Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Ankara/Gölbaşı'nda bulunan ZİÇEV Ankara Şubesi Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezimizde "ders saati ücretli" çalışmak üzere Fizyoterapist ekip arkadaşı aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

- Üniversitelerin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olmuş,
- Özel gereksinimli bireylerle özverili çalışabilecek ve gelişimlerini takip edebilecek,
- Ebeveynlerine gerekli bilgilendirmeleri yapabilecek ,
- Sorumluluk sahibi,
- Güler yüzlü ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilen çalışma arkadaşları aramaktayız.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Ankara
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı

Hikayemizde sen de yer al!

Zihinsel engellilik alanında ülkemizin en yaygın ve güçlü sivil toplum kuruluşu olan Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı ZİÇEV, Makbule Ölçen önderliğinde bir grup gönüllü tarafından 8 Mart 1982’de kurulmuştur.

Günümüzde; Ankara'daki Genel Merkezi ile Adana, Antalya, Bolu, Elazığ, İstanbul, İzmir, Kayseri, Manisa, Mersin, Niksar, Samsun, Tarsus ve Tekirdağ'da bulunan toplam 14 şubesi ile hizmet vermektedir. Bu şubelerin 13’ünde bulunan eğitim ve rehabilitasyon merkezleriyle hizmetlerine devam etmektedir. Bunun yanında, Manisa'da yatılı bakım ve rehabilitasyon merkezi, Niksar'da kreş ve gündüz bakımevi merkezi, Mersin'de sanat ve terapi merkezi, Ankara ve İstanbul'da vakıfevleri bulunmaktadır.

ZİÇEV; her yaştan, her zihinsel engel grubundan ve engel seviyesinden çocuk ve bireye tam gün ve bireysel eğitim veren vermektedir. Misyonumuz; özel gereksinimli bireyin sahip olduğu potansiyeli en üst seviyeye çıkartarak kendilerine yeten, bağımsız, üretici bireyler olmalarını sağlamaktır. Milli Eğitim Bakanlığı verilen eğitimin ayda sadece 12 saatini karşılarken, ZİÇEV, ilkeleri doğrultusunda “tam gün eğitim” hizmetine devam etmektedir.Alanında ilk olan ve bugüne kadar birçok başarıya imza atan ZİÇEV; 1987’de Bakanlar Kurulu kararı ile “vergi muafiyeti” almış, 2010’da yine Bakanlar Kurulu kararı ile “izin almadan yardım toplayabilen kuruluşlar” arasına girmiş ve 2014'te "ZİÇEV" adının Marka Tescilini yaptırmıştır.

Vakfımız; hayırsever kişi ve kuruluşlarımızın yanı sıra Almanya, Polonya ve Hollanda Büyükelçilikleri, Japonya Uluslararası İşbirliği Ajansı ve birçok uluslararası firma tarafından çeşitli şekillerde desteklenmektedir.Ailemize katılıp neler yapabileceğinizi görmek ve ZİÇEV hakkında daha detaylı bilgi almak için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları