Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

2005 yılından bugüne İzmir yabancı dil kursları arasında yer alan ve MEB'e bağlı olan kurumumuz. Bire bir özel ders ve maksimum 4 kişilik özel gruplar" sistemi ile  İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca,Çince ve Yabancılar için Türkçe öğretim hizmeti sunmaktadır.

 

Karşıyaka ve Konak Şubelerimizde  ders saat ücretli veya kadrolu çalışacak ;
Yabancı dil öğretmenleri Alınacaktır.

Ön görüşmeye çağırılan öğretmenlerimizden  ikinci aşamada örnek ders anlatımı istenmektedir. 


ÖNEMLİ NOTLAR : 

 1- MESLEĞE SAYGI : Yabancı dil bölümünden mezun olmayanların başvuruları kesinlikle değerlendirmeye alınmamaktadır. Kurumumuzda Öğretmenlik, Dil ve Edebiyat, Mütercim Tercümanlık v.b. yabancı dil bölümlerinden mezun olmayan ( Ziraat Müh. / Turizm Otelcilik / Dış Ticaret v.b.) kişilere görev verilmemektedir. MEB Özel Öğretim Kurumları Yönetmeliğine uygun atama gerçekleştirilmektedir.

 

 2- İL DIŞI BAŞVURULAR : İş başvurusu yapan öğretmenlere ön görüşme için 2 -3 gün içerisinde randevu verilebilmektedir. İzmir dışından iş başvurusunda bulunan öğretmenlerimiz ile yüz yüze görüşme imkanımız olmadığı için başvuruları değerlendirmeye alınmamaktadır. ( Seyahatte, Yurtdışında v.b. sebeplerle İzmir dışında bulunan 1 -2 hafta içerisinde İzmir’e dönüş yapacak olan öğretmenlerimizin başvuruda durumlarını belirtmeleri rica olunur )

Aranan Nitelikler

* İzmir ili içerisinde ikamet eden

* Kadrolu veya ders saat ücretli çalışabilecek

* ilgili branşlarda Öğretmenlik, Dil ve Edebiyat, Tercümanlık, Mütercim Tercümanlık vb. dil bölümlerinden mezun olan

* C2 Düzeyi sonuna kadar eğitim verebilecek,

* Branşı olan dili iyi düzeyde konuşabilen,

* Ekip Çalışmasına Yatkın

* Öğretmenlik mesleğinin maneviyatını benimsemiş,

* İdealist

* 25-40 Yaş aralığında

* Bayan

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Türkiye
Son 1 Hafta
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

İzmir Hacettepe Akademi Profesyonel Dil Kursları

2005 yılından bugüne İzmir yabancı dil kursları arasında yer alan kurumumuz bire bir özel ders ve maksimum 4 kişilk özel gruplar sistemi ile , Yabancılar için Türkçe, İngilizce, Almanca, Rusça, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Japonca ve Çince öğretim hizmeti sunmaktadır.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları