Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Front End Developer

İzmir
  • 30.03.2020
  • 0 - 20

İş Tanımı

  • Her geçen gün büyüyen dijital dünyada Bilgi Teknolojileri Departmanımızda sen de yerini almaya ve yaratıcılığını göstermeye hazır mısın?
          SENDEN NE BEKLİYORUZ?
  • En az 2 yıl Frontend geliştirme tecrübesine sahipsen, HTML5, CSS framework (Sass, Less) konusunda deneyimli ve ECMAScript6+ konusunda fikir sahibiysen, Performans, güvenlik, cross-browser uyumluluk ve SEO tam sana göreyse Tercihen; Webpack/Grunt veya Gulp deneyimi, AJAX, Restful yapıları, JSON bilgisi, GIT, SVN versiyon kontrol sistemi hakkında bilgi sahibiysen,
          SENDEN NE YAPMANI İSTİYORUZ?
  • Web ön yüz responsive tasarım kurallarına uygun olarak geliştirme sağlamanı, Her türlü ön yüz geliştirme görevinden sorumlu araştırmacı ve gelişime açık, ekip çalışmasına yatkın, yenilikçi ve sonuç odaklı olmanı bekliyoruz.
          VE Yeni şeyler öğrenmek ve kişisel gelişimim önemlidir! Literatürü takip edecek seviyede İngilizcem var!
          Takım çalışması benim işim! Erkek adaylar için askerliğimi de yaptım diyorsan ekibimizde yerini almaya şimdi bir adım              daha yakınsın.

Aranan Nitelikler

  • En az 2 (iki) yıllık frontend geliştirme deneyimi olan, HTML5, CSS framework (Sass, Less) konusunda deneyimli Cross-browser uyumluluk ve SEO hakkında bilgi sahibi.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Eğitim ve Gelecek Bilişim ve Teknoloji Hizmetleri
Türkiye
7.04.2024
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

MRP BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. A.Ş.

MRP yalın, interaktif ve çevik yöntemleri uygulayarak ileri teknoloji, pazarlama ve danışmanlık servisleri sunar. MRP başlattığı girişimler ile kuruluşların pazarda güçlü bir interaktif varlık oluşturmalarına yönelik pazarlama, strateji ve çözümler üretir.Tecrübeyi teknoloji ile birleştirerek hizmet veren MRP medya, reklam ve dijital pazarlama alanlarında bir adım önde olmanızı sağlayacak araçlara erişiminizi kolaylaştırır! Oluşturduğu servisleri ile doğru zamanda, doğru hedef kitlelere ulaşmanız için geleneksel pazarlama yöntemlerinden sıyrılıp çağın yeniliklerini yakalamanızı sağlar!
Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları