Mobilya Ustası

Ankara
  • 5.04.2024
  • 0 - 20

İş Tanımı

İş İlanı: Mobilya Ustası

Şirket: Gnr Dış Tic Ltd Şti

ANKARA ASO 2  (TEMELLİ) BÖLGESİNDE YENİ AÇILACAK MOBİLYA FABRİKAMIZ İÇİN PERSONEL ALIMI YAPILACAKTIR. 

Aranan Nitelikler

Bizimle çalışmak, sektördeki en iyi profesyonellerle birlikte çalışma ve kariyerinizi ilerletme fırsatı sunar. Eğer siz de mobilya sektöründe deneyimli, yetenekli ve tutkulu bir profesyonelseniz, sizinle tanışmayı dört gözle bekliyoruz.


Gnr Dış Tic Ltd Şti, fırsat eşitliği sağlayan bir işverendir ve tüm adayları, ırk, renk, din, cinsiyet, cinsel yönelim, ulusal köken, yaş, engellilik durumu, genetik bilgi, hamilelik durumu, medeni durum, ailevi durum veya askeri hizmet durumu gibi yasalarla korunan sınıflara bakılmaksızın değerlendirecektir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

STAR ÇELİK SAN VE TİC LTD
İstanbul Avrupa Yakası - Silivri, Ankara - Yenimahalle
29.03.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Gnr Dış Tic Ltd Şti

Bebek Mobilyası Sektöründeki 30 yıllık tecrübemiz ve üretim kalitemizin üstünde, Dünya Markası Pierre Cardin imzasını taşıyoruz.30 Ülkeye ihracat lisansına sahip olan firmamız, uluslararası pazarda ülkemizi başarı ile temsil etmenin haklı gururunu yaşamakta ve yaşatmaktadır.35.000 m2 üretim alanında 550 personel ile üretim yapan tesisimizin 8.000 m2’lik kapalı alanı ve 75 çalışanı, uzmanlık alanımız olan bebek-genç mobilyası konusunda hizmet vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları