İş Tanımı

İş İlanı: Ofis Asistanı

Şirket: CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.

CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş. olarak, dinamik ve hızla büyüyen ekibimize katılmak üzere "Ofis Asistanı" arıyoruz.

Görevler:

- Ofis düzenini sağlamak ve idari işleri yürütmek
- Telefonları yanıtlamak, e-postaları yönetmek ve postaları düzenlemek
- Toplantıları düzenlemek ve gerekli materyalleri hazırlamak
- Ofis malzemelerini takip etmek ve sipariş vermek
- Gelen ziyaretçileri karşılamak ve yönlendirmek
- Raporlama ve dosyalama işlemlerini gerçekleştirmek

Aranan Nitelikler



- En az lise mezunu
- MS Office programlarını etkin kullanabilen
- İletişim becerileri güçlü, insan ilişkilerinde başarılı
- Dikkatli, düzenli ve sistemli çalışmayı prensip edinmiş
- Sorumluluk sahibi ve takım çalışmasına yatkın
- İş takibi ve sonuçlandırma becerisi olan
-Gerektiğinde esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek

Caba Grup Bünyesinde çalışacak ekip arkadaşları arıyoruz.

Özet Bilgiler

CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili mevzuat ve yasal düzenlemelerden kaynaklanan faaliyetlerimiz çerçevesinde kişisel verilerinizin işlenmesi, saklanması ve aktarılması ile ilgili veri sahiplerini aydınlatmak amacıyla işbu Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni’ni......
Devamını Oku...

Benzer İlanlar

CB Selent
CB Selent
Ankara - Çankaya
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
C21 Legends
C21 Legends
Ankara - Gölbaşı
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
Century 21 AS
Century 21 AS
Ankara - Çankaya
27.08.2024
Tam zamanlı İş Yerinde
Happy İnsan Kaynakları
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
29.04.2024
Tam zamanlı
Sınav Koleji
Sınav Koleji
Ankara - Etimesgut
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
BAHÇEŞEHİR OKULLARI ANONİM ŞİRKETİ
BAHÇEŞEHİR OKULLARI ANONİM ŞİRKETİ
Türkiye
Bugün
Tam zamanlı İş Yerinde
Şirket Bilgileri Gizli
Şirket Bilgileri Gizli
Ankara, Ankara - Çankaya
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
Son 1 Hafta
Tam zamanlı İş Yerinde
ÖZEL LİDERLER OKULLARI
ÖZEL LİDERLER OKULLARI
Ankara - Etimesgut
12.07.2025
Tam zamanlı İş Yerinde
Odtülüler Aktif Eğitim
Odtülüler Aktif Eğitim
Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya
3.03.2025
Tam zamanlı İş Yerinde
BENZER TÜM İLANLAR

CABA GRUP İNŞAAT ENERJİ TURİZM SANAYİ ve TİC. A.Ş.

 -1998 yılında Diyarbakır’da kurulan CABA A.Ş. ticari hayatın içerisinde hızla ilerleyen, taahhüt, enerji, turizm, maden, akaryakıt, lojistik ve gayrimenkul-yatırım projeleriyle sosyal yaşama ve toplumsal yapıya doğrudan etki ederek iş hacmini genişletmeye devam etmiştir. Üstlendiği taahhütleri zamanında ve beklenen kalite seviyelerinin üzerindetamamlayarak sektöründe ciddi bir saygınlığa ulaşmış olan CABA A.Ş’nin bugünkü konumuna gelmesinde, personelinin deneyim ve profesyonelliği ile yönetim kadrosunun geliştirmiş olduğu strateji ve organizasyonel başarısı etkili olmuştur.   

-CABA A.Ş. yol-tünel, konut, AVM ve otel inşaatı projeleriyle sektördeki yerini sağlamlaştırmış, her geçen gün büyüyen teknolojik altyapısıyla bilgi ve birikimini başarılı bir şekilde harmanlamış ve bu sayede piyasadaki yerini kalıcılaştırmıştır. Topluluk şirketleri anlayışı ve özgüveni içinde faaliyetlerine devam eden CABA A.Ş, bugün, büyük kapasiteli birçok projesine devam etmektedir. Yeni yatırım projeleriyle birçok alanda faaliyet göstererek, büyümeyi hedeflemiştir.

Faaliyet Alanları;

  • İNŞAAT:Kurulduğu günden bu yana hedeflerini net olarak belirlemiş olan CABA A.Ş. Yol-tünel, konut, AVM ve otel inşaatı projeleriyle sektördeki yerini sağlamlaştırmış, her geçen gün büyüyen teknolojik altyapısıyla bilgi ve birikimini başarılı bir şekilde harmanlamış ve bu sayede piyasadaki yerini kalıcılaştırmıştır.
  • ENERJİ:Enerji sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden firmamız, bu alandaki yatırımlarına 2010 yılı itibariyle başlamıştır. Firmamız bünyesinde lisansı alınan ; 1 adet HES Projesi, 2 Adet RES Projesi ve 24 Adet lisanssız GES Projeleri bulunmaktadır. CABA A.Ş. olarak bizler enerji alanındaki gelişmeleri yakından takip ederek, uygun koşullarda yeni yatırımlar yapmayı hedeflemekteyiz
  • MADEN:Karaman ili Sarıveliler İlçesi Lalelik Mevkiinde bulunan mermer ocağımızda spesifik desenlerde mermer blokları üretilmektedir. Yıllık 50.000 m³ üretim yapılan ocağımız Mersin Limanına 330 km mesafededir. Üretilen mermerler Çin, Hindistan gibi ülkelere ihraç edilmektedir.
  • TURİZM:Nisan 2017 yılında hizmete açılan tesisimiz 20.000 m² kapalı alana sahip 167 oda, a la Carte restaurant, ana restaurant, 2 adet bar, 5 adet çok amaçlı salon, kapalı yüzme havuzu ve 1000 m² Spa/Fitness alanlarından oluşmaktadır. Radisson Hotel Groups bünyesindeki en üst markası olan Radisson Blu Hotel Diyarbakır şehrin şu anda tek beş yıldızlı otelidir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları