Ankara Çankaya Saatlik Oyun Ablası / Bakıcı Arıyorum

Ankara
  • 22.04.2024
  • Yönlendirmeli İlan

İş Tanımı

Ankara - Çankaya ilçesinde Çocuk Bakıcısı pozisyonu için bakıcı arayışımız bulunmaktadır.


7 yaşındaki kızım her gün 15. 30'da okuldan eve servisle geliyor. Onu servisten karşılayacak ve ben eve gelene dek vakit geçirecek, sabırlı, çocuklarla arası iyi, güler yüzlü, şefkatli, sorumluluk sahibi bir bakıcı/ abla arıyorum. Ben eve en geç 19. 30 civarında geliyorum. Bu sebeple kızımla geçireceğiniz süre yaklaşık 4 saat olacaktır. Bu süre içinde oyun oynayabilir, site bahçesine çıkıp dolaşabilir ya da sadece kızım kendisi vakit geçirirken güvende olmasını sağlayabilirsiniz. Evimizde 2 kedimiz var, bu sebeple evcil hayvanlara karşı bir alerji ya da korkunuz olmaması ve son olarak sigara kullanmıyor olmanız kriterimizdir.

Aranan Nitelikler

Pozisyon Bilgileri

İl/İlçe: Ankara - Çankaya
Pozisyon: Çocuk Bakıcısı
Çalışma Şekli: Yarı Zamanlı / Part Time
Ücret: 0 TL Aylık
ENDOSTEL İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK A.Ş. Türkiye İş Kurumu nun 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir.

Benzer İlanlar

Ankara
30.03.2024
Ankara
18.03.2024
Ankara
Son 1 Hafta
Ankara
Son 1 Ay
Ankara
Son 1 Ay
Ankara
Son 1 Ay
Ankara
Son 1 Ay
Ankara
1.04.2024
Ankara
1.04.2024
Ankara
31.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

enuygunbakıcı

enuygunbakici.com Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık AŞ.' ye ait bir markadır. Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık A.Ş. olarak 2012 yılında kurulan İstreisen Turizm Tic. Ltd. Şti. iştiraki olarak faaliyete başlamış bir İnsan Kaynakları Danışmanlık firmasıyız ve İŞKUR 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermekteyiz. Kurulduğumuz günden itibaren hem bir çok işveren gerçek ve tüzel kişiye, hem de bir çok iş arayan bireye danışmanlık hizmeti verdik, vermeye devam ediyoruz. Ağırlıklı olarak ev hizmetleri sektörü üzerine yoğunlaşan firmamız, gelen taleplere göre farklı sektör ve pozisyonlar için de talepleri karşılayabilmektedir. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları