Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Sınıf Öğretmeni
DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI
İzmir - Buca
13.03.2024
Almanca Öğretmeni
DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI
İzmir - Buca, İzmir - Gaziemir
11.03.2024
İngilizce Öğretmeni
DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI
İzmir - Buca, İzmir - Gaziemir...
11.03.2024
BRANŞ ÖĞRETMENİ
DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI
İzmir - Buca, İzmir - Gaziemir...
6.03.2024
Firmanın Tüm İlanları

Eğitim Yöneticisi

  • 19.02.2024
  • 100 - 200
DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI Eğitim Yöneticisi İş İlanı

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EGEBİL EĞİTİM KURUMLARI
İzmir
18.12.2023
BAŞVUR
Z EĞİTİM GRUBU
İzmir
19.12.2023
BAŞVUR
RADİKAL EĞİTİM KURUMLARI
İzmir
7.03.2024
BAŞVUR
Bemar Kariyer Okulu
İzmir - Karabağlar
Bugün
BAŞVUR
British Town Dil Okulları
İzmir - Torbalı
Bugün
BAŞVUR
İzmir - Bornova, İzmir - Çiğli, İzmir - Buca
Bugün
Bemar Kariyer Okulu
İzmir - Karşıyaka
Bugün
BAŞVUR
American VIP Language Schools
İzmir
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

DOĞRU STATÜ EĞİTİM KURUMLARI

ÜRETKEN & SORUMLULUK SAHİBİ BİREYLER YETİŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Özenle seçerek kurduğumuz birikimli, deneyimli ve çağdaş eğitim kadrolarımızla, gelecek nesillerimizin inşaası için sürekli olarak çalışıyoruz. Çağı yakalamanın dahi yetmediği bu hızlı akışta, geleceğin öngörüsüne sahip bireyler yetiştirmek için, teknoloji ve bilimi doğru bir araç olarak kullanmayı öğretirken, kulüplerimizin etkinlikleriyle sosyal hayat becerilerini geliştirmeyi, kendilerini yakından tanımalarını ve ifade edebilmelerini sağlıyoruz. Parçası olduğumuz eğitim sisteminin gerekliliklerini karşılarken, bununla yetinmeyerek, keşif ve deneyimlere açık, çok yönlü bir eğitim anlayışıyla öğrencilerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Kendi statüsünü kendi yaratma bilincine sahip gençler Doğru Statü Eğitim Kampüslerinde yetişiyor.

EĞİTİM ANLAYIŞIMIZ

Deneyerek, Yanılarak, Doğruyu Bularak Öğrenme

Modern eğitim anlayışının öğrenme hızına ve sürdürülebilirliğine etkisinin büyük olduğuna inanıyoruz. Katılımcı bir eğitim anlayışıyla öğrencilerimizi öğrenme sürecinin paydaşı yaptığımız yöntem ve uygulamalar geliştiriyoruz. Öğrencinin denemesine, yanılmasına ve yeniden doğrusunu yaparak öğrenmesine fırsat sunuyoruz. Bu sebeple kampüslerimizde akademik hayat kadar sosyal kulüplerimizin faaliyetlerini de önemsiyoruz. Mezun olduklarında ilgi alanları, bilgi birikimleri ve deneyimleri olan, çok yönlü, kendilerini ifade etmek konusunda başarılı, kendilerini yakından tanıdığı için mutlu bireyler olmalarını hedefliyoruz.

VİZYONUMUZ

Statüsünü Kendi Yaratmış Nesillerin Yetiştiricisi Olmak

Doğru Statü Eğitim Kurumlarını toplumun dönüşümünü sağlayacak değişimlerin, uygulanabilir ve sürdürülebilir olduğunu kendi eğitim kurumlarında ispatlamış bir marka olarak görmek vizyonunu taşıyoruz. Kendi eğitim anlayışını geliştiren, bu anlayışı kendi yöntemleriyle ortaya koyan bir eğitim kurumu olmak bilinciyle tüm kadrolarımızla çalışıyoruz. Yetiştirdiğimiz nesillerin çağın gerekliliklerine uygun yetkinliklere sahip, erdemli, mutlu ve kendi statüsünü kendisi belirlemiş bireylerden oluşması en büyük hedefimiz.

MİSYONUMUZ

Geleceğe Güvenle Bakan Bireyler Yetiştirmek

Doğru Statü Eğitim Kurumları olarak; her bir öğrencimizi büyük bir potansiyel olarak ele alıyor, hem akademik hem sosyal olarak güçlü bir alt yapı hazırlama misyonunu üstleniyoruz. Öğrencilerimizi kendilerini yakından tanımaları için sportif ve kültürel bir çok alandan çeşitli etkinliklerle keşfe çıkartıyoruz. Eğitim kadromuzun profesyonel koçluklarıyla seçimlerini değerlendiriyor, becerilerini geliştirme fırsatları sunuyor ve onlar için yol haritaları oluşturuyoruz. Seçimlerini deneyimlerle destekleyerek birikim ve tecrübelerini arttırmalarını sağlıyoruz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları