Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Sosyal Medya Uzmanı

İstanbul Anadolu Yakası Şile, İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Avrupa Yakası
  • 12.07.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

Hakkımızda
2014 yılından bu güne Şile, Sahilköy’de konaklama hizmeti sunan Sahilkamp İstanbul, 35 Hektar alandan oluşan tesisi içerisinde kamp alanları, bungalov evler, taş evler ve restoran hizmetleri sağlamaktadır. 
İş Tanımı
Sahilkamp İstanbul tesisimizde tam zamanlı olarak çalışabilecek, deneyimli sosyal medya uzmanı arıyoruz. 
Genel Nitelikler
Kaliteli ve özgün görsel içerik üretiminde tecrübeli,
Sosyal medyadaki trendleri yakından takip ederek,
gerekli araştırmaları yapıp içerik üretebilecek,
Profesyonel fotoğraf makineleri,drone ve telefonlar ile içerik üretimine hevesli, Doğa ve kamp aktivitelerine tutkulu olan,
Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, En az 2 yıl profesyonel sosyal medya kullanımı hakkında deneyim sahibi olan,
Temel düzeyde fotoğraf ve video edit bilgisine sahip (Photoshop, Premiere Pro vb.) Facebook Business veya Instagram Reklam kullanımı konularında bilgi sahibi,
Türkçe dilbilgisi ve yazım kurallarına hâkim,
Takım çalışmasına yatkın,
iletişim ve koordinasyon becerisi yüksek,
Sorumluluk sahibi,
gerektiğinde inisiyatif alabilen,
Gereklilikler Temel fotoğraf makinesi kullanım bilgilerine hakim olan,
perspektif, ISO ayarları vb. Daha önce benzer görevde çalışmış olmak ve kanıtlayabiliyor olmak,
İngilizce bilgisi ekstradır. 
İmkanlar
İstanbul Anadolu yakasında yaşayanlar için servis imkanı, İstanbul dışında yaşanlar için Sahilkamp İstanbul içerisinde konaklama imkanı, Profesyonel fotoğraf ekipmanları, bilgisayarlar ve drone ile çalışma imkanı. Tesis içerisinde öğün yemekleri imkanı,

Aranan Nitelikler

Hakkımızda2014 yılından bu güne Şile, Sahilköy’de konaklama hizmeti sunan Sahilkamp İstanbul, 35 Hektar alandan oluşan tesisi içerisinde kamp alanları, bungalov evler, taş evler ve restoran hizmetleri sağlamaktadır. İş TanımıSahilkamp İstanbul tesisimizde tam zamanlı olarak çalışabilecek, deneyimli sosyal medya uzmanı arıyoruz. Genel Nitelikler Kaliteli ve özgün görsel içerik üretiminde tecrübeli, Sosyal medyadaki trendleri yakından takip ederek, gerekli araştırmaları yapıp içerik üretebilecek, Profesyonel fotoğraf makineleri,drone ve telefonlar ile içerik üretimine hevesli, Doğa ve kamp aktivitelerine tutkulu olan, Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, En az 2 yıl profesyonel sosyal medya kullanımı hakkında deneyim sahibi olan, Temel düzeyde fotoğraf ve video edit bilgisine sahip (Photoshop, Premiere Pro vb.) Facebook Business veya Instagram Reklam kullanımı konularında bilgi sahibi, Türkçe dilbilgisi ve yazım kurallarına hâkim, Takım çalışmasına yatkın, iletişim ve koordinasyon becerisi yüksek, Sorumluluk sahibi, gerektiğinde inisiyatif alabilen, Gereklilikler Temel fotoğraf makinesi kullanım bilgilerine hakim olan, perspektif, ISO ayarları vb. Daha önce benzer görevde çalışmış olmak ve kanıtlayabiliyor olmak, İngilizce bilgisi ekstradır. İmkanlar  İstanbul Anadolu yakasında yaşayanlar için servis imkanı, İstanbul dışında yaşanlar için Sahilkamp İstanbul içerisinde konaklama imkanı, Profesyonel fotoğraf ekipmanları, bilgisayarlar ve drone ile çalışma imkanı. Tesis içerisinde öğün yemekleri imkanı,

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

neddoffice Mimarlık San.Ve Tic. Ltd. Şti.
Türkiye
Bugün
BAŞVUR
AMERICAN TIME EĞİTİM VE DAN.HİZ.LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü, İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
BAŞVUR
dentgroup diş klinikleri
İstanbul Anadolu Yakası - Ataşehir
Bugün
BAŞVUR
Doğa Koleji
İstanbul Anadolu Yakası
Bugün
BAŞVUR
TürkMedya
İstanbul Avrupa Yakası - Küçükçekmece
Son 1 Ay
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Kocaeli, Antalya
26.03.2024
BAŞVUR
Akıl Fikir Dükkanı Reklamcılık Ltd. Şti.
İstanbul Anadolu Yakası, İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
13.03.2024
BAŞVUR
İPEKYOLU KUYUMCULUK
İstanbul Avrupa Yakası
4.03.2024
İstanbul Anadolu Yakası - Kadıköy
Dün
İstanbul Avrupa Yakası - Bahçelievler
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SAHİLKÖY TURİZM MEDYA LİMİTED ŞİRKETİ

-Dört mevsimi kampistanbul’ da yaşayınİstanbul’un Şile İlçesinde bulunan ‘’Sahil Kamp İstanbul’’ 35 hektar orman arazisi üzerine kurulmuş olan, denize sıfır çadır, bungalov, karavan, spor, vb aktivite ve eğitim tesisidir. Tesisimiz Şileye bağlı Sahilköyü Koca İskele Domali mevkiinde bulunmaktadır.

-Tesisimizde ister deniz kenarı, ister çam ağaçlarıyla örtülü alanda konaklama gerçekleştirebilir, dilerseniz de çeşitli etkinliklerinize ev sahipliği yapmaktayız.

-Deniz, orman ve temiz havanın bol olduğu çadır kamp alanında, isterseniz kendi çadırınızla, dilerseniz işletmemizden kiralayabileceğiniz çadırlarda, doğada kalın.

-Koza Bungalovlar çadır gibi dizayn edilmiş olup, rüzgâra ve soğuğa karşı oldukça dayanıklıdır. Farklı bir deneyim yaşamak isteyen misafirlerimiz. Kamp alanının özgür ruhu ile ev sıcaklığını bir araya getiriyoruz. Hobbitlerin yaşadığı küçük tepeler içine gömülü olan taş evlerin benzeri, Karadeniz’in özgür ruhu ile denize sıfır, 2 kişilik Hobbit evleri tam sizlere göre.

-İstanbul Karavan Park alanı olarak doğada tatil yapmayı seven bir karavancının genel ihtiyaçlarını elektrik, atık su, temiz su, gibi, deniz ve ormanın bütünleştiği 40 karavanlık alanda tesisimiz aracılıyla yararlanabilirsiniz. Güzel anları yaşamak ve anıları biriktirmek için 2/4/6 kişilik tasarlanan bungalov evlerinde, keyifle vakit geçirebilirsiniz.

-Ahşap villalar doğa ile iç içe bir tatil yaparken aynı zamanda Tinyhouse konseptinde, konforu arayanlar için harika bir seçenek.

-Misafirlerimiz için tesis içinde, 24 saat hizmet veren resepsiyon, deniz kenarı cafe restoran, market, havuz, plaj, otopark, survivor parkuru, deniz kenarındaki dev salıncağı ve orman yürüyüş yolları ile siz değerli doğa severlerin keyifli zaman geçirmesine ev sahipliği yapmaktayız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları