Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

Talaşlı İmalat Sorumlusu

İzmir
  • 26.01.2009
  • 0 - 20

Aranan Nitelikler

CAD - CAM ve CNC Talaşlı imalat konularında en az 2 yıl deneyimli,
Makina Mühendisi yada Meslek Yüksek Okulu mezunu,
Askerliğini yapmış bay.

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

NESAN OTOMOTİV SAN.TİC. ve LTD. ŞTİ.

Nesan Otomotiv, 1980 yılında İzmir’de otomotiv sektörüne hizmet etmek amacıyla kurulmuş bir yedek parça üretim tesisidir. İlk olarak traktörlere kontak anahtarı üreterek sektöre adım atan Nesan, zaman içinde sektörde yarattığı rekabetçi fiyat ve yüksek kalite sayesinde önemli ve büyük OEM firmalarının dikkatini çekmiştir. Müşteri odaklı çalışarak zaman içinde ürün portföyünü genişletmiş ve halen üretimini sürdürdüğü 4000 m²si kapalı olmak üzere toplam 8000 m²’lik modern ve entegre tesisisin bulunduğu Menderes ilçesine taşınmıştır. Bu yeni tesisinde plastik ve metal enjeksiyon, presleme, bakalit, kaynak, kalıphane, vulkanizasyon ve talaşlı imalattan oluşan alt yapısıyla, tasarım ve tersine mühendislik çalışmalarıyla tüm ürünlerini kendi tesisinde üretme yeteneğine sahiptir. Her geçen gün ürün çeşitliliğini arttıran Nesan, bugün itibariyle ürün portföyü olarak sektörünün en önde gelen firmalarından biri konumundadır. Tesisinde kontak, far ve sinyal ve korna anahtarları, çeşitli müşirler, devre kesiciler, marş röleleri gibi elektromekanik; yağ, yakıt ve adblue depo kapakları, boğazları ve filtreleri, kapı kolları ve kilitleri gibi mekanik birçok ürünün üretimi yapılmaktadır. Bu ürünler başta yurtiçi ve yurtdışı OEM firmalar olmak üzere yüksek kalite ve uygun fiyat politikası ile müşterilere sunulmaktadır. Ayrıca Nesan, ağır ve hafif ticari araçların tüm kilitlenebilir parçalarını tek tip şifreli anahtarla set olarak üreterek “Tek Anahtar Projesi” adı altında Türkiye’de bir ilke imza atmıştır.

Gelişen teknoloji, kalite sistemleri ve firmaların etkin üretimlerinin kanıtı olarak gösterilebilecek olan sertifikalar son dönemde firmaların üretim şartlarını iyileştirmesinde önemli rol oynamaktadır. Sahip olduğu ISO 9001:2000, ISO TS 16949:2002 ve ISO 14001:2005 kalite ve çevre belgelerinin gerektirdiklerini başarıyla uygulamaktadır. Ayrıca Nesan, Ford firmasının Q1 kalite sertifikasını da elinde bulunduran global bir firmadır.

Kuruluşundan bu yana teknolojik gelişmeleri yakından izleyen ve kalite hedeflerinden taviz vermeden üretim yapan Nesan, deneyimli teknik kadrosu ile müşteri memnuniyetini her zaman için önem düzeyinde ilk sırada tutmakta ve sürekli iyileştirme gösteren bir anlayış ile yerli ve yabancı tüm müşterilerine hizmet etmeyi sürdürmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları