Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

NORVEÇÇE DİL KOÇU

İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası
  • 26.12.2007
  • 0 - 20

İş Tanımı

Öğrenmeye açık ve dinamik bir ortamda çalışmak isteyen Norveççe eğitmenleri aranmaktadır.

Aranan Nitelikler

- Norveççe'ye konuşma, anlama, okuma ve yazma hakimiyeti ileri seviyede olan,

- Norveççe dil eğitimi verebilecek,

- Tercihen pedagojik formasyon almış,

- Tercihen Norveççe dışında ikinci bir yabancı dil bilen,

- Zaman yönetimi kuvvetli,

- Ekip çalışmasına uyumlu,

Özet Bilgiler

En Yeni İlanlar

İstanbul Avrupa Yakası - Beşiktaş
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Anadolu Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
DEDEMAN HOTELS&RESORTS INTERNATIONAL
İstanbul Avrupa Yakası
Dün
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
İstanbul Avrupa Yakası
Son 1 Hafta
BAŞVUR
RFBİOTEK RFID BİO. TEK. YAZ. DON. GÜV. SİS. TUR. TİC. LTD. ŞTİ
Sakarya - Sapanca
Bugün
BAŞVUR
EVDİZ ALIŞVERİŞ MERKEZİ
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Avrupa Yakası - Silivri
Bugün
BAŞVUR
OPTİMA MÜHENDİSLİK TAAHHÜT LTD.ŞTİ.
İstanbul Avrupa Yakası
Bugün
EM GROUP GIDA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
İstanbul Avrupa Yakası - Büyükçekmece
Bugün
BAŞVUR
BENZER TÜM İLANLAR

Netron

 


Sizi teknoloji dünyasına taşıyoruz...

1997 yılında kurulan ve Türkiye'de bilişim alanında birçok önemli projeye imza atan Netron Teknoloji, 5 grup şirketi ve profesyonel kadrosu  ile farklı seviyelerde uzmanlık gerektiren  kurumsal ve bireysel eğitimler vermekte , danışmanlık ve yazılım alanında hizmet vermektedir. Microsoft yetkinlik seviyelerinden 8 ine sahip dünya üzerinde ki tek kuruluş olan Netron Teknoloji,  bireyler ile kurumların en kaliteli teknik eğitimi alabilmelerini sağlarken, diğer taraftan da şirketlerin BT projelerine danışmanlık ve yazılım desteği sağlamaktadır.

Netron Grup Şirketleri :

Netron Bilgi İletişim Teknolojileri: Netron Bilgi İletişim Teknolojileri, kurumlarin Bilgi Teknolojileri kadrolarına teknik eğitim alanında teknolojiyi uçtan uca kavrayacak yüksek kaliteli eğitimleri sunuyor. Hem pratik hem de teorik anlamda yoğun bilgi birikimine ve deneyime sahip Dünya çapında uzman Netron danışmanlarının verdiği eğitimler ve seminerler bilişim alanında yaşanan en son gelişmeleri de yansıtmaktadır. Bugune kadar 7.000'in üzerinde kurumsal firmaya eğitim servislerini sunan NBIT hizmetlerini öncelikle Avrupa ve ortadoğu pazarlarına da sunmaya başlamıştır. Microsoft Gold Partner for Learning Solutions (Yetkili Teknik Eğitim Merkezi) , Citrix Yetkili Teknik Eğitim Merkezi, Cisco Systems Yetkili Teknik Eğitim Merkezi, Nortel Netetworks Netaş Yetkili Teknik Eğitim Merkezi , Macromedia Egitim is ortagı, ECDL Yetkili Eğitim Merkezi olan NBIT hizmet yelpazesini genişletmeye devam ediyor olacak.

Netron Corporate Solutions sahip olduğu uzman ve deneyimli kadrosuyla kurumların bilişim yatırımlarının kurum süreçlerine katkısını gerçekleştirdiği projelerle ortaya çıkarmaktadır. Bu amaçla kurumlara çözüm seçimi, tasarımı, sistem implementasyonu ve entegrasyon konularında hizmet sağlamaktadır. Gelişen ve değişen ihtiyaçlara çözüm sağlamak amacı ile Netron Corporate Solutions kadrosunu, teknolojiyi geliştiren merkezlerle sürekli çalışarak yeni çözümler pazara sunulmadan önce know-how'ını ülkemize getiren uzmanlardan oluşturmuştur.

Microsoft Certified Partner, Cisco Registered Partner ve Citrix Certified Partner unvanlarına sahip olan Netron Corporate Solutions , dünya çapında kabul gören uzmanlığıyla yerli ve yabancı kurumlar için özel projeler hazırlamakta ve uygulamaktadır.

Netron Institute of Technology:

Netron Teknoloji çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Netron Institute of Technology (NIT), ülkemizdeki bilişim eğitimine yepyeni bir boyut kazandırmayı hedefleyen bir eğitim kurumu olarak çalışmalarını uzman bir eğitmen kadrosuyla sürdürüyor. Kendi alanında her zaman öncü olmayı hedefleyen Netron Institute of Technology, Türkiye'de bir ilki hayata geçirerek Portsmouth University ile birlikte yenilikçi bir eğitim programını bilişim dünyamızın hizmetine sunuyor.Türkiye'de bir ilk olan ve Netron Institute of Technology ile Portsmouth Üniversitesi'nin işbirliğiyle sunulan “Master of Science in Strategic Business IT Program” ; bilişim sektöründe üst düzey yönetici olmayı hedefleyen çalışanların, İngiltere'ye gitmelerine gerek kalmadan İstanbul'da, haftaiçi akşam saatlerinde Türkiye'nin en bilinen akademisyen ve iş adamlarından alacakları dersler ile bir Yüksek Lisans derecesi alabilmeleridir.15'e yakın Doçent ve Profesörün vereceği 1,5 senelik, yönetici takvimlerine uygun bu program sonunda ülkemizdeki bilişim profesyonellerine Master derecesi seviyesinde bir diploma sahibi olma imkanı sunuyoruz.

Netron Bilişim Akademisi: Bugüne kadar 30.000 in üzerinde mezun vererek büyük bir başarıya imza atan Netron Netron Bilişim Akademisi (NBA) bireylere yönelik olarak sunduğu bilişim eğitimleriyle kurumların yetişmiş eleman ihtiyacını karşılamayı hedeflemektedir. Netron Bilişim Akademisi'nde sistem eğitimleri IT sektörünün guruları olarak tanınan Murat Bayraktar ve Selçuk Uzun yönetiminde, Cisco eğitimleri ise Avrupa'da alanında 5 kişiden biri olan Kemal Yıldırım yönetiminde veriliyor. NBA'den mezun olanlar, kariyerlerini daha üst düzeye taşımak hedefiyle Netron Institute of Technology'den eğitim alabiliyorlar. NBA'de eğitim öncesi ve sonrası Kariyer Gelişim Merkezi sayesinde kariyerleri konusunda da destek veriliyor.

Netron Yazılım: Netron Yazılım, Türkiye'nin e-iş dönüşümünde know how sağlayıcı olmayı hedeflemiş ve yaptığı Uluslarası projelerdeki başarıları ile Türkiyenin önde gelen yazılım firmaları arasına girmiştir. Bilişim sektörü ve kurumlara katma değer yaratmayı hedefleyen Netron Yazılım, kurumların yazılım ihtiyaçlarına deneyimli ve uzman kadrosuyla güncel, kaliteli ve özel çözümler üretmektedir.

Güçlü teknik kadrosu ile önümüzdeki dönem sadece Türkiye için değil Avrupa ve Ortadoğu içinde geliştirdiği ürünler ile müşterilerine daha hızlı ve verimli e-iş çözümleri sunuyor olacak.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları