Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Teknik Servis ve Aplikasyon Sorumlusu

İzmir
  • 7.02.2020
  • 100 - 200

İş Tanımı

Yurt dışından ithal etmekte olduğumuz (Tıbbi teşhis ve cihaz) ürünlerimiz, oldukça spesifik olup, aplikasyonları laboratuar konusunda temel bilgi ve deneyime sahip olmayı gerektirmektedir. İlk etapta bu alt yapıya sahip adayların değerlendirilmesi yapılacak ve ardından ürünler, cihazlar ve diğer konularda pratik/teknik eğitim verilecektir. İzmir Bölge Direktörüne bağlı olarak, sorumlu olduğu bölgede, ürün demosu, mevcut sistemlerin kullanımı, sorun gelişmesi halinde çözüm ve onarımı ,bakımları, yapılacak işlerin ana konusudur. Seçilen aday, müşteri memnuniyetinin, satış sonrası desteğin sağlanmasından ve şirketi mali zarara uğratmayacak şekilde çalışmaların yapılmasından sorumludur.  Laboratuvarda yapılacak, özellikle genetik testlerin laboratuvar disiplini içerisinde çalışmasına hakim, bildiklerini öğretme, hata kaynaklarını gösterip sunma ve alınacak önlemler konusunda bilgilendirme yeteneğine sahip olması. Cihazlarımızın öncelikle kullanıcı düzeyinde öğrenilmesi, ardından sorun giderme, bakım, onarım, aplikasyon ve kalibrasyon işlerinin üstlenilmesi, yürütülmesi, sonuçlandırılması. Tüm işlerin yürütülürken organizasyonun, planlamanın zamanında ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmesi ve periyodik olarak yapılacak işlerin takibinin aksamadan yürütülmesi. Üretici firma ile ürünlerle ilgili gerektiğinde temas, sorun bildirimi ve takibi. Ürünlerle ilgili ihtiyaç duyulan dökümanların oluşturulması ve güncel tutulması.  İşe alınacak personel, yöneticilerine sorumlu olduğu bölgedeki gelişmeleri günlük olarak haberdar etmek zorundadır. Yapılan haftalık/aylık/yıllık planların hangi düzeyde ve ne kadar gerçekleştirdiğinin bilgisini yine günlük rapor halinde yazılı olarak bilgilendirmesi gerekir. Sektör hakkında edindiği bilgi ve gelişmeleri yöneticileri ile paylaşarak, aldığı direktiflere göre tüm uygulamaların yerine getirilmesini sağlar.

Aranan Nitelikler

Üniversitelerin Biyoloji, Tıbbi Biyoloji, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi, Kimya, Kimya Mühendisliği veya sağlık ile ilgili bölümlerinden mezun

Temel laboratuvar kuralları ile laboratuvar ekipmanı konusunda teorik ve pratik bilgiye sahip,

Alanında en az 2 yıl deneyimli ( Teknik servis ve aplikasyon)

Sağlık sektörünü takip eden Güçlü iletişim ve sunum yeteneğine sahip

Planlama ve organizasyon becerileri gelişmiş, sistemli ve düzenli çalışma yeteneği olan

Problem çözme ve analitik düşünce yeteneğine sahip

İş takibi ve sonuçlandırılması konusunda başarılı ve sorumluluk sahibi olmalıdır

İletişim becerileri gelişmiş,kendisini iyi ifade edebilen, takım çalışmasına yatkın

Sık ve süreli yurtiçi ve yurtdışı seyahat engeli olmayan

Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine ayak uydurabilecek,

İyi derecede Ingilizce bilen

Ofis ekipmanları bilgisayar ve MS Office uygulamaları kullanabilen,

İzmir’de ikamet eden

Aktif araç kullanabilen (B sınıf ehliyet),

Erkek Adaylar için Askerlik görevini tamamlamış

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Datanet Fiber Çözüm Merkezi TURKCELL SUPERONLİNE
İzmir - Buca
Bugün
BAŞVUR
Tursoy Otelcilik ve Turizm
İzmir - Selçuk
Bugün
BAŞVUR
MEKTEBİM OKULLARI
İzmir
Dün
Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Happy İnsan Kaynakları
Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Turkcell Superonline İletişim Ofis
İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
ALİZE OTOMASYON VE MÜHENDİSLİK SAN.TİC.LTD.ŞTİ
İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
EGE-TAV EGE TARIM HAYVANCILIK
İzmir
Son 1 Ay
BAŞVUR
TOYOTA İSTİF MAK. AŞ.
Türkiye
Son 1 Ay
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

EUROIMMUN Turkey Tıbbi Laboratuar Teşhisleri A.Ş.

-Dünya çapında tıbbi laboratuvar teşhislerinin önde gelen üreticilerinden biri olan EUROIMMUN AG, yenilikçiliği temsil etmektedir. 17 ülkede 3100'den fazla çalışan, hastalıkların teşhisini desteklemek için test sistemleri geliştiriyor, üretiyor ve satıyor, ayrıca bu testlerin performansı ve değerlendirilmesi için yazılım ve otomasyon çözümleri. 150'den fazla ülkedeki laboratuvarlar, otoimmün ve bulaşıcı hastalıkların yanı sıra alerjilerin teşhisi ve genetik analizler yapmak için EUROIMMUN ürünlerini kullanmaktadır.

Misyonumuz;
  • EUROIMMUN, müşterilerine  objektif, bilimsel ve ticari olarak sağduyulu tavsiyelerde bulunmaya büyük değer verir . Proaktif ve uzman satış personeli ve şirketteki uzmanlar, müşterilere teşhis ürünlerinin, cihazlarının ve yazılımlarının kullanımında yardımcı olmak ve örneğin bilimsel yayınlar ve posterler, kullanım talimatları ve farklı dillerde pazarlama malzemeleri gibi güncel bilgileri sağlamak için oradadır. 
  • Uluslararası araştırma kurumları ile iç araştırma ve işbirliği  bilimsel topluluk ile yakın temas içinde olmak EUROIMMUN sağlar. Bu, en son bilimsel bulguların tanısal avantajlarından zaman gecikmeleri olmadan yararlanılmasına ve müşteriler için modern test sistemleri geliştirilmesine olanak tanır.
  • Ancak şirket sadece müşterilerinin değil çalışanlarının da memnuniyetini önemsemektedir. Şirketteki atmosfer rahat ve samimi. EUROIMMUN, iyi eğitilmiş, motive edilmiş ve sağlıklı çalışanların  bir şirketin başarısının büyük bir bölümünü oluşturduğuna inanmaktadır  . Bu nedenle işletme, çalışanlarına çok fazla özgürlük ve birçok özel hizmet sunmaktadır. Düzenli olarak bağımsız çalışma ve eğitimler, çalışanların hem kişisel hem de mesleki açıdan gelişmelerini sağlar. Her türlü sorun için yeni fikirler ve yaratıcı çözümler her zaman memnuniyetle karşılanır. Sınırsız iş sözleşmeleri, esnek çalışma süreleri ve  şirketin kendi çocuk bakım hizmetleri (anaokulu ve okul sonrası kulüp) çalışanların iş ve aile yaşamını uyumlu hale getirmesine yardımcı olur. Çalışanları sağlıklı, motive ve iyi bir ruh halinde tutmak için restoranda  mükemmel bir taze yapılmış yemek seçeneği  ve çok çeşitli şirket sporları ve boş zaman etkinlikleri bulunmaktadır.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları