Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

MUHASEBE YÖNETİCİSİ

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası Sarıyer, İstanbul Anadolu Yakası
  • 4.10.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Genel Muhasebe işleyiş düzenini sağlamak, Firmanın ticari, mali işlemlerini yansıtan ticari ve mali belgeleri mevzuata ve şirket prosedür ve talimatlarına uygun şekilde ve zamanında kayıt etmek, Günlük fatura, masraf kayıtlarının sisteme girilmesi, cari hesapların alış ve satış faturalarının kontrolü ve ödeme takibi yapılması. İşletmede gerçekleştirilen her tür denetimde hazır bulunmak, yasal zorunluluk ve denetimlerde gerekli dökümanların işletmede tam ve erişebilir olmasını sağlamak. Bütçe ve gelir-gider akışını takip etmek, haftalık raporları hazırlamak ve ilgili birimlere raporlamak. Mali tabloların hazırlanması, analiz edilmesi ve raporlanması. E-fatura, E-defter, E-arşiv, E-irsaliye sistemlerinin kontrollerini yaparak sorunsuz şekilde devamının sağlanması, Tüm yasal gereklilikler, bürokratik işlerden haberdar olmak, bilmek, uygulamak, uygulanmasını sağlamak. Bağlı olduğu yöneticisini işleyiş, sorunlar vb. hakkında bilgilendirmek, çözümlenmesini sağlamak. Pozisyonun etik ve yasal sorumluluklarını bilmek, bunlara uygun davranmak.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun.  Logo Tiger Proğramını Kullanabilen. MS Office programlarını, özellikle Excel, etkin şekilde kullanabilen, Kişisel temizliğine, bakımına ve dış görünümüne özen göstermek. Organizasyon ve planlama becerisine sahip. Liderlik/Koçluk ruhuna sahip. Analitik düşünme ve problem çözme becerisine sahip. İletişim ve müzakere becerisi yüksek. Sorumluluk sahibi, disiplinli, takım çalışmasına yatkın. Alanı ile ilgili mevzuat ve muhasebe standartları bilgisine sahip. Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olması. Tercihen B Sınıfı Sürücü Belgesine sahip olması. Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Son 1 Hafta
BAŞVUR
PULLMAN ISTANBUL HOTEL & CONVENTION CENTER/ MERCURE ISTANBUL WEST HOTEL & CONVENTION CENTER
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Dün
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
HAZAN GIDA TAŞIMA TURİZM İNŞ TEKEL SAN VE TİC LTD ŞTİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Gourmet Garage
İstanbul Anadolu Yakası - Çekmeköy
Dün
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
FATİH DİLEK GIDA SAN TİC.A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
Biltur Catering ve Gıda A.Ş.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

AŞKUR YEMEK ÜRETİM VE HİZMET A.Ş.

Catering sektörünün öncülerinden olan ve 1959 yılında faaliyetlerine başlayan firmamız, bugün Türkiye’nin en seçkin okullarına ve kurumsal şirketlerine yemek hizmeti vermektedir.Amacımız müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak ilk ve kalıcı tercih olmaktır. Bugün bulunduğumuz noktada seçkin bir müşteri portföyüne sahip olmak ve bunun giderek yaygınlaşması bizim için gurur vericidir.Birçok uluslararası kalite belgesinin yanı sıra işletme kayıt belgelerine de sahip olan firmamız, sağlıklı ve dengeli beslenmenin insan yaşamındaki önemini göz önünde bulundurarak, en taze ve en yüksek kalitedeki ham maddeler ve uzman ekibiyle hizmet vermektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları