Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Stajyeri

İzmir, İzmir Konak
  • 14.07.2021
  • 50 - 100

İş Tanımı

İzmir /Hatay da bulunan Ofisimizde görevlendirilmek üzere Stajyer arayışımız bulunmaktadır. Gerektiğinde veri girişi veya ürün tasarımı  gibi işlemleri yapabilecek, Sistemin performans sorunlarına çözüm üretebilen, Farklı yazılım  bileşenlerinin performansıyla ilgili çalışmalar yapabilecek, Şirketimizin sosyal medya hesaplarına katkı sağlayabilecek, Veri depolama, sorgulama, kategorize etme ya da özetleme yapabilen Çözüm Odaklı  ekip arkadaşları arıyoruz.

Aranan Nitelikler

Tercihen üniversite veya liselerin bilgisayar bölümlerinde  3. ve 4. sınıflarında öğrenimine devam eden, İngilizce dil bilgisine sahip, Sorumluluk sahibi, Ekip çalışmasına yatkın, Yoğun iş temposunda ekibin üyesi olarak çalışabilecek, Problem çözme ve analitik düşünce yapısına sahip, Motivasyonu yüksek İşletim sistemleri, ofis uygulamaları, Hosting vb. konularında bilgili ve tecrübe sahibi, HTML, CSS ile web sayfa tasarım tecrübesi olan ya da aşinalığı olan, Tercihen Business konusunda bilgisi olan, Tasarım konusunda tecrübeli Yazılım ve web uygulamaları konusunda bilgi sahibi Öğrenmeye açık

"İncelediğiniz ilan bir stajyer ilanıdır. Öğrenilen bilgi ve teoriyi profesyonel bir ortamda pratik uygulamalara çevirebilecek deneysel bir öğrenme metodu olan stajyerlik; mesleki ve teknik eğitim bölgelerinde yer alan meslek lisesi, meslek yüksekokulları ve lisans alanında öğrenim gören öğrencilere açılan stajyer iş ilanın amacı kazandıkları bilgi ve deneyimleri pekiştirmek, görev yapacakları iş yerlerindeki sorumluluklarını, ilişkileri, organizasyon ve üretim sürecini ve yeni teknolojileri tanımalarını sağlamaktır."

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Design tasarım
Türkiye
25.02.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Erkan Soft

2007 de kurulan ERKAN SOFT, müşteri odaklı çalışmayı prensip edinmiş, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda interaktif çözümler sunan, yeni nesil dijital reklam ajansıdır. Türkiye genelinde 100 den fazla marka ve kuruma hizmet vermektedir. Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden uzman kadrosuyla, hizmet kalitesini en üst seviyede tutmaktadır. Biz, her müşterimizin bizden aldığı hizmet karşılığında memnuniyet duyması için özveri ile çalışırız.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları