Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Kuyumcu - ANKARA

Ankara
  • 11.02.2020
  • 100 - 200
HIŞIM GRUP Kuyumcu - ANKARA İş İlanı

İş Tanımı

1984 yılında kurulan Hışım Grup; döviz, gayrimenkul, perakende, reklam, turizm – otelcilik, yiyecek – içecek sektörlerinde faaliyet göstermektedir.


Türkiye ‘de en çok döviz bürosunu aynı çatı altında barındıran sektör öncüsü bir firmadır. Döviz büroları; Kübra Döviz, Çözüm Döviz, Nizam Döviz, Plevne Döviz, Akdağ Döviz, Aziz Döviz, Kare Döviz, Yalçınkaya Döviz, Nedim Döviz, Zor Döviz, Karel Döviz, Nova Döviz, Drina Döviz, Samsun Döviz’ dir. Aynı zamanda Western Union markasının da bayiliğini yapmaktadır.


Ankara'da ANKAMALL Avm'de yer alan kuyumcu mağazamızda görev alacak altın ile ilgili tecrübe sahibi "Satış Temsilcisi" arayışımız mevcuttur.

Aranan Nitelikler

  • En az lise mezunu,
  • İngilizce bilen,
  • Kuyum sektöründe benzer pozisyonda görev almış, altın tecrübesi olan,
  • İnsan ilişkilerinde başarılı, müşteri odaklı düşünebilen,
  • Prenzantabl ve diksiyonu düzgün,
  • Organizasyon becerisi ve ikna kabiliyeti yüksek,
  • Analitik düşünce yapısına sahip,
  • Ankamall Avm'ye ulaşım problemi olmayan.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

ALDATMAZ GRUP
ALDATMAZ GRUP
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
Akanthus Hotel Ephesus
Akanthus Hotel Ephesus
İzmir, İzmir - Selçuk
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
Mavi Horizon
Mavi Horizon
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
Mavi Horizon
Mavi Horizon
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Yarı Zamanlı / Part-Time Uzaktan
Şirket Bilgileri Gizli
Şirket Bilgileri Gizli
Türkiye
Bugün
Yarı Zamanlı / Part-Time Uzaktan
MÖVENPICK HOTEL İSTANBUL GOLDEN HORN
MÖVENPICK HOTEL İSTANBUL GOLDEN HORN
İstanbul Avrupa Yakası - Eyüpsultan
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
Coldwell Banker KAR
Coldwell Banker KAR
İzmir - Karşıyaka
Dün
Tam zamanlı İş Yerinde
REMAX TİME
REMAX TİME
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
Tam zamanlı Hibrit
EGEMEN YAZILIM VE OTOMASYON LTD.ŞTİ.
EGEMEN YAZILIM VE OTOMASYON LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

HIŞIM GRUP

-1984 yılında kurulan Hışım Grup döviz, gayrimenkul, perakende, reklam, turizm – otelcilik, yiyecek – içecek sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

-Perakende alanında dünyaca ünlü Nike, Lacoste , Swatch, Camper , Super Step markalarının bayiliğini yapan grup aynı zamanda öncü uygulamaları ve geçmişte edilen deneyimleri doğrultusunda kendi markası Lastik Pabuç’ u perakende bünyesine kazandırmıştır. Perakende sektöründe A sınıfı kalitede hizmet sunmayı vizyon edinmiş olan grup İstanbul’un en güzel lokasyonlarında; Beyoğlu, Kadıköy, Bağdat Caddesi, Karaköy ve Ümraniye de mağazaları faaliyet göstermektedir.

-Türkiye ‘de en çok döviz bürosunu aynı çatı altında barındıran sektör öncüsü bir firmadır. Döviz büroları; Kübra Döviz, Çözüm Döviz, Nizam Döviz, Plevne Döviz, Akdağ Döviz, Aziz Döviz, Kare Döviz, Yalçınkaya Döviz, Nedim Döviz, Zor Döviz, Karel Döviz, Nova Döviz, Drina Döviz, Samsun Döviz’ dir.

-Osmanlı’ dan  günümüze geleneksel kahve eşliğinde yolculuk yaparak gerek tatlıları gerekse de Osmanlı dokusuyla  Halis Bekrizade Efendi cafesiyle yiyecek –içecek sektöründe hizmet vermektedir.

-Kurulduğu günden beri farklı sektörlerde edindiği birçok deneyimi kalite ve yenilik anlayışları ile harmanlayan grup Turizm – Otelcilik sektöründe de markalaşmayı hedeflemiştir. Bu doğrultuda faaliyette olan otelleri ve birçok projeleri bulunmaktadır.

-Oteller; Nordstern Otel ve Triada Otel’dir. Büyükada , Karaköy, Beyoğlu ve Cihangir de otel projeleri yer almaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları