Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Aşçı Yardımcısı ve Temizlik

İzmir
  • 18.09.2019
  • 100 - 200

İş Tanımı

İzmir Şantiyemizde

Aşçımıza yardımcı olacak ve temizlik işleri ile ilgilenecek yardımcı eleman arıyoruz.

Aranan Nitelikler

İzmir Şantiyemizde

Aşçımıza yardımcı olacak ve temizlik işleri ile ilgilenecek yardımcı eleman arıyoruz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

BRY BİREY EĞİTİM YAYIN BASIM PAZARLAMA SAN. VE TİC. A.Ş.
İzmir - Konak
12.02.2024
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
İzmir - Bornova, İzmir - Karşıyaka, İzmir - Karşıyaka, İzmir - Çiğli, İzmir, İzmir - Buca
28.08.2023
BAŞVUR
İzmir
Son 1 Ay
İzmir - Torbalı
Bugün
BAŞVUR
KALİTE İNSAN KAYNAKLARI
İzmir - Tire
Bugün
BAŞVUR
İzmir - Ödemiş
Bugün
BAŞVUR
KALİTE İNSAN KAYNAKLARI
İzmir - Menemen
Bugün
BAŞVUR
İzmir - Menderes
Bugün
BAŞVUR
KALİTE İNSAN KAYNAKLARI
İzmir - Kiraz
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Güvenay Telekomünikasyon

-Güvenay Holding bünyesinde ; Telekomünikasyon, İnşaat, Akaryakıt, Mimarlık ve Mühendislik, Ulaştırma, Restoran, Besi ve Süt işletmeciliği gibi bir çok alanda faaliyetleri bulunan ve faaliyet alanlarına ,Güvenay Business Hotel‘i de ekleyerek Başkentimiz ve Ülke turizminin gelişmesine katkı sağlamayı, ve kentin en saygın konuklarını Güvenay Business Hotel ayrıcalığı ile güvenli, huzurlu ve konforlu bir şekilde ağırlamayı hedeflemektedir.    

-Güvenay AŞ. 1994 yılında Aydos ailesi tarafından kurulmuştur.Konusunda uzman kadrosuyla sürekli kalite anlayışı felsefesinde çalışmakta olan firmamız; telekomünikasyon alanında faaliyet göstermektedir. İnşaat ve uygulama konusundaki uzman ekibiyle profesyonel bir kadrolaşma çalışması sergileyen firmamız; uluslararası kalite güvence sistemleri konusunda hızlı bir çalışma içindedir. ISO 9001:2008 Kalite yönetim Sertifikasyonu, ISO 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS 18001:2007 İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği , ISO 22301:2012 İş Sürekliliği Yönetim Sistemi,ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi Belgelendirmelerini firmamız bünyesinde bulundurmaktadır.  

''KUSURSUZ HİZMET PROFESYONEL ÇÖZÜM ANLAYAŞIMIZLA HEP YANINIZDAYIZ...''  ''KUSURSUZ İLETİŞİM VE İŞLETİM,KUSURSUZ BİR ALTYAPIYLA BAŞLAR...''  

-Kusursuz iletişim ve işletim, kusursuz bir altyapıyla başlar. Bu fikirden hareketle kurduğumuz şirketimiz, gün geçtikçe pek çok büyük projede çalışarak bilgi ve tecrübesini arttırarak bugün sizlere en iyi, en profesyonel, en doğru hizmeti sağlayabilir duruma gelmiştir.

Misyonumuz;

  • Çevreye saygılı, sağlık ve emniyeti hep ön planda tutan, kalite ve sağlamlığı temin eden ve müşteri memnuniyetini arttırarak mükemmelliği yakalamayı amaçlayan akabe, güvenilirliğini sağlayarak dinamik ve hızlı çalışma performansını azimle sürdüren, yeniliklere açık ve sürekli gelişme içinde olan bir kuruluş olmaktır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları