Kurumsal Satış Temsilcisi

Ankara
  • 1.03.2024
  • 20 - 50

İş Tanımı

Kırtasiye, sarf ve ofis malzeme ürünleri satışını, DMO kanalı ile gerçekleştirdiğimiz firmamız bünyesinde, yeni ürünümüzün markalaşma sürecinde destek olabilecek PLASİYER/KURUMSAL SATIŞ TEMSİLCİSİ ekip arkadaşı aramaktayız.. İhtiyaç duyduğumuz PLASİYER arkadaşımız, ŞEHİR DIŞI pazarlama ağımızda görevlendirilecektir. Ürünümüzün markalaşma sürecini hızlandırabilmek adına, belirlediğimiz prensipler ve satış politikaları çerçevesinde müşteriye yeni ürünümüzü sunacak ve müşteri ilişkilerini yönetecektir.

Firma hedef ve politikalarına uygun olarak sahada ihtiyaç duyulan çözümün, proje ve ürünlerin müşterilere tanıtımını ve satışını yapmak,Şirket satış politikası ve stratejileri doğrultusunda mevcut müşteri portföyünü korumak ve yeni müşteriler kazandırmak,Düzenli müşteri ziyaretleri gerçekleştirmek, yeni ürün ve kampanyalardan müşterileri haberdar etmek,Sorumlu olduğu bölge için satış potansiyelini analiz etmek, rekabet uygulamalarını takip etmek, satış arttırıcı faaliyetleri önermek ve kabul gören önerilerin gerçekleşmesini sağlamak,Günlük iş planını oluşturmak, aylık, haftalık satış ve ziyaret raporu hazırlamak,Şirket satış hedefleri ile uyumlu bireysel hedeflerini gerçekleştirmek.

Aranan Nitelikler

  • En az 5 yıl  B Sınıfı Ehliyet sahibi ve Uzun yol tecrübesi olan
  • Seyahat engeli bulunmayan. (Türkiye geneli)
  • Tercihen  en az 3 yıl kurumsal satış deneyimli,
  • Tercihen kırtasiye, TONER ve YAZICI sektöründe deneyimli
  • İkna kabiliyeti yüksek, insan ilişkileri kuvvetli, enerjik, yetki ve sorumluluk almaya hazır
  • MS Office programları kullanabilen

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Mitasan Büro Makineleri İth.Tic.ve San. A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz, Ankara - Çankaya
Son 1 Ay
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara, Antalya - Aksu
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Bugün
BAŞVUR
BALÇIK Isı Elemanları Sanayi Ticaret Anonim Şirketi
Ankara - Keşan
Bugün
METRO ELEKTRİK MÜHENDİSLİK TAAH. SAN. ve TİC. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası, Ankara
Dün
Ankara
Dün
Ankara
Dün
OBİS DIŞ TİC.A.Ş.
Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ARESS TURİZM REKLAMCILIK DANIŞMANLIK İNŞAAT EĞİTİM İTH.İHR.TİC.LTD.ŞTİ
Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MarBeyaz Makina Sanayi A.Ş.
Ankara, Kocaeli - Derince
Son 1 Hafta
BENZER TÜM İLANLAR

KAPİTAL KIRTASİYE

Kapital Kırtasiye ASTA TONER TEK YETKİLİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖRLÜĞÜ anlaşması ile Devlet Malzeme Ofisi Tek Yetkili Tedarikçi unvanına da sahiptir. 2000 yılında kurulmuş olan firmamız çeyrek asra yaklaşan geçmişi sayesinde sizlerden aldığı destek ve güç ile birlikte çıtamızı hızla yükseltip, toptan kırtasiye ve ofis ürünleri sektöründe profesyonel şekilde, en iyi hizmeti veren bir dağıtım ve çözüm firması haline gelmiştir. Bünyemizde sektöründe önde gelen markaların bayilikleri var olması sonucu ile firmamız  Türkiye de ve Ankara' da kamu kurum ve kuruluşları ile  birçok büyük ve önemli projelere imza atmıştır.  Kırtasiye, toner ve bilişim ürünleri üzerine  alanında birikmiş tecrübelerimiz ile hizmet ve ürün kalitesinden söz ettirerek bölgede aranan ve tercih edilen bir firma olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları