Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Manikür-Pedikür Uzmanı

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 2.02.2021
  • 0 - 20

İş Tanımı

Müşterilerimize evde güzellik bakımı konusunda yardımcı olabilecek, uzun yıllar güzellik merkezinde çalışmış, işini iyi yapan Manikür-Pedikür Uzmanı aranıyor.

Aranan Nitelikler

-Uzun yıllar bir güzellik merkezinde çalışmış,
-İşini titizlikle yapan,
-Kendini işine adamış,
-İletişim kabiliyeti yüksek,
-Güler yüzlü, enerjik, temiz titiz,
-Müşterilerimizin evine ulaşım konusunda sıkıntısı olmayan,
-Eve pozitif enerji saçabilecek,
-Müşteri memnuniyetini önemseyen,
-Müşterilerimizin evinde Manikür Pedikür Uzmanı ve Güzellik Uzmanı aranıyor.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Şişli
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

EvdekiBakıcım

-“2010-2016 yılları arası ailelerimiz evde bakım konusunda profesyonel bir desteğe ihtiyacı vardı. Maalesef iyi bir bakım hizmeti bulma konusunda büyük sıkıntılar yaşadık.”

-Kurucularının uzun yıllar evde bakım konusunda büyük sıkıntılar yaşamasından ilham alan ve temeli 2015 yılında atılan EvdekiBakıcım, tecrübeli ve kalifiye bakıcılarıyla evde bakım ihtiyaçlarını karşılıyor ve ailelerinin yüzünüzdeki gülümsemenin daim olması için tüm gücüyle çalışıyor.

-Kuruluşumuzun temelini oluşturan bu hikayemiz her gün bize ilham veriyor. Güvenilir ve erişilebilir evde bakım gelişmiş toplumların en önemli önceliği olduğunu biliyoruz ve ailelerimiz ihtiyaçlarını çok iyi anlıyoruz.

-EvdekiBakıcım, evde bakım hizmetlerini iyileştirmek için teknolojiyi ve hizmet verenlerin yeteneklerini en iyi şekilde bir araya getirmeyi hedefliyor. Bu hedefi gerçekleştirmek için günümüzün trendlerini çok iyi analiz ederek Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen kurumları ile iş birlikteliklerine imza atıyor.

Vizyonumuz;
  • Desteğe ihtiyaç duyan ailelerin kendini hiçbir zaman yalnız hissetmediği bir dünya.

Misyonumuz;
  • Güvenilir, ulaşılabilir ve uygun ücretli evde bakım hizmetlerini kalifiye hizmet verenler ile sağlayarak benzersiz bir aile deneyimi sunmak.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları