Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Saha Satış Temsilcisi Deneyimli

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 16.01.2023
  • 50 - 100

İş Tanımı

Hedef Başarmaksa Doğru Yerdesiniz...

M Plus Türkiye Hakkında:

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan M Plus Türkiye, 2000 yılında İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Türkiye ve Avrupa’daki 15 lokasyonuyla, 58 ülkeden 260 markaya 12.500 çalışanı ile 32 dilde hizmet veren, BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’un en büyük üyesi olarak yerini aldı. M+ Group’un M Plus Türkiye kadrosunda yaklaşık 8.000 kişi görev yapıyor.M PlusTürkiye, Ar-Ge merkezinde en son teknolojilerle geliştirdiği CRM ve Yapay Zeka tabanlı Robotik süreç otomasyonu uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümlerini, 7/24 kesintisiz teknik destek hizmeti ile birlikte sunuyor. Müşteri hizmetleri, müşteri deneyimi, tahsilat yönetimi, sosyal medya ve backoffice yönetimi konularındaki başarılı projeleriyle M Plus Türkiye, yeni nesil müşteri yönetimi ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sektöre yön vermeye devam ediyor.

İş Tanımı;

Kendisine verilen satış ve kişisel gelişim hedefleri doğrultusunda çalışmak.Müşteri memnuniyeti arttırmak için yaptığı satışı en kısa sürede ve en doğru şekilde gerçekleştirmek.Teslim ettiği tüm evraklar için ıslak imzalı teslim tutanağı teslim almak, alınan tutanakların eksiksiz ve prosedürüne uygun şekilde Takım Liderine veya Operasyon Yöneticisine teslim etmek.

Sorumlu olduğu işler için bilgilerini sürekli güncel tutmak ve geliştirmek.Şirket tarafından verilen taşıt,tablet,araç ve gereçleri şirket talimatlarına uygun şekildekullanmak.Şirket etik kuralları çerçevesinde davranmak ve hareket etmek.

Şirketin kimliğine zarar verecek hareketlerde bulunmamak. Müşteri memnuniyeti sağlamak açısından Saha Satış Müşteri Temsilcilerinin yaptıkları satışların en kısa sürede ve en doğru şekilde (sözleşme,başvuru formu) ilgili şubelere ulaştırılmasını sağlamak.


Aranan Nitelikler

  • En az Lise MezunuSatış deneyimi min.6 ay çalışmış olması,
  • Saha Satış Projesinde görev alabilecek,Seyahat engelli olmayan,
  • Akıcı ve düzgün bir diksiyona sahip,Müşteri ve hizmet odaklı,
  • Ekip çalışması konusunda istekli,İkna kabiliyetine güvenen,
  • Sorumluluk ve insiyatif sahibi, İnsan ilişkilerinde başarılı,
  • Bilgisayar kullanabilen,
  • Erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli olmak,

Araç verilmemektedir. Yol ve yemek ücreti karşılanmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Bugün
BAŞVUR
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
GERÇEK OTO
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

M Plus Türkiye

M Plus Türkiye Hakkında:

Türkiye’nin en büyük bağımsız dış kaynak sağlayıcılarından biri olan M Plus Türkiye, 2000 yılında İstanbul’da kuruldu. Ocak 2020’de, Türkiye ve Avrupa’daki 15 lokasyonuyla, 58 ülkeden 260 markaya 12.500 çalışanı ile 32 dilde hizmet veren, BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group’un en büyük üyesi olarak yerini aldı.

M+ Group’un M Plus Türkiye kadrosunda yaklaşık 8.000 kişi görev yapıyor. M PlusTürkiye, Ar-Ge merkezinde en son teknolojilerle geliştirdiği CRM ve Yapay Zeka tabanlı Robotik süreç otomasyonu uygulamaları ile müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümlerini, 7/24 kesintisiz teknik destek hizmeti ile birlikte sunuyor. Müşteri hizmetleri, müşteri deneyimi, tahsilat yönetimi, sosyal medya ve backoffice yönetimi konularındaki başarılı projeleriyle M Plus Türkiye, yeni nesil müşteri yönetimi ve müşteri memnuniyeti anlayışıyla sektöre yön vermeye devam ediyor.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları