Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Yazılım Departman Stajyeri -Delphi

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 3.04.2007
  • 100 - 200

İş Tanımı

Mevcut Uygulamarda Yazılım Takımına Destek vermek,
Yeni Projelerde görev almak,

Aranan Nitelikler

- Üniversite Öğrencisi,
- Kişisel Gelişime Önem veren,
- Delphi Uygulamalarında kendisine güvenen,Proje geliştirmiş adaylar tercih edilecektir

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

Dost Koleji Eğitim Kurumları
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
MUDO SATIŞ MAĞAZALARI A.Ş.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
Derin Çocuk Rehabilitasyon ve Özel Eğitim Okulları
İstanbul Avrupa Yakası - Bakırköy
Son 1 Hafta
BAŞVUR
Marlen Hotel
İzmir
Son 1 Hafta
BAŞVUR
HÜRSULTAN PASLANMAZ MUTFAK EŞYALARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Dün
KORUNCUK /Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı
İstanbul Avrupa Yakası - Arnavutköy
Son 1 Hafta
Adana - Seyhan, Adana - Seyhan, Adana - Seyhan
Bugün
BAŞVUR
ERSOY HASTANESİ
İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli, İstanbul Anadolu Yakası - Sultanbeyli
Bugün
BAŞVUR
HAKMAR MAĞAZACILIK LTD ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası - Pendik
Bugün
BAŞVUR
ANKARA - KIZILAY - BİREY KGK
Ankara - Çankaya
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

SIR GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ

 

Sır Gümrük Müşavirliği Ltd. Şti
Hizmet Bölgesi:
• Şirket Merkezi :İstanbul/Çağlayan
• Şubeler :Bursa,İzmit/Gebze
• İrtibat Ofisleri :Halkalı, Atatürk Hava Limanı ile Tüm Marmara Bölgesi Gümrükleri 'ni kapsayan hizmet ağımız ile yerinde yönetim ve operasyonel gereklilikler halinde şube –ofis altyapılarını kuran birikim ve deneyimimiz mevcuttur.
Personel Profili: 5 Gümrük Müşaviri 11 Gümrük Müşavir Yardımcısı 5 Teknik Personel 45 Diğer Personel Olmak üzere Toplam 66 çalışanı hizmet vermektedir.
Teknolojik Altyapı: Şirket Merkezine tüm şube ve irtibat ofisleri online bağlantılıdır. Merkez, şube ve irtibat ofislerimizde 2 Server ve 38 terminalle hizmet verilmektedir. Kesintisiz hizmet sağlamak için tüm ofislerimizde enerji kesintilerine devreye giren jeneratörlerimiz mevcuttur. Şirketimizde tüm iş süreçlerinin yürütüldüğü, Dış Ticaret ve Gümrük Mevzuatının adapte edildiği entegre yazılımımız Bilgi İşlem Departmanımız tarafından geliştirilmiştir. Müşteri talepleri ve Mevzuat gereksinimleri doğrultusunda çözümler üretilmektedir.
Çözüm Ortaklarımız: Uluslararası Kara/Hava/Deniz taşımacılığı ve Antrepo hizmetleri konusunda; SITTNAK ULUSLARARASI NAKLİYAT A.Ş. SITMAR HAVA VE DENİZ ULUSLARARASI TAŞIMACILIK A.Ş. Dahili Nakliye Hizmetlerinde; LOKAL NAKLİYAT VE TİCARET LTD.ŞTİ. Yazılım ve mevzuat hizmetleri konusunda MAVİ BİLİŞİM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ LTD.ŞTİ.

Mavi Bilişim ve Danışmanlık Ltd. Şti
Bilindiği üzere, Gümrük ve Dış Ticaret Uygulamaları, son derece karmaşık-birbiriyle ilişkili mevzuat ve iş süreçlerinden oluşmaktadır. Bu yapıyı yazılım sektörüne taşımak hem Gümrük Uygulamaları konusunda ciddi bir deneyim ve aynı zamanda yazılım konusunda da ciddi bir birikim gerekmekte olduğu aşikardır. Sektöre yönelik bu tür yazılımlar ya sektör dışından bir bakış açısı ile geliştirilmişti yada yazılım yönü ihtiyaçları karşılamaktadan uza kalmaktaydı.
Bu noktada, Firmamız kurucularının 20 yılı aşkın uygulama deneyim ve perspektifleriyle 1999 yılında sektörün ihtiyaçlarını tam olarak karşılamak için yazılım geliştirme sürecine başladık. Proje ekibimizde Gümrük Müşavirleri, Gümrük Muayene Memurları yer aldı. Geliştirilen projeler Gümrük Müşavirliği şirketlerinde kullanılarak Gümrük ve Dış Ticaret erbabının ihtiyaçlar doğrultusunda şekillendirildi. İşlevsel Fonksiyonları tamamlanan projenin görsel tasarım ve navigasyonu profesyonel bir ekip tarafından geliştirilerek proje bir ürüne dönüştürüldü.
Firmamızın, pazara sunduğu ürünlerinde temel yaklaşımı, Yönetim Bilişim Sistemi ve Kurumsal Kaynak Planlama çözümleri mimarisine dayalı bir perspektiftir. Bu perspektif ile:

 

  • Gümrük ve Dış Ticaret erbabının ihtiyaçlarını en üst düzeyle karşılamak,

 

  • Gümrük ve Dış Ticaret erbabının tüm iş süreçlerinin entegrayonu,

 

  • Mevzuat-Gümrük-Muhasebe-Personel-Kurye Takip-Belge Başvuru / Takip / Kapama süreçlerinden oluşan bütünsel yapısı ile entegre bir çözüm sunmak,

 

  • Uygulamadaki İnsan hatalarını en aza indirmek,

 

  • Kontrol mekanizmalarının etkiliğini artırmak hizmet politikasının temellerini oluşturmaktadır.

Bu noktada Firmamız bilişim teknolojileri ile müşterine etkin ve hatasız iş süreçlerini yürütmeyi sağlayan yazılım ürünlerini değerli müşterilerine sunmaktadır.
Gümrük ve Dış Ticaret erbabının ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak pazara temel iki ürün sunulmuştur. Bu ürünler "Mavi Mevzuat" ve "Mavi Gümrük " şeklinde adlandırılmıştır.
"Müşterilerimize verdiğimiz hizmet ve servis kalitesini bugüne kadar alıştıkları seviyenin üstüne çıkartarak; kaliteli, sürekli, kesintisiz ve sağlıklı servis vermek adına her türlü özveri ve özeni göstermeyi kendimize misyon edindik."

 

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları