Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

SATIŞ PAZARLAMA ELEMANI

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 9.09.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Güvenlik ve temizlik hizmetleri alanında faaliyet gösteren firmamızda satış/pazarlama yapmak üzere takım arkadaşları aramaktayız.  Yeni müşteri kazanmaya yönelik çalışmalar yapmak, Ziyaret edilen ve aranan müşterilerle ilgili raporlama yapmak Sektör ve piyasayla ilgili müşterilerden bilgi almak, müşterilerle ilgili bilgileri şirket içinde ilgili kişilerle paylaşmak Müşterilere fiyat teklifleri vermek, 

Aranan Nitelikler


Daha önce sahada çalışmış / en az 3 yıl satış-pazarlama tecrübesi bulunan Üniversite mezunu, İletişim koordinasyon gücü yüksek, Takım çalışmasına yatkın, İş koşullarına uyum sağlamada esnek ve yetenekli, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmayan, Şehir dışı seyahat engeli olmayan, Aktif olarak araç kullanabilen, İkna kabiliyeti yüksek, iş disiplinine önem veren, Dinamik, öğrenmeye açık, istekli, Diksiyonu düzgün, ikna kabiliyeti yüksek, Prezantabl, Kariyer odaklı ve özgüveni yüksek,Bay/Bayan Satış Pazarlama Personeli aranmaktadır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

DBA YAZILIM DANIŞMANLIK
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Ay
BAŞVUR
DO-PA DIŞ TİCARET A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane, İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
SHERATON ISTANBUL LEVENT
İstanbul Avrupa Yakası - Kağıthane
Dün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Dün
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
ALTE ELEKTRONİK GÜVENLİK İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İstanbul Anadolu Yakası
Dün
İNKA İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
Dün
Tüsa Tekstil Pazarlama San.ve Tic.A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

TEMKOR GÜVENLIK KORUMA HİZMETLERİ AŞ

Şirketimiz, güvenlik ve temizlik alanında faaliyet göstermek amacıyla hizmet sektörünün ülkemizde gelişmeye başladığı 1992 yılında kurulmuştur. 2004 yılından itibaren yeni güvenlik yasası gereğince güvenlik hizmetleri ve güvenlik dışındaki diğer hizmetler grubumuza bağlı iki farklı firma tarafından sunulmaya başlanmıştır.

Temkor Güvenlik,kurulduğundan beri personel, ekipman, teçhizat ve sistem alt yapısı gibi hizmet unsurlarında müşterilerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda sürekli gelişme sağlayarak hizmet sunmaktadır.

Site ve iş merkezleri dışında inşaat, turizm, tekstil, bilişim, elektrik, ilaç, maden, eğitim, lojistik, mobilya, ve sağlık gibi birçok farklı sektörde hizmet vermek suretiyle sektör tecrübemizi ve hizmet yelpazemizi genişlettik.

Amacımız müşterilerimize "her şeyden önce kaliteli hizmet" sunmaktır. Müşterilerimizin memnuniyeti mevcut projelerimizin devamını sağlamakta ve yeni müşterilerle çalışmamıza referans oluşturmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları