Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Firmanın diğer ilanları

Bulaşıkhane Elemanı
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
13.03.2024
Kat Hizmetleri Görevlisi / Engelli
ENGELLİ Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
5.03.2024
Cam Temizlik Görevlisi
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
27.02.2024
Housekeeping Floor Supervisor
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
27.02.2024
Kat Hizmetleri Görevlisi
Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
27.02.2024
Firmanın Tüm İlanları

İş Tanımı

Varış saatleri ve değişiklikler için programı düzenli olarak kontrol etmek. Doğru çalışan ve üniforma prosedürleriyle uyumlu olarak vaktinde işe gelmek. Banket İş Emrine ve/veya amirin talimatlarına göre gereken düzenleme hazırlıklarını yapmak. Tüm etkinlikler için gereken doğru mis-en-place'ları hazırlamak. Büfe masalarını otel ve etkinlik şartlarına göre ve yaratıcı bir üslupla hazırlamak. Masaları, yan stantları ve etkinlik mekanının arka bölümlerini hizmet standartlarıyla uyumlu olarak düzenlemek. Her türlü şarap, içecek ya da kahve merkezini düzenlemek, servis yapmak ve kaldırmak. Etkinlik salonundaki tüm misafirlerin ihtiyaçlarına karşı özenli, güvenilir, vaktinde ve coşkulu hizmet vermek. Vardiyası bitmeden önce tüm masa ve sandalyelerin düzenlenmiş olduğundan ve etkinlik salonunun temiz ve düzenli olduğundan emin olmak. Tabaklı, büfe, gümüş takımlı ya da VIP yemekler, kahve molaları, hayır etkinlikleri, tema partileri, düğünler, davetler, vs. gibi tüm etkinliklerde servis yapmak. Tüm içki, şarap, bira, soda, meyve suyu, çeşni, gıda olmayan kalemler ve bardakları banket etkinlik bölgesine aktarmak. Kırılmaların en azda tutulmasını sağlamak. Tüketimi doğru bir biçimde saymak ve uygun olan yerlerde rakamları kaydetmek. Tüm misafirlere nazik, dostane ve etkin hizmet sunmak. Tüm etkinlik ve iş alanlarını standartlara uyumlu olarak temiz ve düzenli tutmak. Misafirlerle iyi ve kibar bir tavırla iletişim kurmak ve tüm misafir taleplerine karşı özenli olmak. Tüm misafir şikayet ve geribildirimlerini amire bildirmek. Temiz, toplu ve düzenli iş alanı ve ilgili depo alanı sağlamak. Belirlenen hijyen kurallarına uymak. Tüm ilgili toplantı ve eğitimlere katılmak. Takım çalışması yapmak, departman ve otel personeliyle iyi ilişkiler kurmak. Otel yönetimi ve personeli tarafından verilen diğer görev veya projeleri yapmak. Değerlendirmelerin sonuçlarını dikkate almak ve kişisel gelişim sağlamak. Otel acil durum veya güvenlik durumlarında düzgün tepki vermek. Tüm otel kurallarına uymak.

Aranan Nitelikler

Temel İngilizce hakimiyeti tercih sebebidir.
İyi iletişim becerisi ve olumlu tutum.
Temel Yiyecek ve İçecek bilgisi şartı aranır.
Ağır ekipmanları kaldırma konusunda bilgilidir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
MIS YEMEK SAN VE TİC. LTD STI
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BARCELO HOTEL GROUP TÜRKİYE
İstanbul Avrupa Yakası - Beyoğlu, İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Four Seasons Hotel Istanbul at The Bosphorus

-Four Seasons, yıllar önce kurumda yer alan herkesin eylemlerine rehberlik edecek kurumsal bir hedef tanımı oluşturmak için yola çıktı. Hedeflerimiz, inançlarımız ve ilkelerimiz; misafirlerimiz adına her gün yaptığımız işin temelinde yer almaktadır.

-Sadece olağanüstü kalitede deneyimler sunarak konaklama sektöründe uzmanlaşmayı seçtik.
  • Hedefimiz; nerede olursak olalım en iyi otelleri, resortları ve konut kulüplerini yöneten şirket olarak tanınmaktır.
-Üstün tasarım ve dokunuşlardan faydalanarak kalıcı bir değere sahip tesisler yaratıyor ve derinlere işlemiş kişisel hizmet etiği ile bunları destekliyoruz.
Bu sayede, Four Seasons'ın seçkin müşterilerinin ihtiyaçlarını ve zevklerini karşılayabiliyor ve dünyanın önde gelen lüks konaklama şirketi olarak konumumuzu sağlamlaştırıyoruz.

-En büyük varlığımız ve başarımızın anahtarı, çalışanlarımızdır. Her birimizin yaptığı işte onur, gurur ve memnuniyet duygusuna ihtiyacı olduğuna inanıyoruz. Misafirlerimizi tatmin etmenin birlikte çaba göstermemize bağlı olduğunu bildiğimiz için, birbirimizin sunduğu katkıya ve taşıdığı öneme saygı göstererek birlikte çalıştığımızda, yarattığımız etki en üst düzeye çıkıyor.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları