Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Servis Personeli

  • 21.09.2021
  • 0 - 50

İş Tanımı

Kesintisiz güç kaynakları alanında faaliyet gösteren firmamızda teknik servis departmanı bakım/onarım/kurulum işlerinde çalışmak üzere teknik servis personeli aranmaktadır

Aranan Nitelikler

Elektrik-elektronik sektöründe en az 2 yıl tecrübe sahibi, aktif araç kullanabilen(tercihen SRC belgesi olan), erkek adaylar için askerliğini tamamlamış adaylar değerlendirmeye alınacaktır.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

ASRIN PARK HOTEL
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BİNSAT HOLDİNG
Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle, Ankara - Keçiören, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Çankaya, Ankara - Altındağ, Ankara - Etimesgut, Ankara - Çankaya, Ankara - Etimesgut, Ankara - Etimesgut, Ankara
29.08.2023
BAŞVUR
Metod Koleji
Ankara - Yenimahalle
Dün
Bilfen Eğitim Kurumları A.Ş
Ankara
Son 1 Hafta
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Başkent Doğalgaz A.Ş.
Ankara
Son 1 Hafta
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
Ankara
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BATIKENT SINAV KOLEJİ
Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Ankara - Çankaya, Ankara - Yenimahalle
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

VİSCO ELEKTRİK ELEKTRONİK

 

On dört yıldır, 365 gün 24 saat siz müşterilerimizin enerji problemlerini çözmeyi ve sahip olduğumuz bilgi birikimimizi sizler ile paylaşmayı çalışma ilkesi haline getirmiş olmaktan gurur ve onur duymaktayız. Siz müşterilerimize daha kaliteli, daha hızlı ve daha ekonomik hizmet vermek için VİSCO Electric olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

Adını ‘ güç birliğinden ’ alan, gücünü ise müşterileri, çalışanları ve tüm paydaşlarından alan VİSCO VİS – CO , sahip olduğu sektör tecrübesi ile sürekli kendini yenileyen güç elektroniği, veri merkezi altyapısı ve elektrikli aydınlatma çözümleri ile beraber nitelikli çalışma arkadaşınız olmayı sürdürmektedir.

 

Firmamız enerji kalitesinin yükseltilmesi ve kritik uygulamaların sorunsuz çalışmaları için kendi teknolojisi ve gücü ile 600 VA’dan 4,8 MVA’ya kadar UPS sistemlerini sizlere sunmaktadır. Ayrıca veri merkezleri yapımına dair kamuda ve özel sektörde birçok referansa sahip olan firmamız veri merkezlerinde yenilikçi çözümleri ile beraber güvenilir çalışma arkadaşınız olmaya devam etmektedir. Aydınlatma sektöründe de faaliyet gösteren firmamız; geleceğin aydınlatma teknolojisi olan LED ’li aydınlatma çözümleri, iç ve dış mekân aydınlatma ürün grupları ile geleceğimizi aydınlatmaya devam ediyor.

 

VİSCO Electric; kamu, askeriye, tıp ve özel sektörde pek çok kurum ve kuruluşlarda referansa sahiptir. Üretimin yanında satış sonrası teknik servis hizmetlerine de önem veren firmamızın merkezi Ankara’da olmak üzere, İstanbul ve İzmir’de de şubeleri vardır. Firmamızın Türkiye çapında 21 bayisi ve teknik servis noktası aktif olarak hizmet vermektedir.

 

Ayrıca Azerbaycan Nahcivan, Almanya Frankfurt da ofisi bulunan firmamız; ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması adına üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam edecektir.


Saygılarımızla;
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları