Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Altier Education Group bünyesinde yer alan Altier Academy (Bakırköy, İncirli Caddesi) ve Academie de LEYAN (Erenköy, Bağdat Caddesi) eğitim merkezlerimizde Milli Eğitim Bakanlığı onaylı profesyonel eğitim programları gerçekleştirilmektedir.

"Eğitim Kayıt Uzmanı (Eğitim Danışmanı)" pozisyonu akademilerimizin iç bölümünde bulunan Eğitim Kayıt İşlemleri Ofislerinde görev almaktadır. 

  • Öğrenci adaylarımız akademimizin gerçekleştirmiş olduğu reklam - pazarlama faaliyetleri sonucunda başvuru yapan bireylerden oluşmaktadır.
  • Başvuru yapan tüm bireyler tavsiye / sosyal medya vb dijital mecralarda araştırarak akademimiz ile iletişime geçmektedir.
  • Bu kapsamda ilgili olan bireylere yapılacak sunumlar ile akademimizdeki eğitim sistemi anlatılır, ücret ve ödeme seçenekleri sunulur, görüşme sonrası öğrenci adayı takibi yapılır ve kayıt kararı alan öğrenci adayının kayıt sözleşmesi ve ödeme seçenekleri ile ilgili evrakları hazırlanarak kayıt işlemi sonuçlandırılır.
  • Kayıt işlemi sonrasındaki diğer tüm ödeme ve MEB resmi işlemleri Öğrenci İşleri Departmanında görev alan çalışanlar tarafından takip edilmektedir.


Lokasyon : Eğitim Kayıt Uzmanı (Eğitim Danışmanı) arayışımız her iki eğitim merkezimiz için de geçerlidir. Pozisyon için başvuru yapan adayların ikametlerine yakın olan / ulaşımı daha kolay olan akademi için değerlendirme yapılacaktır.

Aranan Nitelikler

"Eğitim Kayıt Uzmanı (Eğitim Danışmanı)" pozisyonu için aranılan nitelikler; 

  • Güler yüzlü ve enerjik bir yapıda olunması,
  • Dış görünümüne önem veren, insanlar ile iletişim kurmayı seven,
  • Bilgisayar kullanımını bilen,
  • Bilgilendirme ve yönlendirme sorumluluğunu en iyi şekilde eksiksiz bir şekilde yerine getirme bilincinde ve sorumluluğunda olacak sektör deneyimlerine sahip olmak,
  • Eğitim Kayıt Uzmanı (Eğitim Danışmanı) görevlerinde deneyimi olması ve satış alanında deneyimleri olması tercih edilmektedir.
  • İzin günü hafta içi / hafta sonu olarak adayların talebine göre değerlendirilmektedir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

AMERİKAN KÜLTÜR A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kavacık Eğitim Kurumları
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Çatalca
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar, İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
İTÜ ETA\VAKFI KURS
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Bugün
BAŞVUR
KÜLTÜR EĞİTİM KURUMLARI
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

ALTIER ACADEMY

Hakkımızda

Altier Academy olarak, Milli Eğitim Bakanlığı akreditasyonu ile moda ve güzellik sektörlerine yönelik uluslararası networklerimiz, güçlü teknolojik alt yapımız, profesyonel eğitimcilerimiz ve idari kadromuz ile Türkiye’nin en yetkin "moda ve güzellik" mesleki eğitim merkezi olmak için faaliyete başlıyoruz.

 

Bakırköy’de faaliyete girecek olan 1.500 mt2 lik eğitim merkezimizde hem Türkiye, hem de uluslararası alanda yeni kurumsal başarılar sağlamayı ve sektöre tam donanım ve global rekabete hazır vizyon ile yetiştirilmiş başarılı mezunlar yetiştirmeyi amaçlıyoruz.

Akademik Eğitim Programlarımız

Moda Programları
Moda Tasarımı ve Teknolojileri
Moda Tasarımı
Modelistlik
Stilistlik
Gerber Sistem Uzmanlığı
Moda Tasarımında Photoshop & Illustrator

Kozmetik Programları
Güzellik Uzmanlığı (Estetisyenlik)
Kuaförlük
Makyaj
Kalıcı Makyaj
Diode Lazer Epilasyon

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları