Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Operasyon ve Müşteri İlişkileri Uzmanı
BAŞER FAKTORİNG A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
14.03.2024
Firmanın Tüm İlanları

İç Denetim - İç Kontrol Müdür, Müdür Yardımcısı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 11.02.2023
  • 100 - 200

İş Tanımı

İç kontrol sistemi ve denetim faaliyetleri; 

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik ile Bilgi Sistemlerinin Yönetimine ve Denetimine İlişkin Tebliğ ve ilgili diğer yasal mevzuat gereği;

Şirket bünyesinde tesis edilen finansal, operasyonel, bilgi sistemleri süreçlerini ve diğer kontrol sistemlerinin tümünü ve istenilmeyen olayları önleyici kontrol faaliyetlerini kapsar. 

Sözkonusu kontroller; idari kontroller ile yönetim, bilgi sistemleri, finans ve muhasebe kontrollerini, operasyonel kontrolleri, finansal ürün ve hizmetlere ilişkin kalite kontrollerini ve diğer kontrolleri içerir.

Denetim faaliyetleri, MASAK Uyum Programı kapsamında oluşturulan İç Denetim Prosedürü içeriğinde yer alan denetim konuları üzerinden Şirketin denetimini yapar ve Yönetim Kurulu’na raporlar.

Aranan Nitelikler

Aranan Nitelikler
-Üniversitelerin ilgili 4 yıllık (Ekonomi, İşletme, Finans, Maliye, Muhasebe) bölümlerinden mezun olmak,
-Tercihen bankalarda ve/veya finans kuruluşlarında Denetim, İç Kontrol Birimlerinde çalışmış olmak,
-İç Kontrol,Denetim konusunda en az 5 yıl deneyim sahibi olmak,
-Şirket faaliyetlerini yasal mevzuata ve şirket içi yönetmeliklere göre kontrol edebilmek,
-Gözlem yeteneği güçlü, araştırmacı olmak, risk odaklı düşünebilmek ve çözüm odaklı çalışmak,
-Kıymetli Evrak ve Ticaret Hukuku mevzuatına vakıf olmak,
-MS Office programlarını etkin biçimde kullanabilmek
-Askerlik görevini tamamlamış olmak, (erkek adaylar için)
-Temsil yeteneğine sahip olmak,

Özet Bilgiler

BAŞER FAKTORİNG A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

MENTOR YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLIK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Son 1 Ay
BAŞVUR
İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
19.03.2024
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Sancaktepe
Dün
Tursoy Otelcilik ve Turizm
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
FLO MAĞAZACILIK VE PAZARLAMA A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
19.03.2024
BENZER TÜM İLANLAR

BAŞER FAKTORİNG A.Ş.

Başer Faktoring, 1995 yılında T.C. Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı’nın izni ile endüstriyel ve ticari kuruluşlara faktoring hizmeti sunmak amacıyla faaliyetine başlamıştır. 2006 yılında sektörün denetim ve düzenleme yetkilerinin Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu’na BDDK devredilmesiyle birlikte, Şirketimiz intibak sürecini başarı ile tamamlayarak lisansını yenilemiş ve BDDK gözetim ve denetimi altında faktoring hizmeti faaliyetine devam etmektedir. Şirketimiz, bankacılık dışı finansal sektörün üçte biri büyüklüğü ile en büyük ikinci paya sahip olan Faktoring sektöründe, kaliteli ve müşteri odaklı anlayışıyla 27 yıldır istikrarlı bir şekilde hizmet vermektedir.

Başer Faktoring kurulduğu yıldan itibaren faaliyet hacmini ve müşteri portföyü istikrarlı bir şekilde gelişmektedir. Genel Müdürlük pazarlama grubu dışında, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bulunan 3 Şubesi Adana, Ankara, İzmir ile sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer almaktadır. Bankacılık ve finans sektöründe uzun yıllar çalışmış deneyimli yönetici kadrosu ile yurtiçi faktoring işlemlerinde hizmet vermektedir.

Başer Faktoring’in en büyük Hissedarı %87  BİCA Holding A.Ş. dir. BİCA Holding, 2000 yılında Ali Başer ve ailesi tarafından kurulmuştur. BİCA Holding yıllar itibariyle Türkiye’nin önemli sanayi kuruluşlarındaki yerli/yabancı ortaklıkları ile birikimler edinmiş ve şuan bünyesinde ki en büyük ve tek iştiraki olan Şirketimizin büyümesi ve devamlılığı için her türlü finansal ve yönetimsel desteğini vermektedir.

Başer Faktoring’in güçlü sermayesi, istikrarlı büyüyen özkaynak ve alternatif finansal kaynaklarına ilave olarak, 2015 yılından bu yana Borçlanma Araçları Piyasasında yer almakta ve Nitelikli Yatırımcılara Tahvil-Bono ihraçları yapmaktadır. 

Misyonumuz;
  • Başer Faktoring, Dünyada ve özellikle de Ülkemizdeki gelişmeleri yakından takip ederek, profesyonel, genç ve deneyimli uzman kadrolarıyla birlikte müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutarak; müşterilerimize kaliteli, güvenli, kurumsal çözümler üretmeyi ve her türlü finansman ihtiyaçlarına en hızlı ve seri şekilde cevap verebilecek şekilde işbirliğini oluşturmayı misyon edinmiştir.
  • Bu anlamda, Sektörde saygın, güvenilir, kurumsal ve öncü bir kurum olarak; kaliteden ödün vermeden, müşterek menfaatleri gözeterek, müşteri odaklı anlayışını sürekli geliştirmeyi, yenilikçi olmayı ve istikrarı ön planda tutan, kurumsal organizasyon yapısıyla kendini sürekli geliştiren, eğitime önem veren ve çalışanlarımızın bu yapı içinde bulunmaktan gurur ve mutluluk duyduğu saygın bir kurum olarak ilerlemektedir.
Vizyonumuz;

  • Gerek müşterileri gerekse çalışanları ile sektördeki saygın ve kurumsal konumunu; yenilikçi, çözüm üreten ve müşteri odaklı bakış açısı ile fark yaratarak tercih edilen, güçlü ve istikrarlı bir finansal kurum olarak ilerlemektir. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları