Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Multi Property Executive Assistant

İstanbul Avrupa Yakası
  • 7.01.2020
  • 50 - 100

İş Tanımı

We are looking for Multi property Executive Assistant for Le Méridien Istanbul Etiler & Sheraton Istanbul Levent.

Located in the heart of Istanbul’s Levent business district, Sheraton Istanbul Levent will open its doors in May 2020 and will provide guests the highest standards with its 249 modern and spacious rooms and suites, newly designed lobby, restaurants and fully-equipped meeting space.  

At Sheraton, we go above and beyond in everything we do. We are inspired by our guests and one another – and are driven to make things better. We love what we do, and we give it all we’ve got – on property and off. When guests stay with us, it’s not just a room with a bed that they’re buying. It’s an experience. We’re looking for someone who is ready to go beyond in everything they do. If you are someone with a genuine drive to improve your life and the lives of those around you, we encourage you to explore careers with Sheraton.

At Le Méridien, we believe in helping guests unlock the unexpected and engaging experiences each destination has to offer.  Our guests are curious and creative, cosmopolitan, culture seekers that appreciate sophisticated, timeless service.  We provide original, chic and memorable service and experiences that inspire guests to unlock the destination.  We’re looking for curious, creative and well-informed people to join our team.  If you appreciate connecting with like-minded guests and have a deep desire to create unexpected experiences, we invite you to explore career opportunities with Le Méridien.

Essential Functions
On behalf of the Managers you will need to provide coverage of telephones, open sort and distribute mail, complete timesheets and provide general secretarial support.

Supportive Functions
The secretarial support shall include but not be limited to:
The preparation of letters and correspondence.
Receiving and distributing all incoming mail.
Take and redirect telephone calls for the General Manager where appropriate.
Maintenance of diary & appointments to ensure that appointments are honored, meetings attended and deadlines met. Maintain accurate and efficient filing systems, ensuring timely, safe follow-ups and traces, including logging checks received. Manage Christmas and Birthday Card distribution and post.
Handle and respond to guest complaint letters.
Prepare gift vouchers, prizes, donations, guest cards, letter of thanks, reports as requested.
To proactively engage in the development of processes and methods to improve the service and efficiency of all areas of the role.
Handling travel arrangements and accommodation where appropriate.
Taking, typing and distribution of minutes of meetings.
Preparation of VIP and complimentary forms.
To interact with guests either VIPs or previous complaints.
To build external relationships in the community.



Aranan Nitelikler

Must be highly computer literate with advanced knowledge of Microsoft Office programs, including Microsoft Outlook facilities. Knowledge of desk-top publishing advantageous, but not essential.
Previous knowledge of the hotel industry is preferred.
Excellent all-round secretarial skills and experience essential. 

 

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

MEDPORT MEDİKAL
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
İPEKYOLU KUYUMCULUK
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
İstanbul Avrupa Yakası - Beylikdüzü
Bugün
Frigoblock Soğutma Sistemleri ve Ticaret Anonim Şirketi
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
MASTERTURK FRANCHİSİNG GAYRİMENKUL SATIŞ VE PAZ. A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası - Sarıyer
Bugün
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
DEMİRÖREN MEDYA
İstanbul Avrupa Yakası - Bağcılar
Bugün
BAŞVUR
ANPA GROSS MAĞAZACILIK A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Başakşehir
Bugün
BAŞVUR
Şirket Bilgileri Gizli
İstanbul Avrupa Yakası - Esenyurt
Bugün
BENZER TÜM İLANLAR

LE MERIDIEN HOTEL ETILER

Le Méridien Istanbul Etiler Hakkında

İstanbul’un en seçkin semtlerinden birinde bulunan ve iki kıta üzerinde panoramik manzarası ile Boğaz’ı seyreden Le Méridien Istanbul Etiler, ikonik bir mimarinin yanı sıra, İstanbul’un ilham verici kültürel çeşitliliğe sahip atmosferini yansıtır. Makyol İnşaat Sanayi Turizm ve Ticaret A.Ş.’nin sahibi olduğu otel, Türkiye’deki ilk Le Méridien olma özelliğini taşıyor.

Boğaz ve şehrin ilham verici manzarasını sunan otel, uzun konaklamalar için tasarlanmış süitler de dahil olmak üzere 259 odasıyla kapsamlı bir çağdaş yaşam deneyimi sunuyor. Zamansız ve şık bir tasarım sergileyen tüm misafir odalarında özel Le Méridien yatakları bulunuyor ve odalar sundukları konfor ve geniş alanlar ile öne çıkıyor.


Otel; lobinin yaratıcı insanların sohbet edeceği, fikir alışverişinde bulunacağı bir sosyal toplanma yeri olarak yeniden yorumlandığı, Le Méridien Hub deneyimi sunuyor. Otelin mutfak deneyimi; Türk mutfağının geleneksel tatları ile evrensel lezzetleri dengeyle buluşturan menüsüyle La Torre Restoran, illy kahve ve yaratıcı içecekler sunan Latitude Bar ve İstanbul’un 34 kat üstünde 360 derece Boğaz ve şehir manzaralı Londra’nın en popüler barı L’Eclipse gibi eşsiz mekanlar sunuyor. Le Méridien Istanbul Etiler ayrıca, 766 metrekarelik bir balo salonu ve 9 bireysel salon içeren 2000 metrekarelik toplantı alanıyla; etkinlik, toplantı, kongre, konferans ve düğünler için de özgün bir yaklaşım sunuyor.


Sekiz terapi odası, Türk Hamamı, kapalı yüzme havuzu, açık yüzme havuzu ve gelişmiş spor salonuna sahip olan “Explore Spa ve Fitness” konuklarına egzotik bir ortamda rahatlama ve tazelenme fırsatı sunuyor.

İstanbul’da Sanatla İç İçe Bir Otel

Le Méridien’in UNLOCK ART™ programı, markanın bulunduğu şehirde iş birliği içinde olduğu çağdaş sanat merkezine ücretsiz erişim sağlar. İstanbul’da konuklar, UNLOCK ART™ program ortağı olan İstanbul Modern’de sanatın kapılarını aralayabiliyor.

Le Méridien Istanbul Etiler, girişinde bulunan Krank Art Gallery ile Ekim 2018’den beri yaptığı işbirliği ile otel misafirleri ve çalışanlarına çağdaş sanat için farklı bir perspektif sunuyor.

Marriott International’dan Le Meridien Istanbul Etiler’e “Yılın Oteli” Ödülü


İstanbul Boğazı hattında yer alan konumu ve sanat, eğlence, alışveriş merkezlerine yakınlığı ile önemli bir buluşma noktası olan Le Méridien Istanbul Etiler, prestijli bir ödül olan ‘Marriott International General Manager Awards’  Avrupa Bölgesi Ana Markalar kategorisinde “2017 Yılının Oteli” ödülüne layık görüldü.

Ülkemiz adına gurur duyuyoruz


Ödülün duyurusunu Marriott International Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Pankaj Birla’nın yaptığı Le Méridien Istanbul Etiler ve Sheraton Istanbul Levent Genel Müdürü Uygar Koçaş, “500’ü aşkın otel arasında En İyi Otel seçilmemiz işletmemiz kadar ülkemiz açısından da gurur duyulacak bir iş olarak dikkat çekiyor. Misafirlerimizin konaklamalarına daha fazla değer katabilmek için yenilikçi yaklaşımlarımız ve her bir ekip üyemizin işine tutkuyla bağlı olmasının bize ‘Avrupa’nın En İyi Oteli’ ödülünü getirdiğini düşünüyorum. Misafirlerimize yaklaşımımız ve detaycı, proaktif ve üstün hizmet anlayışımız sayesinde rakiplerimizden ayrışarak bir adım öne çıkıyoruz. Bu çok değerli ödülü kazanmak, ileride daha da büyük başarılar elde etmek üzere tüm ekibimiz için büyük bir motivasyon kaynağı oldu” dedi.


 Marriott International Hakkında

Marriott International, Inc; Bethesda, Maryland, ABD merkezlidir ve 134 ülke ve bölgede yer alan, 30 önde gelen markası ile 7,300'den fazla otelden oluşan bir portföyü kapsar. Marriott, dünyanın dört bir yanındaki otel ve tatil köylerini işletir ve lisanslar. Ayrıca Marriott International Dünya’nın en büyük sadakat programı olan Marriott Bonvoy ile 141 milyondan fazla üyeye ayrıcalıklı hizmet verir. Daha fazla bilgi için lütfen www.marriott.com adresindeki internet sitemizi, şirket ile ilgili en son haberler için ise www.marriottnewscenter.com adresini ziyaret edin. Ayrıca, Facebook ve Twitter ve Instagram'da @MarriottIntl hesabımızı takip ederek bizimle iletişim kurabilirsiniz.
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları