Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Bina Görevlisi

Ankara
  • 21.03.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı

GENEL NİTELİKLER VE İŞ TANIMI

Pozisyon: Villada Kapıcı/Villa görevlisi Pozisyonu (Eşli)
Konum: Villa (Ankara, Or-An Mah.)

Açıklama: Villamızda yatılı çalışacak deneyimli, profesyonel bir villa görevlisi/kapıcı arıyoruz. Görevlinin eşi ile müştemilatta (konaklama alanında) yaşamaları gerekmektedir.   

Sorumluluklar: Günlük operasyonların yönetilmesi, ev hizmetçilerinin denetlenmesi. En yüksek temizlik ve düzen standartlarının sağlanması. Bahçe bakımı, peyzaj işleri ve havuz bakımı gibi villanın ve içinde bulunduğu arsanın düzenini almak. Kazan dairesi işleri ile ilgilenmek. Evdeki temel teknik gereksinimlerin üstesinden gelmek, küçük onarım işlerini yapmak. Rolün tüm yönlerinde gizlilik ve mahremiyeti korumak.

Gereksinimler: Benzer bir işte geçmiş deneyim sahibi olmak. Ev bakımı ve teknik sistemler konusunda bilgi sahibi olmak. (Kazan, havuz vs.) İhtiyaç duyulduğunda akşam, hafta sonu ve tatillerde çalışmaya esneklik.Evli çiftin villanın müştemilatında (konaklama alanında) yaşaması gerekmektedir.

Aranan Nitelikler

Tercih Edilen Nitelikler: Geçmişte ceza ya da mahkumiyet bulunmaması.

Avantajlar: Sigortalı çalışma avantajı. Villa görevlisi/kapıcı ve eşinin konaklayabileceği iki kişilik konaklama imkanı. Ankara, Or-An Mahallesinde yaşama imkanı.

Yukarıdaki niteliklere uygun olduğunuzu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Hilton Ankara
Ankara
19.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR