım; şehir merkezi, otogar ve havalimanından özel araçlar ile olabileceği gibi toplu taşıma araçları ile de oldukça kolay.4 yıldız konforunun üstünde hizmet ve özlediğiniz misafirperverlik anlayışı ile siz değerli misafirlerimizi karşılıyor ve aynı sıcaklıkla uğurluyoruz.

-İstanbul Atatürk Havalimanı ve İstanbul'un en büyük Uluslararası fuar alanı ve merkezi TUYAP'a yakınlığı ile dikkatleri üzerine çeken WORLD POINT Reis Inn Hotel İstanbul samimi misafirperverlik anlayışı ve üstün hizmet kalitesini bir arada sunmayı amaç edinen eğitimli ve güler yüzlü kadrosu eşliğinde iddialı adımlarla siz değerli misafirlerine kapılarını açmaktan mutluluk duyuyor. 

WORLD POINT Reis Inn Hotel İstanbul ; merkezi konumda olup; siz degerli konuklarına iş seyahatlerinizde ihtiyacınız olan iletişim imkanları, çalışma ortamı ve yorulduğunuzda dinlenmenizi sağlayacak sportif ve sosyal imkanları bir arada sunmaktadır.Yüzme havuzumuzda iş toplatılarınızın yorgunluğunuzu unutacak, vitamin bar’ın keyifli ve egzotik tatlarıyla kendinizi yenilenmiş hissedeceksiniz. 

-Odalarımız ; Siz değerli misafirlerimiz için geniş bir yaşam alanında rahatlık ve konfor düşünülerek özel olarak tasarlanmıştır, günün yorgunluk ve stresinden uzaklaşıp dinlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz. Klasik mimariyi günümüzün çizgileri ile birleştiren otelimizde 140 Deluxe Room ve 10 Deluxe Suit Room olmak üzere değişik özelliklere sahip toplam 150 odamız bulunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları