İş Tanımı
- Misafir giriş ve çıkışlarının takibi.
- Departmanlar arası iletişimin sağlanması.
- Görevli olduğu vardiyada önbüro işleyişinin takibi.
Aranan Nitelikler
- Güler yüzlü
- İngilizce bilen.
- Uyumlu
- Opera Programını bilen.
- Vardiyalı çalışabilecek.
Özet Bilgiler
- Resepsiyonist
- Turizm - Otelcilik
- Turizm - Otelcilik
- Tam zamanlı
- İş Yerinde
- Eleman
- İstanbul Anadolu Yakası
- 1-6 yıl
- 9.07.2026
- 7.09.2026
Benzer İlanlar

Ramada Plaza by Wyndham Istanbul Asia Airport
İstanbul Anadolu Yakası, Kocaeli - Çayırova
Tam zamanlı İş Yerinde

CITYLOFT OTELCİLİK VE YATÇILIK TURZ.TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Maltepe
Tam zamanlı İş Yerinde

PARK INN BY RADISSON ASİA İSTANBUL KAVACIK
İstanbul Anadolu Yakası - Beykoz, İstanbul Anadolu Yakası
Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde

Tam zamanlı İş Yerinde
Telefon numaranı doğrula
numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu girin.
Doğrulama kodu eşleşmedi, tekrar deneyin.
SMS gönderme sınırına ulaştınız. 2 dakika sonra tekrar deneyiniz.
Doğrulama kodu sınırına ulaştınız. Süre bitince tekrar deneyiniz.
Kodu girmen için kalan süre :
Süre doldu, yeni kod alıp tekrar deneyin.
Başvuru Formu
Yenibiriş üyeliğin varsa Giriş Yap & Başvurunu Tamamla
MERCURE İSTANBUL ALTUNİZADE HOTEL
-İnşaat ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren Tekaş A.Ş. 1982 yılında Ankara’da kurulmuş olup, şirket merkezi 1983 yılında İstanbul’a taşınmıştır. 1982 yılından 1994 yılına kadar Kars, Sarıkamış, İzmit, İstanbul, Erzurum, Ankara, Konya ve Bodrum’da özel ve devlet ihalelerinde projeler gerçekleştirilmiştir.
-Tekaş A.Ş., 1995 yılında inşaatı tamamlanan Green Beach Resort Oteli’nin açılmasıyla turizm sektöründeki aktivitelerine başlamıştır. 2005 yılında %50 iştiraki olan Diamond of Bodrum Otel’in, 2013 yılında Mercure İstanbul Altunizade Oteli’nin hizmet vermeye başlamasıyla beraber, turizm sektörünün en yüksek yatak sayısına sahip ve önde gelen firmalarından biri haline gelmiştir.
-Firmamız inşaat sektöründeki yatırımlarına devam etmekte olup, bünyesinde bulunan otellerin işletmesini sürdürmektedir.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları -Tekaş A.Ş., 1995 yılında inşaatı tamamlanan Green Beach Resort Oteli’nin açılmasıyla turizm sektöründeki aktivitelerine başlamıştır. 2005 yılında %50 iştiraki olan Diamond of Bodrum Otel’in, 2013 yılında Mercure İstanbul Altunizade Oteli’nin hizmet vermeye başlamasıyla beraber, turizm sektörünün en yüksek yatak sayısına sahip ve önde gelen firmalarından biri haline gelmiştir.
-Firmamız inşaat sektöründeki yatırımlarına devam etmekte olup, bünyesinde bulunan otellerin işletmesini sürdürmektedir.
