İzmir Dönemsel Yatılı Ev Yardımcısı Arıyorum

İzmir
  • 3.05.2024
  • Yönlendirmeli İlan

İş Tanımı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için İzmir - Çeşme ilçesinde Ev Yardımcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.


Izmir alaçatı' da müstakil villada yaz sezonu için 4 aylık ev yardımcısı arıyorum. Kendine ait müştemilatı olacak yeterli tüm olanakları var, erzak yiyecek vs. Karşılanacak. Ben 30 lu yaşlarında erkeğim tek yaşıyorum, haftada 1-2 gün gidip kalıyorum en fazla, arada misafirlerimle birlikte gelirim. Beklentim evin temiz tutulması, misafirlerin ağırlanması, eve göz kulak olması olacak. Maaş olarak 30. 000 tl vereceğim. Haftada 2-3 gün izin yapabilir( benim evde olmadığım günler), evi temiz tutması işini aksatmaması yeterli. Küçük bir puddle cinsi köpeğim var onunla ilgilenebilir. Güvenilir birini arıyorum, tercihen referansı ile görüşebileceğim biri olmalı.

Aranan Nitelikler

Pozisyon Bilgileri

İl/İlçe: İzmir - Çeşme
Pozisyon: Ev Yardımcısı
Çalışma Şekli: Yatılı
Ücret: 30000 TL Aylık
ENDOSTEL İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK A.Ş. Türkiye İş Kurumu nun 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir.

Benzer İlanlar

İzmir
Dün
İzmir
Son 1 Hafta
İzmir
Son 1 Hafta
İzmir
Son 1 Ay
İzmir
Son 1 Ay
İzmir
Son 1 Ay
İzmir
Son 1 Ay
İzmir
Son 1 Ay
İzmir
Son 1 Ay
İzmir
18.04.2024
BENZER TÜM İLANLAR

enuygunbakıcı

enuygunbakici.com Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık AŞ.' ye ait bir markadır. Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık A.Ş. olarak 2012 yılında kurulan İstreisen Turizm Tic. Ltd. Şti. iştiraki olarak faaliyete başlamış bir İnsan Kaynakları Danışmanlık firmasıyız ve İŞKUR 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermekteyiz. Kurulduğumuz günden itibaren hem bir çok işveren gerçek ve tüzel kişiye, hem de bir çok iş arayan bireye danışmanlık hizmeti verdik, vermeye devam ediyoruz. Ağırlıklı olarak ev hizmetleri sektörü üzerine yoğunlaşan firmamız, gelen taleplere göre farklı sektör ve pozisyonlar için de talepleri karşılayabilmektedir. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları