Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Diyetisyen

İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü
  • 1.07.2020
  • 500 - 1.000

İş Tanımı

Partneri olduğumuz firmaların sağlıklı yaşam merkezlerinde görevlendirilmek üzere Diyetisyen çalışma arkadaşları aranmaktadır.

Andulasyon, Vücut analiz cihazı, Lipolazer vb teknolojik ürünlerimizi kullanan yüzlerce Doktor ve Diyetisyen başta olmak üzere bu ürünleri kullanma ihtimali olan ve satış hedef grubumuzdaki sağlık uzmanlarına;

* Ürünlerimizin bilimsel temellerini,

* İşletme ve yönetim önerilerimizi,

* Andulasyon Akademi bünyesindeki eğitimlerin içeriklerini,

* Yeni ürün ve teknolojilerimizi aktarmak, paylaşmak...  


Örnek model olarak kuracağımız Yeşilköy İstanbul Dünya Ticaret Merkezindeki "Detoxbody Business Concept" ile Beylikdüzünde apartman dairesindeki "Detoxbody Slim Concept" modellerinde;

* Danışanlara diyetisyenlik hizmetinin verilmesini,

* İş modellerini yaşayarak tecrübe ederek geliştirilmesini,

* Modellere uygun diyetisyen, spor eğitmeni, estetisyen vb personel ihtiyaçlarının belirlenmesini, seçilmesini ve yönetilmesini,

* Örnek modellerin Türkiye geneline yayılması için projelendirmenin yapılmasın, bu noktaların ve personellerinin ihtiyaç duyacağı tüm eğitimlerin merkez tarafından verilmesini sağlamak.  

Kendi markamız ile çıkarmak istediğimiz, bilimsel temellere ve doğruluklara uygun olarak yeni ürün gruplarını oluşturmak ülkemizde ve yurtdışında uzmanlardan görüşler alarak ar-ge çalışmalarını takip ederek yeni sağlıklı besin ve destekleri projesini geliştirmek ve yönetmek.  

Bizim isteklerimizi ve beklentilerimizi gözden geçirmenizi bu arada www.hhp.com.tr; www.andulasyonakademi.online, instagram : @andulasyon hesaplarını ve sitelerini incelemenizi önemle rica ederiz.

Aranan Nitelikler

- Üniversitelerin Beslenme ve Diyetetik Bölümlerinden mezun.
- Klinik ve sağlıklı yaşam merkezi yönetimi alanında çalışmak isteyen,
- Yenilikçi, gelişime açık,
- Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği, GAPS diyetisyenliği gibi konulara açık,
- Eliminasyon ve Intermittent fasting beslenmeleri konusunda uzman,
- Beslenme ile birlikte fiziksel aktivite eksikliğini gidermeye yönelik geliştirilmiş teknolojik ürün ve cihaz kullanımlarına açık.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ÖRNEK TIP MERKEZİ
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Son 1 Ay
BAŞVUR
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

HHP Türkiye

hhp'nin kuruluşundan beri amacımız, insanların sağlıklarını koruma çabalarında onlara aktif bir şekilde faydalı olmak ve daha sağlıklı bir yaşam tarzına kavuşmalarını sağlamak oldu...


Binlerce profesyonel tarafından büyük bir memnuniyet ile kullanılan Andulasyon ürünleri ve yeni geliştirdiğimiz ANDULIFE MAXIMAL AĞIRLIK YÖNETİM PROGRAMLARI ile bütünsel sağlığın öncülerinden olmayı sürdürmekte kararlıyız. 

Hayatınıza bir gülümseme ekleyin.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları