Bu ilan yayından kaldırılmıştır.

İş Tanımı

Uluslararası şirketimizin, Türkiye organizasyonu için aşağıdaki niteliklere sahip “Satış Mühendisi” iş fırsatımız bulunmaktadır.

Almanya’da sanayi bakım ekipmanları üreten ana firmamızın %100 sermaye katkısı ile İstanbul Ataşehir’de kurulmuş şubesiyiz. Satış ekibimizin Türkiye’de gerçekleştirdikleri satışların Almanya’dan ithal edilerek müşterilere ulaştırılması, eğitimlerinin verilmesi, cihaz kiralaması ve servis yapılması gibi hizmetleri gerçekleştirmekteyiz.

 

Oldukça samimi, neşeli ve öncelikle müşterilerinin en yüksek derecede mutluluğu için çalışan, kendisi de mutlu olan, pozitif enerjisini işine yansıtabilen bir ekibimiz var. Kurulduğumuz günden bugüne hangi şehirde olduğuna bakmaksızın her gelen talebe yetiştik ve bizimle görüşmek isteyenlerle yüz yüze görüştük, kendi tesislerinde uygulama denemeleri yapıp eğitimler verdik. İlk kurulduğumuzda planladığımız bölgelerde şubeleşmenin gerekli olduğu bir ana geldik ve artık Ege bölgesinde yerleşik düzene geçmemiz gerekiyor. Bunun ilk adımı olarak da bu bölgede çalışacak bir arkadaşımızı aramızda görmeye hazırlanıyoruz. Aradığımız kişi ilk bir kaç aylık süreçte İstanbul merkez ofisimizde görev alacak ve öncelikle şirket değerlerimizi ve kültürümüzü öğrenecek. Bunları yaparken tabii ki ürün eğitimleri alacak, deneyimli öncüleri ile sahada ziyaretler gerçekleştirecek. Bizi doğru temsil etmeye hazır olduğunda onu tekrar yuvasına göndereceğiz. Eğer şimdiye kadar okuduklarınız ilginizi çektiyse nasıl birisini aradığımızı ve ne gibi görevler vereceğimizi aşağıda daha detaylı bulabilirsiniz.



  • Satışını gerçekleştiridğimiz ürünlerle ilgili eğitimleri almak.

  • Şirketin ürün gamı ile ilgili piyasa araştırması yapmak. Gerektiğinde araştırma raporu ve sunumu hazırlamak.

  • Ürünlerle ilgili gelen müşteri taleplerini ivedilikle görüşme ve ziyarete çevirmek.

  • Saha ziyaretlerinden toplanan bilgilerle gerektiğinde Teknik departmanla ortaklaşa çalışarak projeler hazırlamak.

  • Bölgede organziasyonlar düzenlemek.

  • Ekipman ile sunum yapmak, gerekirse müşterinin makineleri üzerinde uygulama yapmak.

  • Müşteri ilişkileri programını(SalesForce) aktif olarak kullanmak.

  • Müşterilere proje teklifleri hazırlamak.

  • Gerektiğinde kullanıcı eğitimlerini vermek.

  • Bölge seyahatleri gerçekleştirmek

  • Pozisyon gereği bazı servis işlerinde destek olmak ya da doğrudan servis vermek.

Aranan Nitelikler

  • İlgili pozisyonun ağırlıklı olarak çalışacağı bölge Ege bölgesidir. Bu nedenle öncelikli olarak İzmir bölgesinde ikamet eden adaylar tercihimizdir. Ama bu illerde ikamet etmeyip, olsun ben oraya giderim diğer meziyetlerimle tüm adaylardan daha güçlü olma ihtimalim var derseniz başvurabilirsiniz.

  • Makine, Mekatronik, Fizik gibi alanlardan mezunsanız Teknik eğitimlerden ve işinizle ilgili almanız gereken sertifikların sınavlarından başarılı olma şansınız daha yüksek olacaktır.

  • Bizimle uzun ve keyifli iş yolculuğuna çıkmaya hazır 3-5 yıl iş hayatı tecrübesi olan bir mühendisi tercih ederiz. 

  • Bölgenin hemen her ilini gezmek için bundan güzel iş mi olur diyecek bol bol seyahat etmek isteyecek bir arkadaşla çalışmak isteriz.

  • Staj veya iş hayatında özellikle Motor, Pompa, Fan, Türbin, Redüktör gibi ekipmanlara aşina olduysa çalışmaya başlayınca faydasını görecektir. Yoksa işe başladığında önce bunlar hakkında kendini biraz geliştirmesi gerekecektir. Bu durumda İstanbul’da geçireceği tecrübe edinme aşamasında iş yükü artacaktır.

  • Almanya merkezimiz ile sürekli bağlantıda olunacağından bol bol İngilizce pratik yapacaktır. Almanca bilgisi avantaj olabilir ancak her ne kadar Almanya merkezli bir firma olsak da merkezde çok farklı uluslardan çalışanımız olduğu için eğitim dilleri İngilizce’dir.

  • Office programlarını sadece düz yazı için değil aynı zamanda çok güzel sunumlar yapmak, faydalı excel tabloları ile analizler yapmak için kullanabilen arkadaşlarla birbirimizi daha hızlı anlamaya başlarız.

  • B Sınıfı ehliyetiniz var ve aktif kullanıcı iseniz size vereceğimiz araç ile daha güvenli seyahat edeceğinizi düşünürüz.

  • Erkek adaylar başvuracak olursa askerliğini yapmış olmasını tercih ederiz. Böylece askere gidip kendisini özletmez.

  • Makine Bakım alanında çalışmış olan veya satış konusunda deneyimi olan adaylar daha avantajlıdır.

  • Pozisyon kendini motive edebilen, araştırma yapmayı seven,  kendini sürekli geliştirmeye çalışan, pratik olan, sosysal iletişimi güçlü bir mühendis için daha uygundur.

  • Yukarıda sayılan tüm niteliklerin hepsine birden uymanız gerekmez. Bizim için önemli olan kendi şirket kültürümüze ve arkadaşlığımıza uyum sağlayabilecek kişiliğiniz ve yukarıda sayılan niteliklere yakın bir öz geçmişinizin olmasıdır. Bu işteki en büyük kaygımız bizi, bizim bulunmadığımız bir ortamda müşterilerimizin karşısında doğru temsil edip etmiyor olmanızdır. Müşteri mutluluğu ve güveni bizim en önemli değerimizdir. Nerede eğitim aldığınızdan, kaç dil bildiğinizden, sertifikalarınızdan daha ziyade size güven duymamız önemlidir.

  • Not: Yaptığımız işin kapsamı oldukça geniş ve teknik açıdan öğrenilmesi gereken çok fazla konu bulunmaktadır. Ayrıca iş ve sektör sürekli geliştiğinden çalışacak kişinin sürekli olarak teknik açıdan kendisini geliştrimesi gerekmektedir. Bu da gerçekten bu konuda istekli kişiler için zevk iken bu konuda istekli olmayanlar için eziyet olabilir. Bu nedenle bu konuya özel olarak bir ilginiz yok ise bu iş sizin için uygun olmayabilir.

Özet Bilgiler

Benzer İlanlar

Happy İnsan Kaynakları
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Antalya, Kocaeli, Bursa, Gaziantep
25.03.2024
BAŞVUR
MaxVal Buhar Teknolojileri ve Vana San. Tic. A.Ş
Türkiye
26.03.2024
BAŞVUR
İzmir - Güzelbahçe, İzmir - Urla, İzmir - Seferihisar, İzmir - Narlıdere, İzmir, İzmir - Karabağlar
Dün
OBİS DIŞ TİC.A.Ş.
Ankara, İzmir
Dün
Datanet Fiber Çözüm Merkezi TURKCELL SUPERONLİNE
İzmir - Buca
Dün
Hermes İnternet İletişim Yazılım Sanayi Ticaret A.Ş
İzmir
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İzmir
Dün
İstanbul Avrupa Yakası, İstanbul Anadolu Yakası, Ankara, İzmir, Bursa
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İzmir
Dün
MAPP PAZARLAMA VE TANITIM HİZMETLERİ
İzmir
Dün
BENZER TÜM İLANLAR

Pruftechnik Proaktif Bakım Teknolojileri ve Hizmetleri San. ve Tic. St

Prüftechnik, alanında uzman 600 çalışanı ile dünya çapında hizmet veren bir firma olmakla birlikte, gelişimi her zaman tüm değerlerin üzerinde tuttuğu için, çalışan kadrosunun neredeyse yarısını Ar-GE departmanında görevlendirmiş bir firmadır.

Prüftechnik bölge ofisleri kendi müşterilerine kendi insiyatiflerinde çözümler sunarken, her zaman güçlü merkezi bir holdingin desteğinden de faydalanacak şekilde yapılandırılmıştır. Benimsenen bu ‘’yerinde çözüm ‘’ anlayışlı organizasyon yapısı sayesinde, PRÜFTECHNIK Grubu, dünya pazarında esnek ve etkin şekilde hareket etme imkanına sahiptir.

PRÜFTECHNIK, yüksek teknoloji ölçme ve test sistemlerinin geliştirilmesi ve üretimine odaklanarak kestirimci bakım alanında çözümler üretmektedir. Ürün portföyü ile erken tanı ve makinelerin periyodik izlenmesi hedeflenmektedir.

PRÜFTECHNIK Türkiye, 2013 yılında PRÜFTECHNIK AG sermayesiyle İstanbul’da kurulmuştur. 3 kişi ile başlayan yolculuğumuz bugün itibariyele 19 kişilik sağlam bir ekiple devam etmektedir.

Daha Fazla Firmanın diğer ilanları
Firmanın Tüm İlanları