Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

RE/MAX Bal ailemize Ofis Asistanı arıyoruz..

  • 31.05.2022
  • 200 - 500

İş Tanımı

REMAX Bal ailemize ofis asistanı arıyoruz..

REMAX ofislerinde ofis asistanı ne yapar?

Girişteki bankomuz asistana aittir. Tüm Karşılama ve Güleryüz hizmetleri kendisine aittir. Hem ofis danışmanlarımızı hem de müşterilerimizi güleryüzle karşılar.


Ofise gelen telefonlara asistan bakar. Ofisin düzenli yapılan (haftalık, aylık) işlerini liste yardımıyla yerine getirir.

Ofisimizdeki gayrimenkul danışmanlarının, ofis ile olan ilişkilerini takip eder ve düzenler. Danışmanların şahsi işleri ofis asistanının görevi değildir.

Ofisimizde mutfak görevlisi vardır, temizlik ve mutfak işleri yalnızca bir gün asistana aittir.

Word, excel, powerpoint ve genel bilgisayar kullanımı kesinlikle deneyimli ve bilgili olmalıdır.

Ofis asistanımızda aradığımız en önemli özellik sürekli neşeli, eğlenceli ve enerji veren bir karakter olmalıdır. Ofis asistanımız her zaman bakımlı olmalı, kurumsal sektöre uygun giyinmeli ve GÜLERYÜZLÜ olmalıdır.

Gayrimenkul ofislerinde çalışacak asistanlar çok şanslıdır. Çünkü esnek çalışma modeli, çalıştığın kadar kazanma şansı ve kendi işinin patronu olma fırsatı olan gayrimenkul danışmanlığını mutfağında bizzat yaşayarak öğrenirler ve birgün gayrimenkul danışmanı olmaya karar verdiklerinde işin tüm püf noktalarına hakim olurlar.

Aranan Nitelikler

Word, excel, powerpoint ve genel bilgisayar kullanımı.. 

Güleryüzlü, neşeli, enerji dolu..

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
ÜÇAY MÜHENDİSLİK DOĞALGAZ MAKİNE İNŞ.BİL. SAN. VE TİC. A.Ş.
Balıkesir, Balıkesir - Bigadiç, Balıkesir - Savaştepe, Balıkesir - Kepsut
Dün
ALPA DANIŞMANLIK İNSAN KAYNAKLARI ÖZEL İSTİHDAM ARACILIK HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Gebze, Tekirdağ - Çerkezköy, Tekirdağ - Çorlu, Tekirdağ - Ergene, Sakarya, Bilecik, Eskişehir, Yalova, Bursa, Manisa, Balıkesir
Dün
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
Türkiye
26.03.2024
BAŞVUR
SER AYDINLATMA ELEKTRİK MALZEMELERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Türkiye
20.03.2024
BAŞVUR
TÜVAK EĞİTİM HİZMETLERİ TİC.LTD.ŞTİ.
Balıkesir - Gönen
23.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

RE/MAXBal

RE/MAX Bal, Balıkesir Merkez'de 2019 Ocak ayı itibariyle açılmış olup an itibariyle 29 kişilik ekibiyle hizmet vermektedir. Aktif olarak konut, konut projeleri, ticari dükkan, bina ve yatırımlık arsa - arazi konusunda profesyonel danışmanlık hizmeti vermektedir. RE/MAX Bal ofisi; donanımlı kadrosu, kaliteli ve daimi eğitimleri, müşteri odaklı hizmet standartları ile hizmet vermektedir. Gayrimenkul sektöründe bu işin profesyonel ve doğru yapılışı noktasında sektöre öncü olmak ve kalite standartlarını yukarılara taşımak birinci hedefimizdir. Müşterilerimizin bir seferlik değil hayat boyu bütün gayrimenkul ihtiyaçlarına cevap verebilecek gayrimenkul danışmanları olmak gayemizdir. Değişen dünya şartlarında devamlı gelişerek, teknolojinin imkanlarından azami faydalanarak yeni ihtiyaçlara çözüm üretmek, daima güncel ve yeni kalmak için daimi araştırma ve geliştirme yapmaktayız.Müşterilerimizin ne istediklerini onlardan önce anlayıp ona göre çözüm üreterek hizmet verdiğimiz aile/firmanın sürekli ve sadık gayrimenkul danışmanı olabilmek misyonumuzdur.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları