İzmir Yatılı Ev Yardımcısı Aranıyor

İzmir
  • 27.03.2024
  • Yönlendirmeli İlan

İş Tanımı

Danışmanlığını yapmakta olduğumuz ailemiz için İzmir - Gaziemir ilçesinde Ev Yardımcısı pozisyonunda bakıcı arayışımız bulunmaktadır.


Izmir gaziemirde ki evimiz için yatılı ev yardımcısına ihtiyacımız var. Evimiz büyük bir ev karı-koca yoğun çalışıyoruz. 12 yaşında ve 8 yaşında çocuklarımız var gün içerinde okulda oluyorlar. Evin genel temizliği ile ilgilenecek çocuklar kendi ihtiyaçlarını görebiliyorlar ama geldikten sonra yemeklerinin verilmesini istiyoruz. Hergün temizlik yapmasına gerek yok kendi programını oluşturarak ilerleyebilir. Düzenli tertipli birisini istiyorum. Haftada 1 gün izin maaş 27. 000 tl vereceğiz.

Aranan Nitelikler

Pozisyon Bilgileri

İl/İlçe: İzmir - Gaziemir
Pozisyon: Ev Yardımcısı
Çalışma Şekli: Yatılı
Ücret: 27000 TL Aylık
ENDOSTEL İNSAN KAYNAKLARI DANIŞMANLIK A.Ş. Türkiye İş Kurumu nun 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermektedir.

Benzer İlanlar

İzmir
Son 1 Hafta
İzmir
Son 1 Ay
İzmir
Son 1 Ay
İzmir
Son 1 Ay
İzmir - Torbalı
Son 1 Ay
BAŞVUR
KALİTE İNSAN KAYNAKLARI
İzmir - Tire
Son 1 Ay
BAŞVUR
İzmir - Seferihisar
Son 1 Ay
BAŞVUR
İzmir - Narlıdere
Son 1 Ay
BAŞVUR
KALİTE İNSAN KAYNAKLARI
İzmir - Menemen
Son 1 Ay
BAŞVUR
İzmir - Menderes
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

enuygunbakıcı

enuygunbakici.com Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık AŞ.' ye ait bir markadır. Endostel İnsan Kaynakları Danışmanlık A.Ş. olarak 2012 yılında kurulan İstreisen Turizm Tic. Ltd. Şti. iştiraki olarak faaliyete başlamış bir İnsan Kaynakları Danışmanlık firmasıyız ve İŞKUR 1150 numaralı izin belgesi ile faaliyet göstermekteyiz. Kurulduğumuz günden itibaren hem bir çok işveren gerçek ve tüzel kişiye, hem de bir çok iş arayan bireye danışmanlık hizmeti verdik, vermeye devam ediyoruz. Ağırlıklı olarak ev hizmetleri sektörü üzerine yoğunlaşan firmamız, gelen taleplere göre farklı sektör ve pozisyonlar için de talepleri karşılayabilmektedir. 
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları